in , , , ,

Οι 3 Κορυφαίες DIY Μάσκες Προσώπου με Γάλα για Λαμπερή Επιδερμίδα

DIY μάσκες προσώπου με γάλα,σπιτικές μάσκες προσώπου με γάλα,φροντίδα δέρματος,λαμπερή επιδερμίδα,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
Οι 3 Κορυφαίες DIY Μάσκες Προσώπου με Γάλα για Λαμπερή Επιδερμίδα

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα φυσικά συστατικά για λεία, λαμπερή επιδερμίδα αντί να ξοδεύετε σε ακριβές κρέμες. Το γάλα είναι ένα τέτοιο συστατικό. Το γάλα είναι ο καλύτερος τρόπος για να θρέψετε το δέρμα σας και να του δώσετε μια ειδική περιποίηση. Εκτός από τη θρέψη του δέρματος, μπορεί να φωτίσει, να αποτρέψει τη χαλάρωση, να αυξήσει την υγρασία και να δώσει υγιή, λαμπερή εμφάνιση. Ως εκ τούτου, δοκιμάστε αυτές τις σπιτικές μάσκες προσώπου με γάλα για να έχετε πιο λεία και φωτεινή επιδερμίδα. Πόροι στην μύτη: 5 Φυσικές Θεραπείες Ομορφιάς για να Αποφράξετε Διαφορετικούς Τύπους Πόρων Δέρματος

Οι 3 Κορυφαίες DIY Μάσκες Προσώπου με Γάλα για Λαμπερή Επιδερμίδα

Τα οφέλη του γάλακτος για το δέρμα

Αντιμετωπίζει την ακμή: Το γαλακτικό οξύ, το οποίο υπάρχει στο γάλα, καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και απαλλάσσει από τα βακτήρια που προκαλούν ακμή και συγκεντρώνονται στην επιφάνεια του δέρματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η χρήση γάλακτος ως μάσκα προσώπου ή καθαριστικό θα βοηθήσει στη θεραπεία της ακμής και θα μειώσει το πρήξιμο δίνοντάς σας καθαρό, λείο δέρμα.

Ήπιο απολεπιστικό: Το νωπό γάλα περιέχει βήτα υδροξυ οξύ, μια ουσία απολέπισης. Όταν εφαρμόζεται τοπικά, αυτό το απαλό αλλά αποτελεσματικό οξύ απολεπίζει το δέρμα. Καθιστά εύκολη την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος για να αποκαλύψει το λείο, λαμπερό δέρμα από κάτω. Αυτό εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος και μειώνει επίσης τις κηλίδες.

Ενυδατώνει το δέρμα: Το πρόσωπό σας μπορεί να φαίνεται άψυχο εάν έχετε ξηρό, ξεφλουδισμένο δέρμα και μερικές φορές όση ενυδατική κρέμα κι αν εφαρμόσετε, τίποτα δεν φαίνεται να βοηθά. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με γάλα. Οι ισχυρές ενυδατικές ιδιότητές του καταπραΰνουν το ξηρό, ξεφλουδισμένο δέρμα και σας χαρίζουν δέρμα τόσο απαλό όσο ενός μωρού.

Μειώνει τα σημάδια γήρανσης: Αναζητάτε μια φυσική και ισχυρή ουσία για να κρατήσετε μακριά αυτές τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες; Χρειάζεστε μόνο νωπό γάλα. Ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι ότι προωθεί το σχηματισμό κολλαγόνου, το οποίο καθυστερεί την έναρξη της γήρανσης. Η περιεκτικότητα του γάλακτος σε βιταμίνη D υποστηρίζει περαιτέρω την ελαστικότητα του δέρματος.

