in , , , ,

81 Ιδέες Εκλεκτικής Διακόσμησης Σαλονιών

εκλεκτική διακόσμηση σαλονιού,ιδέες εκλεκτικής διακόσμησης σαλονιού,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,
81 Ιδέες Εκλεκτικής Διακόσμησης Σαλονιών

Η επιλογή ενός συγκεκριμένου στυλ για το σαλόνι σας μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση και μερικές φορές απλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε. Το εκλεκτικό είναι ένας συνδυασμός πολλών στυλ διακόσμησης, με μοτίβα και χρώματα από διαφορετική φύση και τα προσαρμόζει σε ένα, επιτυγχάνοντας μοντέρνα και δραματική εμφάνιση. Παρόλα αυτά, η εκλεκτικότητα δεν σημαίνει ότι συνδυάζονται και υπάρχουν μερικές συμβουλές για να το κάνετε σωστά. Η Μαγεία του Φθινοπώρου και του Boho: 54 Εντυπωσιακές Ιδέες Διακόσμησης Σαλονιού

81 Ιδέες Εκλεκτικής Διακόσμησης Σαλονιών

Επιλέξτε ένα ενοποιητικό χρώμα

Ένα χρώμα πρέπει να λειτουργεί ως ενοποιητικό σε όλη τη διακόσμησή σας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν ανακατεύετε τρελά χρώματα ή δημιουργείτε έναν ασυνήθιστο συνδυασμό διαφόρων εποχών στη διακόσμηση – ενώστε τα τουλάχιστον με ένα χρώμα! Είτε το αγαπημένο σας χρώμα είναι το πράσινο της ελιάς είτε το υπόλευκο, επιστρέφετε συνεχώς σε αυτό ενώ διακοσμείτε για μια συνεκτική εμφάνιση.

Ανακατέψτε υφές

Η ενσωμάτωση τραχιών και λειών υφών προσθέτει ενδιαφέρον ειδικά όταν επιλέγετε μια απλή χρωματική παλέτα. Ενώ ο συνδυασμός υφών είναι το κλειδί, υπάρχει επίσης χώρος για να χρησιμοποιήσετε μια υφή τουλάχιστον τρεις φορές σε διαφορετικά σημεία σε ένα σπίτι για να διατηρήσετε μια συνεκτική εμφάνιση.

Διατήρηση ισορροπίας

Βάλτε ως στόχο να βρείτε ισορροπία στην κλίμακα και τη συμμετρία. Παρόμοιες γραμμές δημιουργούν σχεδιαστική αρμονία, ακόμα κι αν τα κομμάτια είναι διαφορετικά στυλ, υφές ή από διαφορετικές περιόδους. Μην θυσιάζετε την οργάνωση για τη διαφορετικότητα: καθώς καθορίζετε τη διακόσμηση που θα ενσωματώσετε στον εκλεκτικό σχεδιασμό σας, μην ξεχνάτε ότι το δωμάτιο προορίζεται για διαμονή. Σκεφτείτε καλάθια, ράφια, δίσκους ποτών και τραπεζάκια. Αυτά τα στοιχεία προσδίδουν μια ζεστή, ζωντανή ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας.

Δείτε επίσης 10 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης για να Κάνετε το Μικρό σας Σαλόνι να Φαίνεται πιο Ευρύχωρο

Ενσωματώστε αρνητικό χώρο

Όταν πρόκειται για ένα εκλεκτικό στυλ διακόσμησης, να ξέρετε ότι το μάτι σας χρειάζεται ένα μέρος για να ξεκουραστεί. Κρατήστε κάποιους χώρους σε ράφια και τραπέζια άδειους και σκεφτείτε το περίγραμμα μιας σειράς έργων τέχνης για ένα ενδιαφέρον σχήμα του τοίχου πίσω.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δημιουργήστε ένα εστιακό σημείο

Αν και το εκλεκτικό στυλ περιλαμβάνει τον συνδυασμό στυλ και περιόδων μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων, η επιμελημένη εμφάνιση δεν πρέπει να στερείται εστίασης. Δημιουργήστε το εστιακό σας σημείο με ένα εντυπωσιακό στοιχείο – ας πούμε, έναν τοίχο έμφασης, τζάκι ή τολμηρό διακοσμητικό αντικείμενο.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Διακοσμήτρια Εσωτερικών Χώρων Αποκαλύπτει 10 Πράγματα που Δεν θα Είχε Ποτέ στο Σαλόνι της

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κάνε το Πλυντήριο Στεγνωτήριο με Αυτόν Τον πολύ Απλό Τρόπο. Σίγουρα δεν το ξέρεις

αντικατάσταση εξώπορτας,συμβουλές διακόσμησης,χρήσιμα,

6 Σημάδια ότι Πρέπει να Αντικαταστήσετε την Εξώπορτα σας