in , ,

Αυτές Είναι οι 5 Τάσεις Εξωτερικής Διακόσμησης που Πρέπει να Παραλείψετε το 2023 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

ξεπερασμένες τάσεις εξωτερικής διακόσμησης,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,
Αυτές Είναι οι 5 Τάσεις Εξωτερικής Διακόσμησης που Πρέπει να Παραλείψετε το 2023 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Εάν δεν έχετε χρήματα για να επενδύσετε ξανά σε νέα έπιπλα εξωτερικού χώρου ή θέλετε να δημιουργήσετε έναν κομψό, διαχρονικό χώρο, οι διακοσμητές αποκαλύπτουν τις 5 τάσεις εξωτερικής διακόσμησής του 2023 που μπορείτε να παραλείψετε. Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν τα 9 Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε από τον Εξωτερικό Χώρο σας

Κρεμαστές πολυθρόνες αυγό

Carol Yepes / Getty Images

Ίσως μια από τις πιο διάχυτες τάσεις επίπλων εξωτερικού χώρου των τελευταίων ετών. Η κρεμαστή πολυθρόνα αυγό. Όποιος έψαξε να αγοράσει αυτό το στυλ ξέρει ότι δεν είναι φθηνό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε αυτήν την τάση να απογειωθεί. Από μποέμ αυλές μέχρι μοντέρνα αίθρια, αυτή η πολυθρόνα φαίνεται να έχει ξεπροβάλει παντού. Ωστόσο, οι διακοσμητές συμφωνούν ότι αυτή η τάση είναι πιθανό να είναι βραχύβια και τελικά αξίζει να την παραλείψετε.

Ψεύτικα φυτά

Sefton N Brown Jnr / Shutterstock

Τα ψεύτικα φυτά έχουν σίγουρα μια θέση μέσα στο σπίτι, αλλά όταν πρόκειται για τον υπαίθριο χώρο διαβίωσής σας, είναι καλύτερο να επιλέξετε ζωντανά φυτά για να προσθέσετε πράσινο στο χώρο σας. Οι ζαρντινιέρες εξωτερικού χώρου είναι πολύ πιο εύκολο να φροντιστούν από τα φυτά εσωτερικού χώρου. Απλά θυμηθείτε να τα ποτίζετε σε περιόδους ξηρασίας.

Δείτε ακόμη Διακοσμητής με 40 χρόνια Εμπειρίας Μοιράζεται 10 Πράγματα που Δεν θα Είχε Ποτέ στο Σπίτι του

Χαλιά εξωτερικού χώρου

ThomasPhoto / Shutterstock

Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά οι ειδικοί συμφώνησαν ότι τα χαλιά εξωτερικού χώρου είναι υπερβολικά μοντέρνα και μη πρακτικά. Είναι απλώς ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να συντηρηθεί, να καθαριστεί, να σκουπιστεί με ηλεκτρική σκούπα και να τιναχτεί.

Mix-and-Match Vintage διακόσμηση

Beekeepx / Shutterstock

Οι μέρες της mix-and-match vintage διακόσμησης εξωτερικού Χώρου στα social media πλησιάζουν στο τέλος τους, σύμφωνα με τους ειδικούς. Οι ρουστίκ πόρτες αχυρώνα που χρησιμοποιούνται ως τραπεζάκια, τα vintage παράθυρα που χρησιμοποιούνται ως διακόσμηση ή οι παλιές μπότες με φυτά σε γλάστρες είναι όλες οι τάσεις που ξεθωριάζουν. Ενώ αυτοί οι τύποι διακόσμησης χρησιμοποιούνται συνήθως για να δημιουργήσουν έναν ιδιότροπο και εκκεντρικό υπαίθριο χώρο, μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μια αίσθηση ακαταστασίας και υπερέντασης. Αντίθετα, περιμένετε να δείτε πιο απλοϊκές επιλογές διακόσμησης εξωτερικού χώρου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

DIY έπιπλα με παλέτες

Orenn / Shutterstock

Ενώ τα DIY έπιπλα από παλέτες διαφημίζονται ως οικολογικά και εξαιρετικά οικονομικά, δεν είναι σχεδιασμένα για να είναι μακράς διαρκείας και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Τελικά, συνήθως καταλήγουν να πετιούνται μετά από μερικά χρόνια. Επιπλέον, με τόσες πολλές δημιουργίες επίπλων από παλέτες να κατακλύζουν την αγορά, η μοναδικότητα και η γοητεία που αρχικά τράβηξαν τους ανθρώπους σε αυτή την τάση έχουν μειωθεί.

πηγή

Δείτε επίσης Οι Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που θα Είναι Δημοφιλείς το 2023 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χτενίσματα για μακριά ξανθά μαλλιά,συμβουλές για χτενίσματα,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

30 Χτενίσματα για Μακριά Ξανθά Μαλλιά που Πρέπει να Δοκιμάσετε το Συντομότερο

τατουάζ φαγητών,σχέδια τατουάζ,συμβουλές για τατουάζ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

30 Μοναδικά Τατουάζ Φαγητών που θα σας Κάνουν να Πεινάσετε Περισσότερο