Ο κουρκουμάς έχει γίνει πολύ δημοφιλής χάρη στα πολυάριθμα διατροφικα οφέλη του τα οποία οφείλονται στο κύριο συστατικό του, στην κουρκουμίνη. Όμως είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθεί από τον οργανισμό μας ώστε να επωφεληθεί από τις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητές της. Τριγλυκερίδια Στο Θεό: Ποια Γνωστά Ροφήματα Τα Αυξάνουν και Απειλούν την Υγειά μας
Χάρη στην παραδοσιακή ινδική κουζίνα η ανάμειξη κουρκουμά με μαύρο πιπέρι διαλυμένο σε λάδι, κατά προτίμηση ελιάς, καρύδας ή λιναρόσπορου, αυξάνει σημαντικά την απορρόφηση της κουρκουμίνης από τα εντερικά τοιχώματα στο αίμα.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον κουρκουμά στα φαγητά σας
Αναμείξτε 1 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά σε σκόνη με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και άφθονο μαύρο πιπέρι. Προσθέστε το μείγμα σε λαχανικά, σούπες, ρύζι και σάλτσες σαλάτας.
πηγή φωτογραφίας
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα