in , , , ,

Μια Κουταλιά από Αυτό και τα Φυτά σας θα Αναπτυχθούν πιο Γρήγορα και πιο Υγιή

πράσινο τσάι στα φυτά,συμβουλές κηπουρικής,για τον κήπο,χρήσιμα,
πράσινο τσάι στα φυτά,συμβουλές κηπουρικής,για τον κήπο,χρήσιμα,

Το πράσινο τσάι έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως παραδοσιακό φάρμακο, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει τα φυτά να αναπτυχθούν πιο γρήγορα. Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, θρεπτικά συστατικά και ενώσεις που προάγουν την ανάπτυξη που μπορούν να ωφελήσουν τα φυτά με διάφορους τρόπους. 16 πανέξυπνα κολπάκια και Συμβουλές Κηπουρικής

Ένας τρόπος με τον οποίο το πράσινο τσάι μπορεί να βοηθήσει τα φυτά να αναπτυχθούν είναι παρέχοντάς τους αντιοξειδωτικά. Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, όπως κατεχίνες και πολυφαινόλες, που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των φυτών από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες όπως η υπεριώδης ακτινοβολία και οι ακραίες θερμοκρασίες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τα φυτά να γίνουν πιο δυνατά και πιο ανθεκτικά.

Το πράσινο τσάι παρέχει στα φυτά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά όπως άζωτο, κάλιο και φώσφορο, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για να αναπτύξουν υγιείς ρίζες, φύλλα και άνθη.

Δείτε ακόμη 12 Λαχανικά που Μεγαλώνουν Εύκολα σε Σακούλες Καλλιέργειας

Επιπλέον, το πράσινο τσάι περιέχει ενώσεις όπως η επιγαλλοκατεχίνη (EGCG) και η καφεΐνη, οι οποίες μπορούν να διεγείρουν την ανάπτυξη αυξάνοντας τη δραστηριότητα των ενζύμων και των ορμονών. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τα φυτά να ψηλώσουν και να παράγουν περισσότερα φύλλα και άνθη.

Για να βοηθήσετε τα φυτά να αναπτυχθούν, μπορείτε να παρασκευάσετε ένα δυνατό φλιτζάνι πράσινο τσάι, να το αφήσετε να κρυώσει και μετά να ποτίσετε τα φυτά με αυτό. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα συμπύκνωμα πράσινου τσαγιού παρασκευάζοντας πολλά φλιτζάνια πράσινο τσάι και στη συνέχεια αραιώνοντάς το με νερό πριν το χρησιμοποιήσετε για να ποτίσετε τα φυτά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το πράσινο τσάι για την ανάπτυξη των φυτών είναι να φτιάξετε τσάι κομπόστ. Τα φύλλα πράσινου τσαγιού μπορούν να προστεθούν σε ένα σωρό κομπόστ και να αφεθούν να αποσυντεθούν. Το προκύπτον τσάι κομπόστ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λίπασμα για τα φυτά.

Η ρίψη φύλλων πράσινου τσαγιού απευθείας στο έδαφος γύρω από τα φυτά μπορεί επίσης να είναι ευεργετική για την ανάπτυξή τους. Για να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα πράσινου τσαγιού ως εδαφοβελτιωτικό, απλώστε απλώς ένα λεπτό στρώμα αποξηραμένων φύλλων γύρω από τη βάση των φυτών σας ή ανακατέψτε τα στο χώμα πριν από τη φύτευση.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Πως να Λιπάνετε Κάκτους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 Τροφές που Ενισχύουν τη Μακροζωία για να τις Προσθέσετε στη Διατροφή σας

7 Τροφές που Ενισχύουν τη Μακροζωία για να τις Προσθέσετε στη Διατροφή σας

Γιατί Πρέπει να Λούζετε τα Μαλλιά σας με Αναψυκτικά Τύπου Κόλα

Γιατί Πρέπει να Λούζετε τα Μαλλιά σας με Αναψυκτικά Τύπου Κόλα