in , , , , ,

29 Φανταστικές Ιδέες για να Καλύψετε το Δάπεδο του Μπαλκονιού

29 Φανταστικές Ιδέες για να Καλύψετε το Δάπεδο του Μπαλκονιού
29 Φανταστικές Ιδέες για να Καλύψετε το Δάπεδο του Μπαλκονιού

Μπορείτε εύκολα να μεταμορφώσετε το σπίτι σας χρησιμοποιώντας αυτούς τους εύκολους τρόπους να καλύψετε το δάπεδο του μπαλκονιού! 15 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Στο Μπαλκόνι

Χαλιά εξωτερικού χώρου

balconygardenweb

Τα χαλιά εξωτερικού χώρου είναι ένας γρήγορος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα και άνεση σε ένα μικρότερο μπαλκόνι. Υπάρχουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα, επιτρέποντάς σας να αλλάζετε εύκολα την όψη του μπαλκονιού και συνήθως διαρκούν έως και 5-6 χρόνια, ανάλογα με την ποιότητα.

Πλακίδια κουμπωτά

balconygardenweb

Τα κουμπωτά πλακάκια καταστρώματος είναι μια οικονομική επιλογή που μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά μεγέθη μπαλκονιού. Είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως ξύλο, συνθετικό υλικό και πλαστικό, παρέχοντας αισθητική όψη και ανθεκτικότητα.

Πέτρινα πλακάκια

whytile

Πέτρινα πλακάκια όπως σχιστόλιθος ή τραβερτίνη προσφέρουν μια πολυτελή και διαχρονική εμφάνιση. Είναι πολύ ανθεκτικά και μπορούν να διαρκέσουν για δεκαετίες. Η σωστή εγκατάσταση και η σφράγιση είναι καθοριστικής σημασίας για τη μακροζωία τους.

Τεχνητό γρασίδι

balconygardenweb

Το τεχνητό γρασίδι προσφέρει μια μαλακή, φιλόξενη επιφάνεια που είναι ιδανική για μπαλκόνια που χρησιμοποιούνται για χαλάρωση ή ως χώρος παιχνιδιού για παιδιά. Αν και δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο οι επιλογές σκληρού δαπέδου, το τεχνητό γρασίδι μπορεί να διαρκέσει έως και 8 χρόνια με την κατάλληλη φροντίδα.

Κεραμικά πλακάκια

designcafe

Τα κεραμικά πλακάκια είναι μια δημοφιλής επιλογή για δάπεδα μπαλκονιών λόγω της αντοχής τους και της μεγάλης γκάμα σχεδίων. Με την κατάλληλη φροντίδα, μπορούν να διαρκέσουν έως και 20 χρόνια. Ωστόσο, μπορεί να είναι ολισθηρά όταν είναι υγρά και μπορεί να απαιτούν σφράγιση για να διατηρήσουν την εμφάνισή τους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μωσαϊκά με βότσαλα

balconygardenweb

Τα μωσαϊκά με βότσαλα δημιουργούν μια μοναδική και φυσική ατμόσφαιρα. Κατασκευάζονται με την τοποθέτηση μικρών βότσαλων σε καλλιτεχνικά μοτίβα, προσφέροντας μια ρουστίκ και καλλιτεχνική γοητεία στον εξωτερικό σας χώρο.

Ξύλινο δάπεδο

calvarycarpentry

Το ξύλινο δάπεδο προσδίδει μια κλασική και ζεστή ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι σας. Είναι ευέλικτο, κατάλληλο για μια σειρά από στυλ και μπορεί να διαρκέσει 10-15 χρόνια με σωστή συντήρηση. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να σφραγίσετε το ξύλο για να αποφύγετε τη σήψη.

Συνθετικό υλικό

balconygardenweb

Το δάπεδο από συνθετικό υλικό είναι παρόμοιο με το ξύλινο αλλά απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Μπορεί να διαρκέσει 25-30 χρόνια με την κατάλληλη φροντίδα και είναι ανθεκτικό στη σήψη, τα έντομα και το ξεθώριασμα. Ωστόσο, η παρατεταμένη έκθεση σε έντονο ηλιακό φως μπορεί να προκαλέσει ελαφρύ αποχρωματισμό.

Βερνικωμένο σκυρόδεμα

balconygardenweb

Το βερνικωμένο σκυρόδεμα προσθέτει μια έκρηξη χρώματος στο μπαλκόνι σας διατηρώντας παράλληλα μια σύγχρονη εμφάνιση. Το σωστά σφραγισμένο και συντηρημένο, βερνικωμένο σκυρόδεμα μπορεί να προσφέρει χρόνια αντοχής.

