Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι το αλουμινόχαρτο έχει δυο πλευρές, μια γυαλιστερή και μία ματ. Σύμφωνα με τις εταιρίες και τα εργοστάσια που κατασκευάζουν το αλουμινόχαρτο αυτό οφείλεται στην διαδικασία συμπίεσης όταν τυλίγεται σε ρολά.
Στη συμπίεση η εξωτερική πλευρά που έρχεται σε επαφή με τον βαρύτερο κύλινδρο βγαίνει πιο γυαλιστερή αντίθετα με την εσωτερική που βγαίνει ματ.
Τώρα όμως ποια είναι η σωστή πλευρά του αλουμινόχαρτου
Σύμφωνα με την Sanitas η καλύτερη μεριά για να τυλίγετε το φαγητό είναι η γυαλιστερή.
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο