in , , , , , ,

Γνωρίζεις την τάση με τα πλακάκια στο τζάκι; 72 Τζάκια με Πλακάκια για να Διακοσμήσετε το Σαλόνι σας

Γνωρίζεις την τάση με τα πλακάκια στο τζάκι; 72 Τζάκια με Πλακάκια για να Διακοσμήσετε το Σαλόνι σας
Γνωρίζεις την τάση με τα πλακάκια στο τζάκι; 72 Τζάκια με Πλακάκια για να Διακοσμήσετε το Σαλόνι σας

Εάν έχετε ένα τζάκι στο σπίτι σας, κάντε το ένα ελκυστικό σημείο εστίασης! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καλύψετε το τζάκι σας – με ξύλο, πέτρα, τούβλο και το πιο παραδοσιακό με πλακάκια. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να μετατρέψετε ένα τζάκι σε ένα εξαιρετικά διακοσμητικό χαρακτηριστικό του σαλονιού χρησιμοποιώντας πλακάκια. 43 Ιδέες για Βαμμένα Τζάκια από Τούβλα

72 Τζάκια με Πλακάκια για να Διακοσμήσετε το Σαλόνι σας

Ποιο πλακάκι είναι το καλύτερο για τζάκι

Πλακάκια ανθεκτικά στη θερμότητα, όπως πέτρα, πορσελάνη, κεραμικά και τούβλα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εστία ή το περιβάλλον του τζακιού. Αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται αυτοκόλλητα, πλαστικά ή βινυλικά πλακίδια λόγω πιθανής ευφλεκτότητας. Δεν πρέπει ποτέ να βάζετε πλακάκια στο εσωτερικό του τζακιού, λόγω των ακραίων θερμοκρασιών στις οποίες θα εκτεθούν.

Μπορείτε να βάλετε πλακάκια γύρω από το τζάκι

Ο χώρος γύρω από το τζάκι είναι επίσης ένα καλό μέρος για την τοποθέτηση πλακιδίων επειδή έχει αρκετή απόσταση από την φωτιά που μειώνει τη θερμοκρασία σε επίπεδα που είναι κατάλληλα για το πλακάκι.

Τι πλακάκι να χρησιμοποιήσετε μπροστά από το τζάκι

Οι καλύτερες επιλογές για ένα τζάκι όσον αφορά το πλακάκι είναι αυτές που είναι ανθεκτικές στη θερμότητα και μπορούν να προσθέσουν στην αισθητική φύση του σπιτιού χωρίς να προκαλούν κανένα είδος ανησυχίας για την ασφάλεια. Μια καλή συμβουλή για να αναγνωρίσετε ένα καλό υλικό είναι να αναζητήσετε πλακάκια που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε πλάτες κουζίνας. Αυτά είναι μέρη που βρίσκονται συχνά κοντά σε περιοχές με υψηλή θερμοκρασία όπως η κουζίνα.

Πλακάκια με σχέδια

Αν θέλετε να προσθέσετε μοτίβο στο χώρο σας χωρίς να σας ενοχλεί, καλύψτε το τζάκι σας με πλακάκια με σχέδια. Η πιο δημοφιλής ιδέα είναι τα γεωμετρικά πλακάκια – γκρι και άσπρα, ασπρόμαυρα ή μπλε και άσπρα, δημιουργούν μια τολμηρή εμφάνιση με χρωματικό συνδυασμό και σχέδια που διαθέτουν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μαροκινά μοτίβα για έναν χώρο boho, πλακάκια που μιμούνται ξύλο ή μάρμαρο για μια πιο ουδέτερη αλλά κομψή εμφάνιση. Τα τελευταία είναι πολύ δημοφιλή, όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε – μαύρο, γκρι ή λευκό, το κομψό μοτίβο λειτουργεί πάντα και μπορείτε να τα κάνετε πιο ελκυστική επένδυση με μοτίβο ψαροκόκαλου.

Δείτε ακόμη Γαλλικά Τζάκια: 50 Ιδέες για να Προσθέσετε Κομψότητα στο Χώρο σας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Απλά πλακάκια

Τα απλά πλακάκια είναι απολύτως ευπρόσδεκτα για να κάνουν το τζάκι σας να φαίνεται κομψό! Επιλέξτε ουδέτερα αν σου αρέσουν οι ουδέτερες αποχρώσεις και αν το σαλόνι σας έχει τέτοια χρώματα, αλλά οι σκούρες και τολμηρές αποχρώσεις είναι πολύ πιο δροσερές! Παίξτε με τις αντιθέσεις που με σκούρα πράσινα ή ναυτικά μπλε πλακάκια και λευκό αρμό, προσθέστε χρώμα με τυρκουάζ πλακάκια με πιασάρικα σχήματα ή δημιουργήστε ένα σχέδιο με διάφορα φωτεινά πλακίδια. Δώστε έμφαση στο σαλόνι σας με μια υπέροχη γωνιά τζακιού!

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 25 Ιδέες για Ξασπρισμένα Τζάκια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

55 Ιδέες Φθινοπωρινής Διακόσμησης με Κλαδιά 2023: Ρουστίκ και "χουχουλιάρικο" πνεύμα στο σπίτι

55 Ιδέες Φθινοπωρινής Διακόσμησης με Κλαδιά 2023: Ρουστίκ και “χουχουλιάρικο” πνεύμα στο σπίτι

Καρκίνος μέσα στο σπίτι μας: 10 καρκινογόνα σημεία και αντικείμενα που θα σας ξαφνιάσουν

Καρκίνος μέσα στο σπίτι μας: 10 καρκινογόνα σημεία και αντικείμενα που θα σας ξαφνιάσουν