in , , ,

Βάλτε μια Μπάρα Σαπουνιού Κάτω από το Κρεβάτι Πριν Κοιμηθείτε και Δείτε τι θα Συμβεί

μπάρα σαπουνιού κάτω από κρεβάτι,σύνδρομο ανήσυχων ποδιών,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,
μπάρα σαπουνιού κάτω από κρεβάτι,σύνδρομο ανήσυχων ποδιών,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,

Το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών (RLS) είναι μια διαδεδομένη πάθηση που επηρεάζει σχεδόν το 10% του πληθυσμού σήμερα. Μπορεί να προκαλέσει σημαντική δυσφορία και να διαταράξει τον ύπνο, οδηγώντας σε άυπνες νύχτες. Ουσιαστικά, το RLS εκδηλώνεται ως αίσθημα τσιμπήματος, φαγούρας ή μυρμηγκιάσματος στα πόδια, δημιουργώντας μια ακαταμάχητη επιθυμία να τα μετακινήσετε σε μια προσπάθεια να ανακουφιστείτε. Δυστυχώς, επί του παρόντος δεν υπάρχει παγκοσμίως αναγνωρισμένη θεραπεία για το RLS. Ωστόσο, η τοποθέτηση μιας μπαρας σαπουνιού κάτω από το κρεβάτι σας είναι ένας απλός και οικονομικός τρόπος για να ανακουφίσετε δυνητικά το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών και τελικά να έχετε έναν ξεκούραστο ύπνο. Γιατί το να ΜΗΝ Φοράτε Σαγιονάρες Μπορεί να Είναι Ευεργετικό για την Υγεία σας

Βάλτε μια Μπάρα Σαπουνιού Κάτω από το Κρεβάτι Πριν Κοιμηθείτε και Δείτε τι θα Συμβεί

Αν και αυτή η μέθοδος δεν έχει επικυρωθεί επιστημονικά, πολλά άτομα υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητά της στην ανακούφιση της ενόχλησης που διαταράσσει τον ύπνο τους. Ο υποκείμενος μηχανισμός βρίσκεται επί του παρόντος υπό διερεύνηση.

Δείτε ακόμη Γιατί Δεν Πρέπει να Φορτίζετε το Κινητό Τηλέφωνο Δίπλα στο Κεφάλι σας

Κοινές ερωτήσεις

  • Έχει σημασία το είδος του σαπουνιού; Όχι, το είδος του σαπουνιού δεν φαίνεται να κάνει σημαντική διαφορά. Οι άνθρωποι έχουν αναφέρει επιτυχία με διάφορα είδη σαπουνιού. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με διαφορετικούς τύπους μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Δεδομένου ότι τα σαπούνια είναι οικονομικά, μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές επιλογές.
  • Πού είναι το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσετε το σαπούνι κάτω από το κρεβάτι; Πολλά άτομα έχουν δει αποτέλεσμα τοποθετώντας το σαπούνι κάτω από τα σεντόνια κοντά στο πόδι του κρεβατιού. Ωστόσο, η βέλτιστη τοποθέτηση μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο, επομένως αξίζει να πειραματιστείτε για να προσδιορίσετε τι λειτουργεί για εσάς.
  • Έχει σημασία η θερμοκρασία δωματίου; Όχι, η θερμοκρασία δωματίου δεν χρειάζεται να είναι συγκεκριμένη. Γενικά, οποιαδήποτε θερμοκρασία θα πρέπει να είναι αρκετή. Ωστόσο, οι υπερβολικά ζεστές και υγρές συνθήκες μπορεί να οδηγήσουν σε ένα ήπιο άρωμα εάν το δωμάτιο δεν διαθέτει κατάλληλο αερισμό.
  • Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθίσταται το σαπούνι; Πιθανότατα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μπάρα σαπουνιού για έναν ολόκληρο χρόνο ξύνοντας περιστασιακά το εξωτερικό στρώμα κάθε λίγες εβδομάδες. Ή μπορείτε να αντικαθιστάτε το σαπούνι όσο συχνά προτιμάτε.

Ενώ η αποτελεσματικότητα της θεραπείας με σαπούνι εξακολουθεί να διερευνάται, είναι μια απλή και αβλαβή επιλογή για όσους αναζητούν ανακούφιση από το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Τα 2 Λάθη με την Οδοντόβουρτσα που Μάλλον Κάνετε

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Εύα Λονγκόρια,μυστικό νεότητας,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle,

Η Εύα Λονγκόρια, 48 ετών, Μοιράζεται το ΜΥΣΤΙΚΟ της για να Δείχνει Νεότερη

λεμόνι στην κουζίνα,καθαρισμός κουζίνας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Τοποθετήστε ένα Λεμόνι Κομμένο στα 4 με Αλάτι στην Κουζίνα για να Αλλάξετε τη Ζωή σας!