in , , , ,

Οι 7 Συνήθειες των 2 Λεπτών: Θα Διατηρήσουν το Σπίτι σας πιο Καθαρό Όλη την Εβδομάδα

Οι 7 Συνήθειες των 2 Λεπτών: Θα Διατηρήσουν το Σπίτι σας πιο Καθαρό Όλη την Εβδομάδα
Οι 7 Συνήθειες των 2 Λεπτών: Θα Διατηρήσουν το Σπίτι σας πιο Καθαρό Όλη την Εβδομάδα

Είμαστε σίγουρα ένοχοι για αυτό: αφήνουμε την ακαταστασία παντού για να χρειαστεί να ξοδέψουμε ώρες για να τα τακτοποιήσουμε αργότερα. Ακούγεται οικείο? Θέλουμε να σταματήσουμε να το κάνουμε αυτό και αυτές οι 7 συνήθειες μπορούν να βοηθήσουν! Θα διατηρήσετε ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι και χρειάζονται μόνο δύο λεπτά την ημέρα, κάτι που θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και κόπο αργότερα. Αναμείξτε Αυτά τα 2 Φθηνά Υλικά και Δεν θα Δείτε Ποτέ Σκόνη στο Σπίτι σας

7 Συνήθειες 2 Λεπτών που θα Διατηρήσουν το Σπίτι σας πιο Καθαρό Όλη την Εβδομάδα

Προϊόντα καθαρισμού

Να βεβαιώνεστε πάντα ότι έχετε τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού για κάθε δωμάτιο. Επομένως, μην βάζετε όλα τα προϊόντα σε ένα ντουλάπι, αλλά βάλτε ένα μπουκάλι σπρέι καθαριστικού γενικής χρήσης για τους πάγκους της κουζίνας κάτω από το νεροχύτη, το καθαριστικό μπάνιου στο μπάνιο κ.λπ. Με αυτόν τον τρόπο, θα σκουπίζετε τις επιφάνειες χωρίς να χρειαστεί να αναζητήσετε πρώτα τα σωστά προϊόντα.

Είσοδος σπιτιού

Δεν το σκεφτήκαμε ποτέ αυτό, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ έξυπνο. Πρώτα απ’ όλα, βεβαιωθείτε ότι όλοι βγάζουν τα παπούτσια τους και τα βάζουν σε ένα καθορισμένο σημείο. Αυτό θα σας εξοικονομήσει ήδη πολλή βρωμιά και ακαταστασία. Καθαρίστε με ηλεκτρική σκούπα το σημείο εισόδου στο σπίτι σας κάθε μέρα ή μία φορά κάθε δύο ημέρες. Εδώ συσσωρεύεται η περισσότερη σκόνη και βρωμιά. Εάν το σκουπίσετε με ηλεκτρική σκούπα, το υπόλοιπο σπίτι σας θα παραμείνει πολύ πιο καθαρό.

Δείτε ακόμη Μαγική γόμα: Οι Πολλές χρήσεις της για καθάρισμα μέσα στο σπίτι – Καθαρίζει τοίχους, ασημικά, έπιπλα, γρατζουνιές και πολλά άλλα

Γεμάτα χέρια

Εάν μετακινείστε από δωμάτιο σε δωμάτιο, πάρτε μαζί σας τις στοίβες ακαταστασίας που δεν ανήκουν εκεί. Φέρτε τα βρώμικα πιάτα στην κουζίνα αμέσως, τα βιβλία στη βιβλιοθήκη, τα παπούτσια στο καθορισμένο σημείο, κ.λπ. Ακούγεται τόσο απλό, αλλά πραγματικά είναι μια συνήθεια που πρέπει να διδαχτείτε μόνοι σας.

Ταχυδρομείο

Μην αφήνετε το ταχυδρομείο όπου βρειτε αλλά βεβαιωθείτε ότι καταλήγει στο σημείο που πρέπει να πάει αμέσως. Η ανεπιθύμητη αλληλογραφία μπορεί να μπει ακριβώς στο καλάθι αχρήστων και τα σημαντικά τιμολόγια και οι λογαριασμοί πρέπει να πηγαίνουν στο καθορισμένο σημείο τους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μαγείρεμα

Προσπαθήστε να κάνετε πολλές εργασίες ενώ μαγειρεύετε: πλύνετε τα σκεύη που έχετε τελειώσει και αφήστε τις βρώμικες κατσαρόλες και τηγάνια να μουλιάσουν στο νερό. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να κάνετε όλο το καθάρισμα όταν τελειώσετε το φαγητό σας.

Ψυγείο

Προσπαθήστε να προσέχετε τι υπάρχει στο ψυγείο σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε να πετάξετε τρόφιμα που έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους. Επιπλέον, σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να πηγαίνετε τόσο συχνά στο σούπερ μάρκετ. Σας εξοικονομεί χρήματα επίσης!

Κρεμάστε τις πετσέτες

Χρησιμοποιείτε ξανά τις πετσέτες; Φροντίστε να τις κρεμάσετε για να στεγνώσουν σωστά. Εάν παραμείνουν υγρές, θα γίνουν μεγάλη πηγή βακτηρίων. Επιπλέον, φαίνεται πολύ πιο τακτοποιημένες.

πηγή φωτογραφίας / freepik

Δείτε επίσης Αυτά Είναι τα Πράγματα που ΔΕν Πρέπει να Καθαρίζετε Ποτέ με Χαρτί Κουζίνας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Σπλαχνικό λίπος: Ποια είναι η σωστή διατροφή για να απαλλαγείτε μια και καλή

Σπλαχνικό λίπος: Ποια είναι η σωστή διατροφή για να απαλλαγείτε μια και καλή

10 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που Δεν Βολεύουν Καθόλου στην Πραγματική Ζωή

10 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που Δεν Βολεύουν Καθόλου στην Πραγματική Ζωή