Μοκέτα εξωτερικού χώρου

balconygardenweb

Οι μοκέτες εξωτερικού χώρου είναι μια άνετη και κομψή επιλογή για να καλύψετε το δάπεδο του μπαλκονιού σας. Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, προσθέτοντας ζεστασιά και άνεση στον εξωτερικό σας χώρο.

Χαλάκια μπαμπού

balconygardenweb

Τα χαλάκια μπαμπού είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δημιουργούν μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Είναι άνετα στο περπάτημα και μπορούν να διαρκέσουν έως και 15 χρόνια. Όμως μπορεί να χρειαστούν αντικατάσταση εάν εκτεθούν σε παρατεταμένη υγρασία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σήψη.

Δάπεδο βινυλίου

balconygardenweb

Το δάπεδο βινυλίου είναι μια ευέλικτη και χαμηλής συντήρησης επιλογή. Μπορεί να διαρκέσει 20-30 χρόνια με την κατάλληλη φροντίδα. Είναι ανθεκτικό στην υγρασία, καθιστώντας το ιδανικό για μπαλκόνια κοντά στο νερό.

Πλακάκια από ανακυκλωμένο καουτσούκ

greatmats

Τα πλακάκια από ανακυκλωμένο καουτσούκ είναι μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή που παρέχει μια μαλακή επιφάνεια. Είναι ανθεκτικά, συχνά διαρκούν περισσότερο από μια δεκαετία και προσφέρουν απορρόφηση κραδασμών.

Πλακάκια από φελλό

balconygardenweb

Τα πλακάκια από φελλό προσφέρουν μια άνετη και βιώσιμη επιλογή δαπέδου. Αν και είναι αρκετά ανθεκτικά, μπορεί να απαιτούν περιοδική επανασφράγιση για να διατηρηθεί η ποιότητά τους.

Δείτε ακόμη 6 ιδέες για να διακοσμήσετε με ελάχιστα χρήματα το μπαλκόνι και να είναι το πιο ωραίο της γειτονιάς

Εποξειδικό δάπεδο

balconygardenweb

Το εποξειδικό δάπεδο δημιουργεί μια σύγχρονη και γυαλιστερή εμφάνιση στο μπαλκόνι σας. Είναι πολύ ανθεκτικό και μπορεί να διαρκέσει 20+ χρόνια με σωστή συντήρηση. Είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε σωστά την επιφάνεια για να αποφύγετε προβλήματα πρόσφυσης.

Λινοτάπητες εξωτερικού χώρου

balconygardenweb

Το λινέλαιο εξωτερικού χώρου είναι μια οικονομική επιλογή που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Ενώ μπορεί να διαρκέσει 5-10 χρόνια με σωστή συντήρηση, είναι απαραίτητο να το προστατεύετε από αιχμηρά αντικείμενα ή βαριά έπιπλα που θα μπορούσαν να καταστρέψουν την επιφάνεια.

Χρώμα δαπέδου

balconygardenweb

Το χρώμα δαπέδου είναι ένας οικονομικός τρόπος για να βελτιώσετε το μπαλκόνι σας. Η αντοχή του χρώματος ποικίλλει ανάλογα με την ποιότητα και τη συντήρηση. Είναι σημαντικό να αποφύγετε χρώματα κατώτερης ποιότητας που μπορεί να ξεφλουδίσουν ή να ξεθωριάσουν γρήγορα.

Δάπεδο laminate

balconygardenweb

Το laminate δάπεδο παρέχει την εμφάνιση σκληρού ξύλου χωρίς κόστος. Παρόλο που προσφέρει μέτρια αντοχή, μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση με την πάροδο του χρόνου, ειδικά όταν εκτίθεται σε παρατεταμένες περιόδους άμεσου ηλιακού φωτός.

Δάπεδο με ξύλο τικ

balconygardenweb

Το ξύλο τικ είναι μια εξαιρετικά ανθεκτική επιλογή, που διαρκεί αρκετές δεκαετίες όταν συντηρείται σωστά. Αποπνέει πολυτέλεια και κομψότητα. Για την προστασία του ξύλου απαιτείται τακτική σφράγιση και συντήρηση.

Δάπεδο PVC

balconygardenweb

Το δάπεδο PVC είναι μια εξαιρετική επιλογή για μπαλκόνια κοντά σε νερό ή σε υγρά περιβάλλοντα. Είναι μακράς διαρκείας και ανθεκτικό στην υγρασία. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στο άμεσο ηλιακό φως, η οποία μπορεί να προκαλέσει ξεθώριασμα.

Πλάκες πεζοδρομίου

balconygardenweb

Οι πλάκες πεζοδρομίου προσφέρουν μια διαχρονική και ρουστίκ εμφάνιση στο μπαλκόνι σας. Είναι πολύ ανθεκτικές, συχνά διαρκούν για δεκαετίες. Είναι σημαντικό να διασφαλιστεί η σωστή εγκατάσταση για την αποφυγή ανομοιομορφιών με την πάροδο του χρόνου.

