in , , , , ,

Πλακάκια Σε Απομίμηση Ξύλου: 75 Μοντέρνες Ιδέες – Η Ιδανική Λύση Αντοχής Για να Έχεις Ξύλο χωρίς Ξύλο

Πλακάκια Σε Απομίμηση Ξύλου: 75 Μοντέρνες Ιδέες - Η Ιδανική Λύση Αντοχής Για να Έχεις Ξύλο χωρίς Ξύλο
Πλακάκια Σε Απομίμηση Ξύλου: 75 Μοντέρνες Ιδέες - Η Ιδανική Λύση Αντοχής Για να Έχεις Ξύλο χωρίς Ξύλο

Το ξύλο είναι εξαιρετικά δημοφιλές για τη διακόσμηση του μπάνιου: οι ξύλινοι τοίχοι, τα δάπεδα, ακόμη και οι χώροι ντους και οι ξύλινες μπανιέρες και οι νεροχύτες είναι πολύ μοντέρνα.

Το μόνο πρόβλημα με το ξύλου στα μπάνια είναι ότι ακόμη και με ειδική σφράγιση, μπορεί να καταστραφεί εύκολα από το νερό και την υγρασίας. Αλλά μπορείτε να τοποθετήσετε πλακάκια με όψη ξύλου στο μπάνιο σας για να κάνετε τον χώρο μοντέρνο και τολμηρό και να αποφύγετε τυχόν προβλήματα με τη λειτουργικότητα. Πλακάκια από Τερακότα: 42 Ιδέες Διαχρονικής Διακόσμησης Σπιτιού

75 Μοντέρνες Ιδέες για Πλακάκια Μπάνιου Απομίμηση Ξύλου

Ποια μπάνια μπορούν να ενσωματώσουν τα πλακάκια με όψη ξύλου

Τα πλακάκια με όψη ξύλου στα μπάνια είναι μια τέλεια ιδέα όχι μόνο για ένα ρουστίκ μπάνιο, αλλά μπορούν να ενσωματωθούν και σε πολλά άλλα στυλ. Για παράδειγμα, μπορείτε να απαλύνετε το μινιμαλιστικό μπάνιο σας ή να προσθέσετε μια έντονη πινελιά σε έναν μοντέρνο μπάνιο. Τα μπάνια Boho φαίνονται εκπληκτικά και με ξύλινα πλακάκια, και μπορεί να προμηθευτείτε κάποια είδη από φυσικό ξύλο και ψάθινα για να αυξήσετε το αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα οφέλη των πλακιδίων με όψη ξύλου

Τα πλακάκια είναι ανθεκτικά. Είναι δύσκολο να γρατσουνιστούν ή να λερωθούν και δεν απορροφούν εύκολα την υγρασία. Καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα. Δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ενώσεις και είναι ανακυκλώσιμα. Είναι οικονομικά προς τον προϋπολογισμό. Οι κατασκευαστές μπορούν να μιμηθούν κάθε είδος, χρώμα και στυλ ξύλου που μπορεί να φανταστεί κανείς. Μπορείτε εύκολα να βρείτε επιλογές που ταιριάζουν καλά με το χρώμα των επίπλων σας. Μπορείτε να τονίσετε μόνο έναν τοίχο, να κάνετε το πάτωμά σας να μοιάζει με ξύλο ή να καλύψετε όλο το μπάνιο με αυτό το πλακάκι για να επιτύχετε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα των πλακιδίων με όψη ξύλου

Το πλακάκι τείνει να αισθάνεται πιο κρύο και πιο σκληρό κάτω από τα πόδια σας. Μπορεί να είναι δύσκολο στην τοποθέτησή, εάν θέλετε να επιτύχετε ένα ρεαλιστικό και ελκυστικό σχέδιο. Τα γυαλισμένα πλακάκια είναι ολισθηρά στο περπάτημα όταν είναι βρεγμένα.

Δείτε ακόμη Τρισδιάστατα Πλακάκια Τοίχου: Δώστε στο Σπίτι σας μια Επιπλέον Διάσταση

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα πλακάκια με όψη ξύλου στα μπάνια

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις ξύλου από θέρμες έως πιο ψυχρές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντίθεση λευκού αρμού ή να επιλέξετε ασορτί αρμό για να κάνετε το πλακάκι σας να μοιάζει με αληθινό ξύλο. Όσον αφορά την τοποθέτηση πλακιδίων με όψη ξύλου, μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε: στο χώρο του ντους, γύρω από τη μπανιέρα, στους τοίχους και στο πάτωμα, στη ζώνη του νεροχύτη και ούτω καθεξής – εξαρτάται από την ποσότητα των ξύλινων πλακιδίων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Είναι όμως καλύτερο να χρησιμοποιήσετε πλακάκια με όψη ξύλου στον χώρο του ντους σας, στον χώρο της μπανιέρας ή στο χώρο του νεροχύτη για να δώσετε έμφαση.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 15 Ιδέες Διακόσμησης με Ισπανικά Πλακάκια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY φανάρια από χαρτόνι vellum,DIY διακοσμητικά,DIY κατασκευές,χαρτόνι vellum,

Φτιάξε Τα Δικά Σου Πανέμορφα Φανάρια από Χαρτόνι Vellum για Ονειρική Λάμψη

τατουάζ μητρότητας,σχέδια τατουάζ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

25 Εκπληκτικές Ιδέες Τατουάζ για να Τιμήσετε τη Μητρότητα