Λευκαίνει και φωτίζει το δέρμα: Οι γυναίκες μπορεί να έχουν δερματικά προβλήματα που σχετίζονται με ανεπιθύμητο μαύρισμα και ανομοιόμορφο τόνο δέρματος. Η χρήση νωπού γάλακτος μπορεί να σας βοηθήσει να το διορθώσετε. Εξαλείφοντας το ανώτερο στρώμα του κατεστραμμένου δέρματος, το γαλακτικό οξύ όχι μόνο αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα αλλά λευκαίνει και φωτίζει το δέρμα. Θα διορθώσει επίσης τον ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος με συνεχή χρήση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Μαύρα Στίγματα: Η σπιτική μάσκα με 2 υλικά από τα ντουλάπια σας που θα σας απαλλάξει μια και καλή

DIY Μάσκες Προσώπου

Μάσκα προσώπου με γάλα και αβοκάντο

Μια μάσκα προσώπου από αβοκάντο και γάλα είναι απίστευτα θρεπτική για όσες έχουν ξηρό, θαμπό δέρμα. Το γαλακτικό οξύ βοηθά στη διάσπαση των νεκρών κυττάρων και προάγει τη γρήγορη αναγέννηση του δέρματος. Το αβοκάντο ενυδατώνει το δέρμα, μειώνει τη λιπαρότητα και χαρίζει απίστευτα νεανική όψη. Το καλύτερο μέρος αυτής της μάσκας προσώπου είναι ότι είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Συστατικά

1 κουταλιά της σούπας γάλα
1/4 ώριμο αβοκάντο

Οδηγίες

  • Πολτοποιήστε το αβοκάντο μέχρι να μην έχει σβόλους.
  • Προσθέστε το γάλα και ανακατέψτε μέχρι να γίνει μια λεία πάστα.
  • Εφαρμόστε το μείγμα σε καθαρό πρόσωπο με απαλές κυκλικές κινήσεις. Αφήστε να δράσει για 15 λεπτά ή μέχρι να στεγνώσει.
  • Ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Μάσκα προσώπου με γάλα, μέλι και βρώμη

Μια φυσική προσέγγιση για την απολέπιση του δέρματός σας. Το γάλα βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος χωρίς να το βλάπτει όταν συνδυάζεται με μέλι και βρώμη. Ενώ η βρώμη έχει μια ήπια λειαντική υφή που βοηθά στον καθαρισμό των πόρων από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και το υπερβολικό σμήγμα, το μέλι είναι ένα απαλό απολεπιστικό και ενυδατικό.

Συστατικά

1 κουταλιά της σούπας γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη βρώμη

Οδηγίες

  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένας πηχτός χυλός.
  • Εφαρμόστε το μείγμα σε καθαρό πρόσωπο.
  • Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Μάσκα προσώπου με γάλα, λεμόνι και κουρκουμά

Αυτή η μάσκα προσώπου με γάλα, σε συνδυασμό με δύο ισχυρά συστατικά για το πρόσωπό σας, μπορεί να εξαφανίσει σταδιακά την ακμή χωρίς να αφήσει σημάδια. Ο κουρκουμάς έχει εξαιρετικές αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Ο χυμός λεμονιού είναι ένα φυσικό στυπτικό που βοηθά στην εξάλειψη της ακμής και στην αναχαίτιση νέων εστιών.

Συστατικά

1 κουταλιά της σούπας γάλα
Μια πρέζα κουρκουμά
½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

Οδηγίες

  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένας πηχτός χυλός.
  • Εφαρμόστε το μείγμα σε καθαρό πρόσωπο.
  • Αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά και περιμένετε να στεγνώσει τελείως.
  • Ξεπλύνετε το με νερό και ένα ήπιο καθαριστικό.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Ρυτίδες Αντιμετώπιση με Φυσικό Τρόπο: Το Καλύτερο Σπιτικό Αντιγηραντικό Τόνερ Προσώπου για τις Ρυτίδες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Λευκάνετε τα Νύχια σας Φυσικά: 5 Αποτελεσματικοί Τρόποι

Πώς να Λευκάνετε τα Νύχια σας Φυσικά: 5 Αποτελεσματικοί Τρόποι

ψυχολογία χρωμάτων,χρώματα ρούχων,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,

11 Συμβουλές Ψυχολογίας Χρωμάτων για να Έχετε το Τέλειο Ντύσιμο σε Οποιαδήποτε Περίσταση