in , , , ,

42 Μοναδικές Εμβληματικές Πολυθρόνες Eames

πολυθρόνα Eames,έπιπλα,διακόσμηση σαλονιού,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,
πολυθρόνα Eames,έπιπλα,διακόσμηση σαλονιού,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

Αναζητάτε διαχρονικά ή εμβληματικά έπιπλα που είναι μια ωραία επένδυση; Θέλετε να ανεβάσετε την αξία του σπιτιού σας και να αποκτήσετε ταυτόχρονα απόλυτη άνεση και διαχρονικό στυλ; Δοκιμάστε την πολυθρόνα Eames με ένα ασορτί ταμπουρέ, και δεν θα το μετανιώσετε ποτέ. Οι αυθεντικές πολυθρόνες Eames παραμένουν δημοφιλείς και ανθεκτικές και παραδίδονται ακόμη και από γενιά σε γενιά σε μια οικογένεια. Πολυθρόνες Πεταλούδα: 50 Διαχρονικά Κομψές Καρέκλες Που Δεν Φεύγουν Ποτέ Από Την Μόδα

42 Μοναδικές Εμβληματικές Πολυθρόνες Eames

Γιατί η πολυθρόνα Eames είναι εμβληματική

Ένας από τους λόγους που η πολυθρόνα Eames είναι εμβληματική είναι ο πρωτοποριακός και πρωτότυπος σχεδιασμός της. Αυτό ήταν μοναδικό για τη δεκαετία του 1950, όταν δημιουργήθηκε και παραμένει αξιοσημείωτο. Οι Eames πήραν τα βασικά χαρακτηριστικά μιας δημοφιλής πολυθρόνας και τη συνδύασαν με μια πλούσια εμφάνιση, αλλά σε πιο προσιτή τιμή από άλλες πολυτελείς πολυθρόνες, καθώς ο Charles και ο Ray Eames στόχευαν σε έναν συνδυασμό πολυτέλειας και πρακτικότητας, που θα μπορούσε να παραχθεί σε τιμή που οι άνθρωποι μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά.

Ο σχεδιασμός της μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα και εμφανίσεις. Μοιάζει με καρέκλα κλαμπ αλλά είναι πολύ πιο ελαφριά και όχι τόσο επιβλητική. Παρέχει όμως τόση άνεση.

Ο σχεδιασμός της πολυθρόνας Eames συνδυάζει χυτό κόντρα πλακέ και δέρμα και μια συγκεκριμένη τεχνική παραγωγής που είναι ασυνήθιστη στην κατασκευή. Η βάση της πολυθρόνας είναι κατασκευασμένη από πολλαπλά στρώματα χυτευμένου κόντρα πλακέ, τα οποία διαμορφώνονται σε κάτι που μοιάζει με λίκνο. Στην πραγματικότητα, τα βασικά κομμάτια είναι πανομοιότυπα στο σχήμα και χρησιμοποιούνται μόνο δύο βασικά κομμάτια.

Δείτε ακόμη 40 Vintage Μπαούλα για να Προσθέσετε Χαρακτήρα στο Χώρο σας

Γιατί η πολυθρόνα Eames είναι τόσο άνετη

Η καρέκλα έχει σχέδιο οργανικής φόρμας ώστε να ταιριάζει στην ανθρώπινη μορφή. Αποτελείται από χυτό κάθισμα, πλάτη και προσκέφαλο. Το λίκνο του κόντρα πλακέ είναι καλυμμένο με γεμιστή δερμάτινη επένδυση, που σημαίνει ότι ολόκληρο το σώμα σας θα κουμπώνει και θα υποστηρίζεται αποτελεσματικά με ισορροπημένο τρόπο. Το στρογγυλεμένο και διαμορφωμένο σχήμα του καθίσματος και της πλάτης της πολυθρόνας ταιριάζει απόλυτα στο σώμα σας, πράγμα που σημαίνει ότι η πλάτη σας θα είναι ξεκούραστη και άνετη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Η πολυθρόνα έχει υποστήριξη για τα πόδια, την πλάτη και το κεφάλι, πράγμα που σημαίνει ότι σας επιτρέπει να κάθεστε άνετα στην τέλεια γωνία μεταξύ καθίσματος και ξαπλώματος. Ο ταμπουρές που συνοδεύει την πολυθρόνα σημαίνει ότι τα πόδια σας είναι ανασηκωμένα, η οποία είναι μια πιο άνετη θέση για να ξαπλώσετε από ό,τι αν τα πόδια σας είναι κάτω. Το περίβλημα του προσκέφαλου κρατά το κεφάλι σας υπό γωνία, γεγονός που αφαιρεί την καταπόνηση από το λαιμό σας. Αυτό φτάνει μέχρι την πλάτη σας και θα στηριχθείτε άνετα στην ανάκλιση. Η πολυθρόνα δεν κουνιέται ή ξαπλώνει περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χαλαρώσετε σε μια θέση και η πλάτη σας θα χαλαρώσει, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε και να δεσμεύσετε τους μύες ξανά και ξανά.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 81 Κομψοί Mid-Century Modern Καναπέδες για το Σαλόνι σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πασχαλινά αυγά με χοντρό αλάτι,γιορτές,Πάσχα,πασχαλινά διακοσμητικά,DIY πασχαλινές κατασκευές,

Πως να Φτιάξετε Πασχαλινά Αυγά με Χοντρό Αλάτι

Γαλλικά Τζάκια: 50 Ιδέες για να Προσθέσετε Κομψότητα στο Χώρο σας

Γαλλικά Τζάκια: 50 Ιδέες για να Προσθέσετε Κομψότητα στο Χώρο σας