in , , , , ,

Γαλλικά Τζάκια: 50 Ιδέες για να Προσθέσετε Κομψότητα στο Χώρο σας

Γαλλικά Τζάκια: 50 Ιδέες για να Προσθέσετε Κομψότητα στο Χώρο σας
Γαλλικά Τζάκια: 50 Ιδέες για να Προσθέσετε Κομψότητα στο Χώρο σας

Τα τζάκια στο παρελθόν εκτελούσαν τόσο πρακτική όσο και διακοσμητική λειτουργία, αλλά σήμερα επικρατεί η δεύτερη. Ο συνδυασμός των κλασικών, της Αναγέννησης και του επαρχιακού στυλ είχε την πιο σημαντική επιρροή στον αυθεντικό σχεδιασμό των γαλλικών τζακιών. Τα γαλλικά τζάκια είναι υπέροχα διακοσμημένα, με μια πινελιά κομψότητας και μπορείτε να επιλέξετε ένα τέτοιο κομμάτι για να προσθέσετε κομψότητα στο χώρο σας. 40 Ιδέες για Μινιμαλιστικά Τζάκια

50 Ιδέες για Γαλλικά Τζάκια Ώστε να Προσθέσετε Κομψότητα στο Χώρο σας

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του γαλλικού τζακιού

Φυσικά υλικά. Τα γαλλικά τζάκια είναι συνήθως κατασκευασμένα από πέτρα, μάρμαρο ή φυσικό μασίφ ξύλο.

Καμπύλες, ρέουσες γραμμές. Ο σχεδιασμός ενός γαλλικού τζακιού είναι, πρώτα απ’ όλα, κομψότητα, χάρη και ένα μαγευτικό μοτίβο. Ειδικά για αυτό, οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν διάφορες διακοσμητικές τεχνικές – όπως απομίμηση στηλών, μονογραμμάτων και ανάγλυφων.

Διακριτικές σιωπηρές αποχρώσεις. Οι ανοιχτές καφέ, μπεζ, αμμώδεις, απαλές λευκές αποχρώσεις γίνονται βασική διαφορά στο γαλλικό σχέδιο.

Παλαίωση. Το ξύλο βάφεται σε δύο στρώσεις με την τεχνική του βουρτσίσματος, το μάρμαρο και η πέτρα παλαιώνονται τεχνητά και το μέταλλο πατιναρίζεται. Η χρήση βερνικιών και χρωμάτων με τεχνική κρακελέ δεν είναι επίσης ασυνήθιστη για τα γαλλικά τζάκια.

Πώς να διακοσμήσετε ένα γαλλικό τζάκι

Η πιο δημοφιλής επιλογή για την τοποθέτηση τζακιού είναι το σαλόνι. Κρεμάστε έναν μεγάλο καθρέφτη σε ένα στολισμένο πλαίσιο από πάνω του, τοποθετήστε όμορφα διακοσμητικά στο ράφι του τζακιού, βάλτε δύο κομψές πολυθρόνες και ένα άνετο χαλί δίπλα στην εστία – και απολαύστε τη γαλήνια και ζεστή ατμόσφαιρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπαχαρικά και αποξηραμένα βότανα στο ράφι του τζακιού, ψάθινα καλάθια κοντά στην εστία και κομψά πιάτα και κεντημένοι πίνακες θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε αρμονία σε αυτό.

Οι αντανακλάσεις της φωτιάς που τρεμοπαίζουν χαλαρώνουν και προάγουν τον ήρεμο ύπνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα γαλλικά τζάκια τοποθετούνται πιο συχνά μπροστά από το κρεβάτι και προστίθενται εικόνες σε κομψά πλαίσια ή κομψοί καθρέφτες για να ολοκληρώσουν τη σύνθεση.

Δείτε ακόμη 29 Υπέροχες Ιδέες για Τζάκια Αντίκες

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 31 Χρωματιστά Τζάκια για να Ανανεώσετε το Χώρο σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πολυθρόνα Eames,έπιπλα,διακόσμηση σαλονιού,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

42 Μοναδικές Εμβληματικές Πολυθρόνες Eames

Προσοχή: Τα πιο τοξικά χημικά που έχετε στο σπίτι σας

Προσοχή: Τα πιο τοξικά χημικά που έχετε στο σπίτι σας