in , , , ,

Πού Δεν Πρέπει ΠΟΤΕ να Βάλετε ένα Πιάνο στο Σπίτι

τοποθέτηση πιάνου,συμβουλές διακόσμησης,έπιπλα,διακόσμηση σπιτιού,
Πού Δεν Πρέπει ΠΟΤΕ να Βάλετε ένα Πιάνο στο Σπίτι

Αναρωτιέστε πού δεν πρέπει να βάλετε το πιάνο στο σπίτι σας; Το να έχετε πιάνο είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή, ιδιαίτερα για όσους είναι παθιασμένοι με το παίξιμό του. Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πώς να τοποθετήσετε σωστά ένα πιάνο εάν θέλετε να επιβιώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επαγγελματικές Ιδέες Διακόσμησης με Πιάνο

Πού Δεν Πρέπει ΠΟΤΕ να Βάλετε ένα Πιάνο στο Σπίτι

Ένα συχνό θέμα που έχουν οι πιανίστες είναι πού δεν πρέπει να τοποθετούνται πιάνα.

Σε κοντινή ή σε άμεση ηλιοφάνεια, ακόμα κι αν είναι μόνο για λίγες ώρες κάθε μέρα.

Μετά από μια παρατεταμένη χρονική περίοδο κάτω ή στο άμεσο ηλιακό φως, το φινίρισμα του πιάνου μπορεί να ξεθωριάσει γρήγορα, το ηχείο του μπορεί να στεγνώσει απότομα, να φθαρεί, καθώς και να ραγίσει και οι αρμοί κόλλας μπορεί να εξασθενήσουν σε όλο το πιάνο.

Το ηλιακό φως που ρέει μέσα από ένα παράθυρο αυξάνει γρήγορα τη θερμοκρασία, με αποτέλεσμα η περιοχή τοποθέτησης του δωματίου του πιάνου να ζεσταίνεται και να στεγνώνει σε ξηρές περιοχές ή ζεστή και υγρή σε περιοχές με υγρασία, και τα δύο είναι δυσάρεστα.

Κοντά σε παράθυρο

Τα παράθυρα μπορεί να εκπέμπουν θερμότητα, να επιτρέπουν την είσοδο κρύου και ζεστού αέρα και είναι ευαίσθητα στις διακυμάνσεις των κλιματικών συνθηκών, της θερμοκρασίας, καθώς και της υγρασίας από το εξωτερικό σε καθημερινή βάση, καθώς και στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και της υγρασίας στο εσωτερικό. Αυτές οι συνεχείς διακυμάνσεις έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη σταθερότητα του κουρδίσματος του πιάνου, στη διόγκωση και συρρίκνωση των εξαρτημάτων, που έχει ως αποτέλεσμα κακή μηχανική κατάσταση, απόδοση και μείωση της συνολικής συντήρησης του πιάνου σας, τουλάχιστον.

Κάτω, πάνω ή δίπλα σε αεραγωγούς

Οι αεραγωγοί, οι μονάδες κλιματισμού, οι θερμάστρες, καθώς και τα τζάκια οδηγούν σε μια ασταθή ατμόσφαιρα και κλιματικές συνθήκες που περιβάλλουν το πιάνο σας, με παρόμοιο τρόπο όπως το να βρίσκεται κοντά σε ένα παράθυρο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Ταπετσαρία Καναπέ: 7 Τύποι Ταπετσαριών Καναπέδων και 60 Ιδέες

Πού πρέπει να βρίσκεται ένα πιάνο στο σπίτι

Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα πιάνο είναι τοποθετώντας το σε ένα σημείο όπου θα το βλέπουν και θα το εκτιμούν οι επισκέπτες, όπως κοντά στην είσοδο ή στο σαλόνι.

Κατά προτίμηση, πρέπει να το τοποθετήσετε σε έναν εσωτερικό τοίχο του σπιτιού σας. Ωστόσο, αυτό δεν αρκεί από μόνο του. Εάν το πιάνο βρίσκεται κοντά σε αεραγωγό, είναι πιθανό όταν αλλάξει η θερμοκρασία, το πιάνο να επηρεαστεί αμέσως.

Είναι επίσης καλή ιδέα να ελέγξετε ότι το δωμάτιο δεν έχει ενδοδαπέδια θέρμανση, καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια σημαντική διακύμανση στη θερμοκρασία του πιάνου όταν το σύστημά σας είναι ενεργοποιημένο και απενεργοποιημένο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επιπλέον, αποφύγετε να τοποθετείτε το πιάνο σας κοντά σε οποιαδήποτε εξωτερική πόρτα. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει τις κύριες εισόδους του σπιτιού, όπως η μπροστινή πόρτα και οι μπαλκονόπορτες.

Δεδομένου ότι είναι τμήματα του σπιτιού με μεγάλη επισκεψιμότητα, κάθε φορά που ανοίγετε την πόρτα, ένα ρευμα κρύων ή καυτών θερμοκρασιών θα γεμίσει το σπίτι, έχοντας σχεδόν στιγμιαία επίδραση στο πιάνο σας.

Με ποιους τρόπους η τοποθέτηση ενός πιάνου σε εξωτερικό τοίχο έχει αρνητικές συνέπειες

Το αποτέλεσμα είναι ότι εάν το πιάνο σας δεν διατηρείται στη σωστή θερμοκρασία, μπορεί να έχει σοβαρή απώλεια συντονισμού, διόγκωση του ξύλου και διάφορα άλλα μηχανικά προβλήματα. Επιπλέον, εάν εκτεθεί σε έντονο ηλιακό φως, το φινίρισμα μπορεί να γίνει εύθραυστο και να ραγίσει. Κοιτάξτε τη λίστα με τις παρενέργειες παρακάτω για να δείτε ποιες είναι.

Τα νεότερα σπίτια που κατασκευάστηκαν τα τελευταία 10 έως 15 χρόνια δεν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα με την τοποθέτηση πιάνων στους εξωτερικούς τοίχους όσο παλαιότερα ακίνητα που χτίστηκαν πριν. Η μόνωση έχει βελτιωθεί, τα παράθυρα έχουν γίνει παχύτερα και πιο στιβαρά και ως εκ τούτου, οι αλλαγές θερμοκρασίας δεν είναι πλέον τόσο αισθητές όσο πριν.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Καναπές Που Έχει ¨Κάτσει”. Αυτή Είναι Η Λύση Για Να Τον Επιδιορθώσετε Χωρίς Χρήματα Μόνοι Σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Κάνετε Ξανά Λευκή μια Συσκευή Κουζίνας που Έχει Κιτρινίσει

Πώς να Κάνετε Ξανά Λευκή μια Συσκευή Κουζίνας που Έχει Κιτρινίσει

Τζάκια που δεν ανάβουν: 92 Ιδέες Διακόσμησης

Τζάκια που δεν ανάβουν: 92 Ιδέες Διακόσμησης