in , ,

7 Εναλλακτικοί Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε Βιβλιοστάτες

εναλλακτικές χρήσεις βιβλιοστατών,οργάνωση,συμβουλές οργάνωσης,χρήσιμα,
7 Εναλλακτικοί Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε Βιβλιοστάτες

Όσον αφορά τη λειτουργική διακόσμηση του σπιτιού, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τους βιβλιοστάτες. Όχι μόνο προσφέρουν υποστήριξη για βιβλία σε ράφια ή πάγκους, αλλά μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως κομψή διακόσμηση. Έχοντας αυτό κατά νου, έχετε σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε βιβλιοστάτες για άλλα πράγματα εκτός από βιβλία; Γωνιακά Ράφια Όνειρο: 25 Ιδέες Γωνιακής Αποθήκευσης

7 Εναλλακτικοί Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε Βιβλιοστάτες

Χρησιμοποιήστε ένα ως στοπ πόρτας.

Οι μέρες των βαρετών τριγωνικών στοπ πόρτας έχουν παρέλθει. Για μια στιβαρή και κομψή επιλογή, χρησιμοποιήστε αντ’ αυτού ένα βιβλιοστάτη.

Οι βαρύτερες εκδόσεις, όπως αυτές από ορείχαλκο ή πέτρα, λειτουργούν καλύτερα. Μπορεί επίσης να θέλετε να προσθέσετε αυτοκόλλητα ελαστικά μαξιλαράκια στο κάτω μέρος για να αποφύγετε την ολίσθηση.

Αποθηκεύστε τις πετσέτες στο μπάνιο.

Για έναν δημιουργικό τρόπο εμφάνισης των πετσετών προσώπου, τοποθετήστε τις ανάμεσα σε δύο βιβλιοστάτες. Αυτό είναι ιδιαίτερα υπέροχο για μπάνια επισκεπτών.

Δείτε ακόμη 19 Ιδέες Αποθήκευσης Κουζινικών Σκευών Χωρίς πολλά Χρήματα

Εμφάνιση χαρτοπετσετών στην κουζίνα.

Την επόμενη φορά αφήστε τη μη ελκυστική θήκη χαρτοπετσέτας και αντ’ αυτού χρησιμοποιήστε ένα ζευγάρι βιβλιοστάτες. Θα ομορφύνει αμέσως το τραπέζι ή τον πάγκο σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Χρησιμοποιήστε βιβλιοστάτες ως διακόσμηση.

Ένας από τους απλούστερους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τους βιβλιοστάτες είναι ως διακοσμητικά κομμάτια. Αυτό είναι ιδιαίτερα ιδανικό για να δημιουργήσετε μια συνεκτική εμφάνιση, καθώς μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε τον καθένα σε ξεχωριστά δωμάτια.

Αποθηκεύστε αξεσουάρ αναμεσά τους.

Ξεκινάτε να οργανώσετε την ντουλάπα σας; Πάρτε ένα ζευγάρι βιβλιοστάτες. Είναι εξαιρετικοί για την αποθήκευση αντικειμένων όπως μικρά τσαντάκια και πορτοφόλια.

Χρησιμοποιήστε τους για την αποθήκευση δίσκων βινυλίου.

Εάν συλλέγετε δίσκους βινυλίου, οι βιβλιοστάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για αποθήκευση. Αυτό είναι χρήσιμο εάν δεν χωρούν στο ράφι σας και πρέπει να αποθηκευτούν σε πιο ανοιχτό χώρο.

Φυλάξτε σημαντικά χαρτιά ανάμεσα τους.

Χρειάζεστε αρχειοθήκη; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι βιβλιοστάτες. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα τυπικά είδη γραφείου και σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση σε χαρτιά, φακέλους ή αλληλογραφία.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Φτιάξε εύκολα και με λίγα χρήματα αυτοσχέδια κρεμάστρα για Αποθήκευση Καπέλων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σπιτικό καθαριστικό προσώπου,DIY καθαριστικό προσώπου,καθαριστικό προσώπου με αλόη βέρα,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Σπιτικό Καθαριστικό Προσώπου με Αλόη Βέρα για Καθημερινή Χρήση

σπιτική θεραπεία προσώπου,DIY θεραπεία προσώπου,θεραπεία προσώπου με παγάκια,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Σπιτική Θεραπεία Προσώπου με Παγάκια