in , ,

Γιατί Πρέπει να Φοράτε Ασημένια Κοσμήματα: Τα Άγνωστα Οφέλη του Ασημιού

Γιατί Πρέπει να Φοράτε Ασημένια Κοσμήματα: Τα Άγνωστα Οφέλη του Ασημιού
Γιατί Πρέπει να Φοράτε Ασημένια Κοσμήματα: Τα Άγνωστα Οφέλη του Ασημιού

Με την αντιβακτηριδιακή του ιδιότητα, το ασημένιο νήμα χρησιμοποιήθηκε κάποτε από χειρουργούς για να κλείνουν πληγές. Σύμφωνα με τους ερευνητές του Manchester Metropolitan University στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα ιόντα αργύρου σκοτώνουν αποτελεσματικά 650 διαφορετικά είδη επιβλαβών βακτηρίων. Για την αποφυγή νοσοκομειακών λοιμώξεων, το μέταλλο χρησιμοποιείται επίσης για τη δημιουργία ιατρικού εξοπλισμού. Φοράτε Λαστιχάκι Μαλλιών Γύρω από τον Καρπό σας; Είναι Πραγματικά Επικίνδυνο

Γιατί Πρέπει να Φοράτε Ασημένια Κοσμήματα: Τα Άγνωστα Οφέλη του Ασημιού

Τι ποσοστό αργύρου χρειάζεται το σώμα μας

Μέσω της διατροφής τους, οι πρόγονοί μας έπαιρναν μια ορισμένη ποσότητα ασημιού. Δυστυχώς, πάνω από το 85% των κοιτασμάτων στο έδαφος έχουν καταστραφεί από τις σύγχρονες γεωργικές τεχνικές, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το ορυκτό δεν υπάρχει πλέον στα τρόφιμα που καταναλώνουμε.

Ορισμένες μελέτες από Αμερικανούς ειδικούς έδειξαν ότι η έλλειψη αργύρου μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη ανοσία και συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των κακοήθων ασθενειών τα τελευταία χρόνια.

Δείτε ακόμη Οι 5 Κορυφαίοι Κίνδυνοι του Μαγειρέματος με Αλουμινόχαρτο

Καταπολεμά το κρυολόγημα και τη γρίπη

Οι ισχυρές αντιμικροβιακές ιδιότητες του αργύρου βοηθούν στη θεραπεία μικροτραυμάτων και στην αναγέννηση του δέρματος, ενώ παράλληλα μειώνουν την εξάπλωση ιών όπως το κρυολόγημα και η γρίπη. Επιπλέον, ελέγχει τη θερμοκρασία του σώματος και την κυκλοφορία του αίματος, προστατεύει το δέρμα από την ακτινοβολία από κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και δεν εκπέμπει η ίδια ακτινοβολία.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Τους χειμερινούς μήνες ή όταν ταξιδεύετε, το ασήμι θωρακίζει το σώμα από τα μικρόβια. Τα ασημένια κοσμήματα δεν θα έχουν τον ίδιο αντίκτυπο σε εσάς εάν είστε αλλεργικοί σε κοσμήματα από άλλα μέταλλα. Τα ιόντα αργύρου στο μέταλλο έχουν ευεργετικές επιπτώσεις στα επίπεδα ενέργειας του σώματος και το μέταλλο έχει ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μερικές από τις δευτερεύουσες παθήσεις που μπορεί να βοηθηθούν περιλαμβάνουν ακμή, αλλεργίες, λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης, ωτίτιδα, πεπτικά προβλήματα, λοιμώξεις του προστάτη και απώλεια μαλλιών.

Για χρόνιες ασθένειες όπως η υπέρταση, η χρόνια ηπατίτιδα, η ιγμορίτιδα, η γαστρίτιδα, τα έλκη, η ψωρίαση και ο έρπης, το ασήμι είναι η καλύτερη συμπληρωματική θεραπεία. Είναι η πιο απλή και αποτελεσματική θεραπεία για τους ιούς του αναπνευστικού και τη γρίπη, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης των χοίρων.

Είναι επίσης γνωστό ότι όσοι πλένουν το πρόσωπό τους με ασημένιο νερό έχουν καθαρό δέρμα.

Όταν οι πληγές καθαρίζονται με ασημένιο νερό, επουλώνονται πιο γρήγορα, δεν μολύνονται και τα σημάδια που αφήνουν πίσω είναι λιγότερο αισθητά.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Τι συμβαίνει όταν το ίδιο λάδι χρησιμοποιείται για τηγάνισμα ξανά και ξανά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Πρέπει να Καθαρίσετε το Μεταλλικό Φίλτρο του Απορροφητήρα με Κόκα Κόλα

Κάνει δουλίτσα – Γιατί Πρέπει να Καθαρίσετε το Μεταλλικό Φίλτρο του Απορροφητήρα με Κόκα Κόλα

αποθήκευση πάνω από την πόρτα,οργάνωση σπιτιού,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

64 Έξυπνες Ιδέες Αποθήκευσης Πάνω από την Πόρτα