Για να φτιάξετε το τέλειο μπέργκερ, δεν χρειάζεται μόνο τυρί, μαρούλι και ντομάτα αλλά γαρνιτούρες και υλικά που μπορεί να έχετε ήδη στο ψυγείο ή το ντουλάπι σας. Ομελέτα στο Νερό: Πώς να την Φτιάξετε
Ακολουθούν 16 τρόποι για να κάνετε τα μπέργκερ σας ακόμα καλύτερα χρησιμοποιώντας πράγματα που έχετε ήδη στην κουζίνα σας.
Κόψτε το κρέας στο σπίτι για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε κιμά υψηλής ποιότητας για τα μπέργκερ σας.
Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε τον καλύτερο κιμά είναι κόβοντας το κρέας στο σπίτι με μια χειροκίνητη κρεατομηχανή. Το μοσχαρίσιο κρέας χρησιμοποιείται από πολλούς λάτρεις των μπέργκερ καθώς έχει από 15 έως 20% λιπαρά.
Προσθέστε κομμάτια μπέικον στα μπιφτέκια.
Η προσθήκη μπέικον στα μπέργκερ σας μπορεί να βελτιώσει τη γεύση τους. Εάν τα μπιφτέκια σας είναι χοντρά θα πρέπει να μαγειρέψετε το μπέικον πριν το προσθέσετε στο κρέας, για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα φάτε καθόλου καλά ψημένο μπέικον.
Εάν τα μπιφτέκια σας είναι πιο λεπτά, είναι εντάξει να αφήσετε το μπέικον ωμό, αρκεί να βεβαιωθείτε ότι έχει ψηθεί σωστά πριν το φάτε.
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λαχανικά όπως μανιτάρια.
Τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια είναι νόστιμες προσθήκες στον κιμά για τα μπιφτέκια.
Η σάλτσα Worcestershire προσθέτει το αψάδα στο βόειο κρέας.
Αυτή η σάλτσα μπορεί να προστεθεί απευθείας στον κιμά για να κάνει τα μπιφτέκια πιο υγρά και γευστικά.
Το ψιλοκομμένο σκόρδο προσθέτει επίσης πολλή γεύση στο μοσχαρίσιο κρέας.
Το θρυμματισμένο ή ψιλοκομμένο σκόρδο μπορεί εύκολα να αναμιχθεί σε κιμά μοσχαρίσιο, χοιρινό ή ακόμα και γαλοπούλας πριν ψηθεί στη σχάρα και προσθέτει αλμυρή γεύση.
Η χρήση ενός ψωμιού για μπέργκερ υψηλής ποιότητας μπορεί επίσης να κάνει τη διαφορά.
Για ελαφρώς περισσότερη υφή, προτιμήστε ένα ψωμάκι με σουσάμι. Ωστόσο, για ένα πιο απαλό, αλλά ακόμα γευστικό ψωμάκι, βουτυρώστε ένα ψωμάκι μπριός, τοστ ή ψήστε το στη σχάρα και σερβίρετε με το μπιφτέκι σας.
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε άλλα εναλλακτικά ψωμάκια, όπως ρολά πατάτας ή ακόμα και ένα φρυγανισμένο bagel.
Ένα γρήγορο αγιολί ή μια ειδική σάλτσα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στα μπιφτέκια.
Μια πραγματικά απλή και νόστιμη ειδική σάλτσα είναι η κρεμ φρες, η μαγιονέζα, μια δόση σιρόπι σφενδάμου και λίγο κέτσαπ, σκόνη σκόρδου, αλάτι, πιπέρι και χυμός λεμονιού όλα αναμεμειγμένα.
Το μπλε τυρί θα φέρει επίσης μια έκρηξη γεύσης.
Το να γαρνίρετε ένα μπέργκερ με θρυμματισμένο μπλε τυρί είναι μια συνταγή επιτυχίας.
Δείτε ακόμη Το Απόλυτο Μυστικό της Κουζίνας για τον πιο Κρεμώδη Πουρέ Πατάτας
Γαρνίρετε τα μπέργκερ σας με φυστικοβούτυρο ή ανακατέψτε το απευθείας στον κιμά.
