Τα μπάνια είναι συχνά μικρά: συχνά αντιμετωπίζουμε έλλειψη χώρου στα σπίτια μας και τέτοιοι λειτουργικοί χώροι διατηρούνται μικροσκοπικοί. Πώς να απογειώσετε τη διακόσμηση, να τονίσετε το στυλ, να επιλέξετε σωστά χρώματα και να χωρέσετε όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε; Πρώτα απ’ όλα, παραλείψτε την μπανιέρα καθώς καταλαμβάνει πάντα πολύ χώρο, τον οποίο συχνά δεν έχετε. Με μερικές έξυπνες ιδέες μπορείτε να διαμορφώσετε και να διακοσμήσετε κομψά ένα μικρό μπάνιο με μόνο ντους. Μικρό Μπάνιο Ανακαίνιση: 15 Οικονομικές Ιδέες Ανακαίνισης

74 Ιδέες για Κομψά Μικρά Μπάνια με Ντους

Στυλ και χρώματα

Φυσικά, θα μείνετε στο στυλ διακόσμησης που έχετε στο σπίτι – μοντέρνο, μοντέρνο, μινιμαλιστικό, αγροικία ή οποιοδήποτε άλλο. Μπορείτε να επιμείνετε σε κάποιο στυλ ακόμα και σε έναν μικροσκοπικό χώρο! Πώς θα το εκφράσετε; Με πλακάκια ή άλλα καλύμματα τοίχων και δαπέδων, με έπιπλα ακόμα και διακόσμηση. Εάν πρόκειται για μπάνιο σε στυλ αγροικίας, γιατί να μην ενσωματώσετε πλακάκια και ξύλινα έπιπλα που μοιάζουν με ξύλο, εάν είναι ένας μινιμαλιστικός χώρος, διατηρήστε τον καθαρό και κομψό, προτιμήστε μαύρα φωτιστικά, αν είναι ένας glam χώρος τοποθετήστε μερικά χρυσά και μερικά glam γεωμετρικά πλακάκια και εάν έχετε ένα boho μπάνιο, ενσωματώστε φωτεινά πλακάκια και μακραμέ πινελιές. Ωστόσο, εάν επιλέγετε ένα στυλ για το σπίτι σας, σκεφτείτε σύγχρονο ή μινιμαλιστικό, καθώς αυτά τα λακωνικά στυλ δεν περιλαμβάνουν πολλές λεπτομέρειες και δεν θα έχετε έναν ακατάστατο χώρο.

Όσον αφορά τα χρώματα, ένας ουδέτερος συνδυασμός χρωμάτων θα είναι μια τέλεια λύση για έναν μικρό χώρο, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν συνδυασμό χρωμάτων με αντίθεση ή μονοχρωμία ή να δοκιμάσετε μερικές πολύχρωμες πινελιές – εξαρτάται από το στυλ και τη διάθεσή σας που θέλετε να πετύχετε εδώ.

Δείτε ακόμη 8 Κόλπα Διακοσμητών για Βάψιμο Μικρού Μπάνιου

Related Post

Λεπτομέρειες

Καθώς το μπάνιο σας είναι μικρό και μπορεί να είναι ουδέτερο γιατί να μην το κάνετε πιο τολμηρό με μερικά εντυπωσιακά πλακάκια; Σκεφτείτε να έχετε επίσης διαφορετικούς τύπους πλακιδίων, που ταιριάζουν κατά κάποιο τρόπο. Υπάρχουν επίσης χρωματιστοί αρμόστοκοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τονίσετε ακόμα περισσότερο τον χώρο σας. Συμπεριλάβετε λεπτομέρειες και διακοσμητικά που ταιριάζουν με το στυλ και τα χρώματα, ακόμα κι αν πρόκειται για μικρό χώρο, μπορείτε να συνεχίσετε να διακοσμείτε. Φυτά σε γλάστρες, ελκυστικά φωτιστικά, τοίχοι με πλακάκια διαφορετικού χρώματος, δάπεδα με σχέδια, υφαντά καλάθια για αποθήκευση και πολλά άλλα.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 10 Τρόπους Ώστε και το Μικρότερο Μπάνιο να Φαίνεται Μεγαλύτερο

Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

Ρυτίδες στα 60: Σπιτική Κρέμα από Φλούδες Κρεμμυδιού

Αν θέλετε ένα φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο για την καταπολέμηση των ρυτίδων, φτιάξτε μια σπιτική… Read More

6 Ιουλίου, 2024

11 Εκπληκτικές Χρήσεις Φλοιού Ρυζιού στον Κήπο

Συχνά απορρίπτεται ως απόβλητο αλλά ο φλοιός ρυζιού έχει εκπληκτικές χρήσεις για τον κήπο. Αυτά… Read More

6 Ιουλίου, 2024

Υγρό Απορρυπαντικό Πιάτων στην Αποχέτευση του Νεροχύτη: Η καλύτερη λύση για τα λίπη

Χρειάστηκε ποτέ να καλέσετε έναν υδραυλικό επειδή η αποχέτευση σας βούλωσε και σας αφήσει με… Read More

6 Ιουλίου, 2024

Γεράνι και Αλόη Βέρα: Το Μυστικό για Λαμπερό, Νεανικό Δέρμα με σπιτική κρέμα

Σε όλους αρέσει να νιώθουν ζωντανοί και φρέσκοι, ανεξάρτητα από το στάδιο της ζωής τους.… Read More

6 Ιουλίου, 2024

Λίπη, λίγδα και λάδια στα ντουλάπια της κουζίνας: 8 τρόποι να τα κάνετε πάλι σαν καινούργια

Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι από τα σημεία εκείνα που δεν τα καθαρίζουμε τόσο συχνά… Read More

6 Ιουλίου, 2024

Πόσο Συχνά Πρέπει να Πλένετε το Αυτοκίνητό σας, Σύμφωνα με τους Ειδικούς

Μπορείτε συνήθως να καταλάβετε πόσο βρώμικο είναι το αυτοκίνητό σας κοιτάζοντάς το. Συνήθως υπάρχει λάσπη… Read More

6 Ιουλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα