in , , , , ,

7 Εύκολες Συμβουλές Διακόσμησης Σπιτιού με Χρώμα, Σύμφωνα με τους Στυλίστες Μόδας

7 Εύκολες Συμβουλές Διακόσμησης Σπιτιού με Χρώμα, Σύμφωνα με τους Στυλίστες Μόδας
7 Εύκολες Συμβουλές Διακόσμησης Σπιτιού με Χρώμα, Σύμφωνα με τους Στυλίστες Μόδας

Η μόδα και η διακόσμηση του σπιτιού έχουν πολλές διασταυρώσεις όσον αφορά το στυλ — ειδικά όσον αφορά το χρώμα. Είτε θέλετε να αλλάξετε την ουδέτερη παλέτα του σπιτιού σας και σκέφτεστε μια πινελιά εντόνων χρωμάτων ή απλά είστε περίεργοι να μάθετε ποιες αποχρώσεις συνδυάζονται καλύτερα μεταξύ τους, μπορείτε συχνά να ψάξετε στον κόσμο της μόδας για μερικές από τις καλύτερες εμπνεύσεις και στη συνέχεια να τις εφαρμόσετε στους εσωτερικούς σας χώρους. 10 Επαγγελματικές Συμβουλές Διακόσμησης Ώστε το Σπίτι σας να Φαίνεται Πολυτελές με Οικονομικό Τρόπο

7 Εύκολες Συμβουλές Διακόσμησης Σπιτιού με Χρώμα, Σύμφωνα με τους Στυλίστες Μόδας

Για μια αλάνθαστη παλέτα, κοιτάξτε το χρωματικό τροχό.

Οι ίδιες αρχές της θεωρίας χρωμάτων ισχύουν για το στυλ του σπιτιού και της γκαρνταρόμπας σας: Οι τόνοι δίπλα και απέναντι στο χρωματικό τροχό συνδυάζονται καλά. Δεν είναι απαραίτητα μόνο τα ίδια τα χρώματα – το καθένα έχει διάφορες αποχρώσεις και μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά στη διαμόρφωση της διακόσμησης του σπιτιού σας.

Ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ζωντάνια των χρωμάτων. Πολύ κορεσμένες αποχρώσεις συνδυάζονται όμορφα, όπως και τα παστέλ. Συνδυάζοντας αποχρώσεις με παρόμοιους συμπληρωματικούς κορεσμούς, μπορείτε να διασκεδάσετε πολύ με την ανάμειξη και την αντιστοίχιση διαφορετικών χρωμάτων για να δώσετε ζωή στο χώρο σας.

Κάντε σταδιακές αλλαγές.

Όταν διακοσμείτε το σπίτι σας με χρώμα, δεν χρειάζεται να τα βάζετε όλα μαζί. Είναι καλύτερα να αρχίσετε σιγά σιγά να ενσωματώνετε νέα κομμάτια, όπως θα κάνατε με τα ρούχα σας. Οι άνθρωποι συχνά διστάζουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές στην γκαρνταρόμπα τους, γι’ αυτό πάντα πρέπει να ξεκινούν προσθέτοντας χρώμα με πρόσθετα αξεσουάρ όπως κοσμήματα, φουλάρι ή τσάντα.

Για να ξεκινήσετε σταδιακά να διακοσμείτε το σπίτι σας, δοκιμάστε να βάψετε μια λιγότερο κεντρική περιοχή, όπως το μπάνιο ή η ντουλάπα και διακοσμήστε το χώρο χρησιμοποιώντας έγχρωμες και διασκεδαστικές εκτυπώσεις ταπετσαρίας. Αυτή η ιδέα λειτουργεί καλά όταν θέλετε να πειραματιστείτε με ένα νέο χρώμα χωρίς να δεσμευτείτε για μια τολμηρή αναμόρφωση δωματίου.

Δείτε ακόμη 36 Φθηνές λύσεις και συμβουλές διακόσμησης διαμερίσματος εντός προϋπολογισμού

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αναβαθμίστε τα ουδέτερα χρώματα.

Μπορείτε να φέρετε λίγη ποικιλία στο σπίτι σας χωρίς να απομακρυνθείτε πολύ από το ουδέτερο. Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι το αστικό ουράνιο τόξο – μαύρο, άσπρο, κρεμ, μπεζ και γκρι – είναι τα μόνα ουδέτερα χρώματα, αλλά πολλά άλλα χρώματα μπορούν να λειτουργήσουν ως ουδέτερα. Για μια πιο αναβαθμισμένη παλέτα ουδέτερων, επιλέξτε το ναυτικό μπλε, το καφέ σοκολατί, το σκούρο πράσινο και το μπορντό.

Δώστε προσοχή στα υφάσματα.

Ακριβώς όπως η μόδα, τα υφάσματα και τα υλικά είναι εξαιρετικά σημαντικά στη διακόσμηση του σπιτιού. Η υφή του υφάσματος επηρεάζει πραγματικά την εμφάνιση ενός χρώματος. Τα ματ υφάσματα μπορούν να φαίνονται ουδέτερα επειδή απορροφούν το φως, ενώ τα πιο λαμπερά υφάσματα αντανακλούν το φως και μπορούν να λάμπουν έντονα. Έχοντας αυτό κατά νου, είναι σημαντικό να εξετάσετε πώς εμφανίζεται το χρώμα σας σε διαφορετικά υλικά σε όλο το σπίτι σας και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας όταν διακοσμείτε έναν χώρο. Μην υπερβάλλετε με κανένα από τα δύο. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε κάτι γυαλιστερό για να εξισορροπήσετε μια ματ εμφάνιση αλλού, τουλάχιστον όταν πρόκειται για ύφασμα.

Δοκιμάστε διαχρονικά μοτίβα.

Τα μοτίβα μπορούν να εισάγουν ένα καλειδοσκόπιο αποχρώσεων σε μια γκαρνταρόμπα και το ίδιο μπορούμε να πούμε για τη διακόσμηση του σπιτιού. Προτιμήστε συγκεκριμένα μοτίβα υφασμάτων για έμπνευση. Αν βρείτε ένα μοτίβο προς το οποίο έλκεστε, μπορείτε να ξεκινήσετε τη χρωματική σας παλέτα από εκεί.

Έχοντας αυτό κατά νου, δοκιμάστε να επιλέξετε μοτίβα όπως ρίγες και λεοπάρ – και τα δύο θεωρούνται κλασικά – ως το “χρώμα” σας όταν διακοσμείτε. Λειτουργεί και για παραδοσιακά σπίτια – σε συνδυασμό με δερμάτινο καναπέ και καρέκλες σε ένα συνδυασμό με φλοράλ για τους πιο τολμηρούς.

Επενδύστε σε βασικά κομμάτια.

Μια άλλη στυλιστική συμβουλή που λειτουργεί τόσο στη μόδα όσο και στη διακόσμηση; Επενδύσετε σε αντικείμενα υψηλότερης ποιότητας που είναι διαχρονικά. Μόλις προσθέσετε αυτά τα κομμάτια, σκεφτείτε να γεμίσετε τα κενά με διασκεδαστικά αξεσουάρ και τόνους.

Ανανεώστε τακτικά τον χώρο σας.

Αφιερώστε χρόνο για να αξιολογήσετε τη διακόσμησή σας κάθε λίγα χρόνια και να κάνετε ανανεώσεις όπως χρειάζεται, ώστε το περιβάλλον του σπιτιού σας να είναι χαρούμενο και να αντανακλά το στυλ σας.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 9 Αποχρώσεις που ΔΕΝ Πρέπει Ποτέ να Έχετε στο Υπνοδωμάτιό σας Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πετσέτες του Μπάνιου: Αυτά Είναι Τα 5 Λάθη Που Κάνουν Πολλοί Όταν Τις Καθαρίζουν Και Τις "Παίρνουν Στο Χέρι"

Πετσέτες του Μπάνιου: Αυτά Είναι Τα 5 Λάθη Που Κάνουν Πολλοί Όταν Τις Καθαρίζουν Και Τις “Παίρνουν Στο Χέρι”

αρνητική ενέργεια,αντιμετώπιση αρνητικής ενέργειας,συμβουλες,χρήσιμα,

Γιατί να Βάλετε ένα Ποτήρι Νερό με Αλάτι και Ξύδι σε Οποιοδήποτε Μέρος του Σπιτιού σας