Μερικοί λάτρεις του μπέργκερ θεωρουν το φυστικοβούτυρο ως την τέλεια γαρνιτούρα για μπέργκερ. Ωστόσο, ενώ αυτή η κρεμώδης, γευστική προσθήκη μπορεί φυσικά να αλειφθεί πάνω από τα μπιφτέκια σας, μπορεί επίσης να προστεθεί απευθείας στον κιμά.
Η προσθήκη μιας κουταλιάς φυστικοβούτυρου στον κιμά μπορεί να διατηρήσει τα μπιφτέκια σας ζουμερά, χάρη στο λάδι που περιέχει.
Λιώστε λίγο βούτυρο σκόρδου από πάνω.
Το απλό βούτυρο σκόρδου μπορεί να γίνει σε λίγα μόνο λεπτά, αλλά είναι πολύ καλό για να κάνετε τα μπέργκερ σας πιο γευστικά.
Μπορείτε είτε να βουτυρώσετε τα ψωμάκια σας με αυτό πριν τα ψήσετε στη σχάρα είτε να τα περιχύσετε τα μαγειρεμένα μπιφτέκια για ενίσχυση της γεύσης.
Τα κρεμμύδια είναι μπορούν είτε να προστεθούν ως γαρνιτούρες είτε να αναμειχθούν στο κρέας μπιφτέκι.
Τα κρεμμύδια είναι ένα βασικό υλικό που όλοι έχουν. Μπορείτε να τα μαγειρέψετε αργά, να τα καραμελώσετε, να τα γλυκάνετε με λίγο σιρόπι σφενδάμου ή σάλτσα σόγιας και να τα μαγειρέψετε σε ένα είδος μαρμελάδας κρεμμυδιού.
Οι φέτες αβοκάντο είναι μια εξαιρετική προσθήκη στα μπέργκερ.
Το αβοκάντο προσθέτει κρεμώδη υφή σε ένα μπέργκερ χωρίς την παχιά υφή της μαγιονέζας ή του αγιολί.
Η ρόκα προσθέτει φρεσκάδα και πιπεράτη γεύση στο μπέργκερ σας.
Σε αντίθεση με άλλα φυλλώδη χόρτα, η ρόκα έχει μια πιπεράτη γεύση. Επιπλέον, πιθανότατα θα απολαύσετε την τραγανής υφή που προσφέρει η προσθήκη της.
Ψητές φέτες ανανά ή φρέσκια σάλτσα ανανά προσθέτουν μια τροπική, εσπεριδοειδή γεύση στα μπέργκερ.
Εάν τυχαίνει να έχετε μια κονσέρβα ανανά ή φέτες ανανά, μπορούν να φτιάξουν νόστιμα γαρνιτούρα για μπέργκερ. Μια γρήγορη σάλτσα ανανά με κόκκινο κρεμμύδι και κόλιανδρο είναι εύκολο να γίνει και έχει πολλή γεύση.
Η προσθήκη ενός τηγανητού αυγού οδηγεί κάθε μπέργκερ στο επόμενο επίπεδο.
Η προσθήκη τηγανητού αυγού αυξάνει το επίπεδο πρωτεΐνης και τη γεύση οποιουδήποτε μπέργκερ. Όταν δαγκώνετε το μπέργκερ, ο κρόκος του αυγού λειτουργεί σχεδόν σαν σάλτσα.
Τα τουρσί κρεμμύδια προσθέτουν μια ξινή γεύση στα μπέργκερ.
Τα τουρσί κρεμμύδια είναι εύκολο να γίνουν και προσθέτουν γεύση στο μπέργκερ
Για γρήγορα τουρσί κρεμμύδια βάλτε κόκκινο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες σε ένα βάζο με μηλόξυδο, ζάχαρη και αλάτι κοσέρ για τουλάχιστον μία ώρα. Στη συνέχεια, απλά στραγγίστε τα κρεμμύδια και προσθέστε τα στο μπέργκερ σας.
πηγή φωτογραφιών
Δείτε επίσης Μην Πετάτε τους Σπόρους Λεμονιού! Έχουν μια Απροσδόκητη Χρήση