in , , , , ,

Οι Designers Μίλησαν: Επαγγελματικές Συμβουλές Διακόσμησης για να Δημιουργήσετε μια Κομψή Τραπεζαρία

Οι Designers Μίλησαν: Επαγγελματικές Συμβουλές Διακόσμησης για να Δημιουργήσετε μια Κομψή Τραπεζαρία
Οι Designers Μίλησαν: Επαγγελματικές Συμβουλές Διακόσμησης για να Δημιουργήσετε μια Κομψή Τραπεζαρία

Παρά το γεγονός ότι μια τραπεζαρία δεν ανταποκρίνεται στο καθεστώς του «καθημερινού χώρου», κατέχει ανεκτίμητη θέση για τους καλεσμένους σας. Επιπλέον, όταν έχετε μια γοητευτικά κομψή τραπεζαρία, μπορεί να διαπιστώσετε ότι θα χρησιμοποιείτε το σερβίτσιο πορσελάνη σας λίγο πιο συχνά και θα απολαμβάνετε τον χώρο πιο συχνά. 77 Μικρές Τραπεζαρίες για Κάθε Σπίτι

Ωστόσο, όταν πρόκειται να δημιουργήσετε μια κομψή τραπεζαρία που συμπληρώνει τους υπόλοιπους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, μπορεί να είστε λίγο μπερδεμένοι με τις λεπτομέρειες. Με μερικές απλοϊκές επαγγελματικές συμβουλές διακόσμησης θα δημιουργήσετε μια κομψή τραπεζαρία για την οικογένειά σας και τους καλεσμένους σας. 33 Ιδέες για Γυάλινες Τραπεζαρίες Βγαλμένες από το Instagram

Επαγγελματικές Συμβουλές Διακόσμησης για να Δημιουργήσετε μια Κομψή Τραπεζαρία

Απαραίτητα μοντέρνα έπιπλα

Θα χρειαστεί να διαλέξετε όλα τα απαραίτητα μοντέρνα έπιπλα που απαιτούνται για μια τραπεζαρία. Ως εκ τούτου, θα χρειαστείτε ένα τραπέζι τραπεζαρίας, καρέκλες, ένα μπουφέ και μερικά επιπλέον. Τα πρόσθετά σας θα εξαρτηθούν από την εμφάνιση που θέλετε, καθώς μια μοντέρνα μινιμαλιστική τραπεζαρία θα χρειαστεί μόνο τα βασικά. Αντίθετα, μια πιο υπερβολική μοντέρνα εσωτερική προσέγγιση θα σας επιτρέψει να προσθέσετε πρόσθετα στοιχεία όπως μια βιτρίνα.

Επιμείνετε σε μια απλοϊκή παλέτα χρωμάτων

Η χρωματική παλέτα που χρησιμοποιείται στην τραπεζαρία σας θα πρέπει να συμπληρώνει ολόκληρο το σπίτι σας, καθώς οι χρωματικές επιλογές πρέπει να ρέουν φυσικά από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

Όταν επιλέγετε χρώματα έμφασης, είναι καλύτερο να διατηρήσετε τα πράγματα απλά και να επιλέξετε αποχρώσεις του ίδιου χρώματος ή το πολύ 3 χρώματα από μια μοντέρνα παλέτα που ταιριάζει στο σπίτι σας.

Δείτε ακόμη 50 Ιδέες Διακόσμησης Τραπεζαρίας σε Στυλ Προβηγκίας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φωτιστικά

Η διακόσμηση της τραπεζαρίας σας για να επιτύχετε μια μοντέρνα εμφάνιση σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολική διακόσμηση. Αυτό αναπόφευκτα θα δημιουργήσει μια ακατάστατη εμφάνιση που δεν συμπληρώνει τη μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση.

Θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε έναν κομψό κρυστάλλινο πολυέλαιο ή να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό μινιμαλιστικό φωτιστικό από χρώμιο που θα φωτίσει το δωμάτιο με περισσότερους από έναν τρόπους.

Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο να έχετε κατά νου ότι η επιλογή φωτισμού σας πρέπει να ρέει σε όλο το δωμάτιο. Έτσι, αμπαζούρ ή ανεξάρτητος φωτισμός πρέπει να ταιριάζουν καλά.

Δέστε τη διακόσμηση με ένα χαλί

Τα χαλιά είναι κατάλληλα για σχεδόν οποιοδήποτε δωμάτιο ενός σπιτιού, εκτός από το μπάνιο και την κουζίνα. Ωστόσο, όταν επιλέγετε ένα χαλί για να συνδέσετε το μοντέρνο και κομψό σχέδιο της τραπεζαρίας σας, θα πρέπει να διατηρήσετε τα πράγματα απλά. Ακόμα κι αν σκέφτεστε λεπτομερή σχέδια, όπως τα δημοφιλή περσικά χαλιά. Φροντίστε λοιπόν να επιλέξετε χρώματα που συμπληρώνουν την υπόλοιπη διακόσμησή σας χωρίς να υπερισχύουν του δωματίου.

Θα πρέπει επίσης να αποφεύγετε τα shaggy χαλιά και τα γούνινα χαλιά, καθώς αυτά είναι πιο κατάλληλα για χαλαρωτικούς χώρους του σπιτιού σας, όπως το σαλόνι ή το κύριο υπνοδωμάτιο.

πηγή φωτογραφίας / Image by benzoix

Δείτε επίσης 75 Εκλεπτυσμένες Ιδέες Για Γαλλική Τραπεζαρία

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τρως Πιπέρι; Τα Οφέλη - Τι Συμβαίνει στο Σώμα σας Όταν Τρώτε Πιπέρι Καθημερινά

Τρως Πιπέρι; Τα Οφέλη – Τι Συμβαίνει στο Σώμα σας Όταν Τρώτε Πιπέρι Καθημερινά

νυχτερινή φόρτιση κινητού,συμβουλές για κινητό τηλέφωνο,χρήσιμα,

Μη Φορτίζεις το Κινητό τη νύχτα