Πλακάκια χλοοτάπητα

balconygardenweb

Τα πλακάκια χλοοτάπητα δημιουργούν μια πλούσια, πράσινη επιφάνεια με ελάχιστη συντήρηση. Είναι ανθεκτικά αλλά μπορεί να απαιτούν περιστασιακή αντικατάσταση λόγω φθοράς. Η επαρκής αποστράγγιση είναι απαραίτητη για την αποφυγή συσσώρευσης νερού.

Γυάλινα πλακάκια

BASIC by Sicis

Τα γυάλινα πλακάκια προσδίδουν μια μοναδική και ανακλαστική ποιότητα στο δάπεδο του μπαλκονιού σας. Είναι ανθεκτικά, αλλά μπορεί να απαιτούν πρόσθετη φροντίδα για να αποφευχθεί το σπάσιμο. Τα βαριά αντικείμενα πρέπει να αποφεύγονται καθώς μπορεί να σπάσουν ή να ραγίσουν τα πλακάκια.

Σκυρόδεμα με στένσιλ

balconygardenweb

Το σκυρόδεμα με στένσιλ σας επιτρέπει να προσθέσετε καλλιτεχνικά σχέδια στο πάτωμα του μπαλκονιού σας. Όταν σφραγίζεται και συντηρείται σωστά, προσφέρει καλή αντοχή. Ωστόσο, η παραμέληση της επανασφράγισης μπορεί να οδηγήσει σε ξεθώριασμα και ζημιά.

Κουμπωτά πλακάκια από καουτσούκ

balconygardenweb

Τα κουμπωτά πλακάκια από καουτσούκ είναι άνετα στο περπάτημα και εύκολα στην τοποθέτηση. Είναι ανθεκτικά, αλλά τα βαριά έπιπλα μπορεί να προκαλέσουν εσοχές. Αποφύγετε βαριά αντικείμενα ή έπιπλα που θα μπορούσαν να καταστρέψουν τα πλακάκια.

Πλακόστρωτο με τούβλα

balconygardenweb

Το πλακόστρωτο με τούβλα προσφέρει μια κλασική και ανθεκτική επιλογή για το μπαλκόνι σας. Συχνά διαρκούν για δεκαετίες. Η τακτική συντήρηση είναι απαραίτητη για την αποφυγή της ανάπτυξης ζιζανίων ή βρύων μεταξύ των τούβλων.

Κουμπωτά πλακάκια PVC

balconygardenweb

Τα κουμπωτά πλακάκια PVC είναι ευέλικτα και κατάλληλα για DIY. Είναι ανθεκτικά, με ανάγκη περιστασιακής αντικατάστασης εάν υποστούν υπερβολική φθορά. Είναι σημαντικό να αποφύγετε την υπερβολική χρήση που μπορεί να οδηγήσει σε φθορά στους μηχανισμούς ασφάλισης.

Δάπεδο από παλέτες

balconygardenweb

Το δάπεδο από παλέτες είναι μια οικονομικά αποδοτική επιλογή για όσους στοχεύουν σε μια ρουστίκ ατμόσφαιρα. Η αντοχή του εξαρτάται από την ποιότητα των παλετών που χρησιμοποιούνται. Αποφύγετε παλέτες χαμηλής ποιότητας ή μη επεξεργασμένες, καθώς μπορεί να σαπίσουν γρήγορα.

Δάπεδο από πλαστικό πλέγμα

balconygardenweb

Το δάπεδο από πλαστικό πλέγμα έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη σωστή αποστράγγιση, καθιστώντας το κατάλληλο για μπαλκόνια όπου η συσσώρευση νερού προκαλεί ανησυχία. Είναι ανθεκτικό, συχνά διαρκεί αρκετά χρόνια. Ο τακτικός καθαρισμός είναι απαραίτητος για την αποφυγή φραξιμάτων στο πλέγμα αποχέτευσης

Δείτε επίσης Ανθισμένα Μπαλκόνια: 36 Εκπληκτικές Ιδέες Διακόσμησης Μπαλκονιού με Λουλούδια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Αυτοί οι Άνθρωποι Ανακατασκευασαν τα παλιά τους αντικείμενα και τα έκαναν καινούργια - 40 τρόποι

Αυτοί οι Άνθρωποι Ανακατασκευασαν τα παλιά τους αντικείμενα και τα έκαναν καινούργια – 40 τρόποι

τατουάζ με μανιτάρια,ιδέες τατουάζ,συμβουλές τατουάζ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

38 Καλύτερες Ιδέες για Τατουάζ με Μανιτάρια