in , ,

Πιο ακριβά κι απ’ το Ντουμπάι: Απλησίαστες οι Κυκλάδες για τους Έλληνες, πόσo θα σας κοστίσουν 7 μέρες διακοπές

Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και φαίνεται πως οι πολίτες δεν έχουν κανονίσει ακόμα τις διακοπές τους, καθώς οι τιμές στα ελληνικά νησιά έχουν εκτοξευθεί.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας είναι λογικό οι περισσότεροι από εμάς να θέλουμε να οργώσουμε τα ελληνικά νησιά, οι τιμές όμως των καταλυμάτων έχουν εκτοξευτεί αδικαιολόγητα και συγκεκριμένα τις ημέρες κοντά στον Δεκαπενταύγουστο στα νησιά των Κυκλάδων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα στις πλατφόρμες του Booking, αλλά και του Airbnb, φαίνεται πως δεν υπάρχει ούτε ένα μικρό κατάλυμα με τιμή μικρότερη των 100 ευρώ τη βραδιά σε δημοφιλή νησιά, όπως η Μήλος, η Σίφνος, η Φολέγανδρος, η Μύκονος ή η Σαντορίνη. Ελαφρώς καλύτερη είναι η κατάσταση στην Πάρο, στην Άνδρο ή στην Σύρο, χωρίς βέβαια να υπάρχουν γενναίες διαφορές.

Δηλαδή για κάποιον που θέλει να μείνει σε δίκλινο έξι βράδια εκείνο το διάστημα (14-20 Αυγούστου) μιλάμε για ένα μπάτζετ που ξεκινά στην καλύτερη των περιπτώσεων από 600 ευρώ και μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τα 1000 ή και τα 2000 ευρώ.

Πανέξυπνο κόλπο! Βάλτε ένα κέρμα στην κατάψυξη πριν φύγετε για διακοπές

Σε κάποιες περιπτώσεις για απλά ενοικιαζόμενα δωμάτια οι ιδιοκτήτες μπορεί να ζητούν και 200 ή 300 ευρώ τη βραδιά. Σε αυτά τα έξοδα προστίθενται τα έξοδα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, τα οποία σε αρκετά νησιά του Αιγαίου ξεπερνούν πλέον και τα 100 ευρώ (πήγαινε-έλα) ανά άτομο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως την ίδια ώρα μια πτήση στο Ντουμπάι κοστίζει περίπου 400 ευρώ και έξι νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο τετράστερων ξενοδοχείων κοστίζουν συνολικά γύρω στα 300 ευρώ για το ίδιο ακριβώς διάστημα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Τριγλυκερίδια Στο Θεό: Ποια Γνωστά Ροφήματα Τα Αυξάνουν και Απειλούν την Υγειά μας

Τριγλυκερίδια Στο Θεό: Ποια Γνωστά Ροφήματα Τα Αυξάνουν και Απειλούν την Υγειά μας

καθαρισμός ανεμιστήρα,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Καθάρισμα Ανεμιστήρα: Έτσι θα Τον Καθαρίσετε Εύκολα σε 10 Λεπτά με Απλά Υλικά Που Έχετε Στο Ντουλάπι