in , ,

Ποιος είναι ο αριθμός της διεύθυνσης σου; Δες πως επηρεάζει το Φενγκ Σούι του σπιτιού σου και μπορεί να σου πάνε όλα στραβά

Ποιος είναι ο αριθμός της διεύθυνσης σου; Δες πως επηρεάζει το Φενγκ Σούι του σπιτιού σου και μπορεί να σου πάνε όλα στραβά
Ποιος είναι ο αριθμός της διεύθυνσης σου; Δες πως επηρεάζει το Φενγκ Σούι του σπιτιού σου και μπορεί να σου πάνε όλα στραβά

Ποιος είναι ο αριθμός της διεύθυνσης σου; Δες πως επηρεάζει το Φενγκ Σούι του σπιτιού σου. Ο αριθμός της διεύθυνσής σου είναι κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις αλλά μπορείς μέσω αυτού, να πάρεις μια γεύση γύρω από τα vibes και την τύχη του σπιτιού που μένεις. Πάμε να δούμε τι αποκαλύπτει η δική σου διεύθυνση;,

Τεστ Φενγκ Σούι: Ανακάλυψε αν το σπίτι σου έχει θετική ή αρνητική ενέργεια αναλόγως των αριθμό της διεύθυνσης σου 

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι και την αριθμολογία, κάθε αριθμός έχει και από μια συγκεκριμένη ενέργεια. Τι αποκαλύπτει η δική σου διεύθυνση;
Αν ακολουθείς πιστά το Φενγκ Σούι, ήρθε η ώρα να μάθεις πως έχει μεταξύ άλλων, στενή σχέση με την αριθμολογία. Μαθαίνοντας την ενέργεια που κρύβει ο κάθε αριθμός, μπορείς να φέρεις πιο εύκολα θετική αύρα στο σπίτι σου.

«Ο αριθμός της διεύθυνσής σου είναι κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις αλλά μπορείς μέσω αυτού, να πάρεις μια γεύση γύρω από τα vibes και την τύχη του σπιτιού που μένεις», εξηγεί η Τζέιν Λάνγκοφ, ιδρύτρια του Feng Shui Concepts.

Επειδή σίγουρα σού έχουν γεννηθεί απορίες, παρακάτω εξηγούμε τι σημαίνει ο αριθμός του σπιτιού σου, σύμφωνα με ειδικούς του Φενγκ Σούι.

Φενγκ Σούι: Τα πιο γρουσούζικα πράγματα μέσα στο σπίτι!

Θεωρία της αριθμολογίας και Φενγκ Σούι

«Η αριθμολογία έχει να κάνει με την πεποίθηση ότι όλοι οι αριθμοί μεταφέρουν έναν παλμό και ότι η ενέργεια πίσω από κάθε αριθμό συνδέεται με χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, με τα δυνατά μας στοιχεία αλλά και με δυσκολίες», περιγράφει η αριθμολόγος Νικόλ Κλοντέ. Για να υπολογίσεις τον αριθμό του σπιτιού σου με βάση το Φενγκ Σούι, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της διεύθυνσης μεταξύ τους μέχρι να σου δώσει άθροισμα που να αντιστοιχεί από το 1-9. Για παράδειγμα, αν ο αριθμός του σπιτιού σου είναι 23, τότε χρειάζεται να κάνεις την πρόσθεση: 2+3 =5 ή αν ο αριθμός είναι το 57, τότε πρέπει να κάνεις την πράξη: 5+7= 12, 1+2=3).

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

 Ποιος είναι ο αριθμός της διεύθυνσης σου; Δες πως επηρεάζει το Φενγκ Σούι του σπιτιού σου

Αν μένεις:

Στον αριθμό 1

Σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με το jenny.gr το σπίτι σου συμβολίζει την ανεξαρτησία, τη φιλοδοξία και την καινοτομία. Είναι ένα τέλειο σπίτι για να μείνεις αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, αν είσαι ένα άτομο με εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες ή αν δουλεύεις από το σπίτι σου. Το 1 γενικά συνδέεται με την κορυφή και την επιτυχία κυρίως στα επαγγελματικά.

Στον αριθμό 2

Ο αριθμός 2 έχει να κάνει με τις σχέσεις. Σε αυτό το σπίτι σίγουρα υπάρχει μια ζεστή ατμόσφαιρα και πολλή αγάπη και όσοι μπαίνουν σε αυτό, νιώθουν πολύ άνετα. Είναι το ιδανικό σπίτι σπίτι για ζευγάρια που αγαπούν να κάνουν πράγματα μαζί και θεωρείται κατάλληλο για να συζήσεις με σύντροφο ή και με συγκάτοικο, για φίλους ή ζευγάρια που παντρεύτηκαν πρόσφατα.

Δείτε ακόμα: Γιατί Πρέπει να Κλείνετε Την Πόρτα Του Υπνοδωματίου σας Όταν Κοιμάστε Την Νύχτα

Στον αριθμό 3

Είναι ο τέλειος αριθμός αν αναζητάς τη δημιουργικότητα. Είναι η ιδανική λύση αν θες δυνατές φιλικές σχέσεις, ευχάριστες διαπροσωπικές επαφές και ένα ζεστό μέρος για να φιλοξενείς συνέχεια κόσμο.

Στον αριθμό 4

Μένεις σε ένα σπίτι με σταθερό, ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον. Το 4 έχει την πιο γειωμένη δόνηση καθώς συνδέεται με τη γη, τα ακίνητα, τα κτηματομεσιτικά. Μπορεί να βοηθήσει αρκετά ένα άτομο που ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά, με τις επενδύσεις, τις μετοχές, τα οικονομικά ακόμα και με την εκπαίδευση.

Στον αριθμό 5

Αγαπάς την κοινωνικότητα, την περιπέτεια, τη διασκέδαση και τα ταξίδια. Είναι δηλαδή ιδανικό σπίτι αν θέλεις να ταξιδεύεις, να γνωρίζεις καινούργια άτομα, να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες.

Στον αριθμό 6

Είναι ιδανικό σπίτι για οικογένειες, ζευγάρια καθώς συνδέεται με την ομορφιά, την αγάπη και την αρμονία. Όσοι επισκέπτονται το σπίτι σου νιώθουν καλοδεχούμενοι και άνετα «σαν το σπίτι τους»

Στον αριθμό 7

Το 7 έχει μια δόνηση πολύ ιδιωτική, ίσως και μυστικιστική. Ευνοεί τη σκέψη σε βάθος, την αναζήτηση και την αυτοανακάλυψη. Το σίγουρο είναι πως θα κάνεις άλματα στον τομέα της αυτοβελτίωσης μένοντας σε ένα τέτοιο σπίτι.

Δείτε ακόμα: 3 Πράγματα που Ένας Ειδικός του Φενγκ Σούι θα Πέταγε από το Σπίτι σας Άμεσα!

Στον αριθμό 8

Αυτό είναι το ιδανικότερο σπίτι για εσένα αν είσαι επιχειρηματίας ή αν έχεις υψηλούς στόχους για την καριέρα σου. Εάν έχεις τη δική σου επιχείρηση και δουλεύεις από το σπίτι, θα έχεις ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη και επιτυχία.

Στον αριθμό 9

Το 9 συνδέεται με την αγάπη, την αποδοχή και τη διαίσθηση. Η καλή ενέργεια του σπιτιού, η διαίσθηση σου και η σοφία που έχεις θα κάνουν τους ανθρώπους να θέλουν να σε επισκέπτονται συχνά στο σπίτι σου.

via daddy-cool

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Χαρίστε πολυτέλεια στο σπίτι σας με τις παρακάτω 20 πανέξυπνες και ανέξοδες ιδέες

Ψάξτε στα συρτάρια σας: Τα παλιά κέρματα και χαρτονομίσματα δραχμών που πωλούνται έως… 95.000 ευρώ (Εικόνες)

Ψάξτε στα συρτάρια σας: Τα παλιά κέρματα και χαρτονομίσματα δραχμών που πωλούνται έως… 95.000 ευρώ (Εικόνες)