in , ,

30 Δημιουργικά Σχέδια για Γυναικεία Τατουάζ Λαιμού

γυναικεία τατουάζ λαιμού,σχέδια για τατουάζ λαιμού,συμβουλές για τατουάζ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,lifestyle,
γυναικεία τατουάζ λαιμού,σχέδια για τατουάζ λαιμού,συμβουλές για τατουάζ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,lifestyle,

Ρωτήστε όποιον επιθυμεί ένα τατουάζ, ο λαιμός πιθανότατα δεν θα ήταν η πρώτη του επιλογή. Ο λαιμός είναι πιο εκτεθειμένος από το χέρι και την πλάτη. Ως εκ τούτου, η επιλογή ενός τατουάζ για το λαιμό απαιτεί περισσότερη σκέψη και προσεκτική εκτέλεση. Επιπλέον, τα τατουάζ στον λαιμό μπορεί να πονάνε περισσότερο από τα τατουάζ στο χέρι ή στα πόδια, καθώς το δέρμα στο λαιμό είναι αρκετά λεπτό. Τα 27 πιο Μοντέρνα Καλοκαιρινά Τατουάζ που θα σας Ξεσηκώσουν το 2023

30 Δημιουργικά Σχέδια για Γυναικεία Τατουάζ Λαιμού

Αλλά πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να κάνουν τατουάζ στον λαιμό. Γιατί;

Για όσους θέλουν να μεταδώσουν τις αξίες τους στον κόσμο, ο λαιμός είναι το τέλειο σημείο για τατουάζ. Επίσης, αν έχετε εάν στο πίσω μέρος του λαιμού σας, μπορείτε ακόμα να τα καλύψετε με ένα ζιβάγκο ή φορώντας τα μαλλιά σας κάτω. Το πιο σημαντικό, η επιμήκης περιοχή είναι ο ιδανικός καμβάς για τατουάζ που εκτείνονται κάθετα. Και το τατουάζ αναδεικνύει και το ντεκολτέ.

Αυτά τα εντυπωσιακά γυναικεία τατουάζ στον λαιμό κυμαίνονται από μεγάλα έως μικρά, μαύρα έως πολύχρωμα.

Δείτε ακόμη 30 Χαριτωμένα Τατουάζ Γάτας που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Έχει Τουλάχιστον Ένα

Είναι επικίνδυνο το τατουάζ στον λαιμό;

Γενικά, το να κάνετε ένα τέτοιο τατουάζ δεν είναι επικίνδυνο, αλλά μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι άτομα κάτω των 20 ετών δεν πρέπει να προχωρήσουν σε ένα τέτοιο τατουάζ, καθώς το σώμα τους εξακολουθεί να μεγαλώνει και το τατουάζ μπορεί να θολώσει και να χάσει το σχήμα. Εάν είστε άνω των 20, θυμηθείτε μερικά αρνητικά σημεία σχετικά με αυτό:

  • Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα όταν ψάχνετε για δουλειά. Οι ενδυματολογικοί κώδικες όλων των εταιρειών δεν επιτρέπουν αποκαλυπτικά τατουάζ. Και είναι σχεδόν αδύνατο να κρύψετε ένα μεγάλο σχέδιο στο λαιμό σας.
  • Το τατουάζ στον λαιμό καθορίζει την επιλογή ενός χτενίσματος, το οποίο αφορά κυρίως άτομα που προτιμούν να έχουν μια κοντή κούρεμα. Μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσετε καταστάσεις όπου το μοτίβο σας φαίνεται ακατάλληλο, για παράδειγμα, σε ορισμένες επίσημες συναντήσεις.
  • Είναι πραγματικά οδυνηρό. Ο λαιμός έχει πολύ ευαίσθητο δέρμα αφού έχει λίγο λίπος και είναι κοντά στο κόκκαλο. Εάν έχετε χαμηλό κατώφλι πόνου, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε άλλο μέρος για να φτιάξετε ένα τατουάζ.
  • Ένα τατουάζ στο λαιμό προσελκύει υπερβολική προσοχή από άλλους ανθρώπους. Και αξίζει να θυμόμαστε ότι σε πολλούς πολιτισμούς, είναι ένα σημάδι που συνδέεται με την εγκληματικότητα.

Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε αν αξίζει να κάνετε ένα τόσο ασυνήθιστο τατουάζ. Αντισταθμίστε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και συνεχίστε αν είστε σίγουρες ότι είναι αυτό που χρειάζεστε ακριβώς.

πηγή φωτογραφιών

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης 32 Μοντέρνα Τατουάζ Αυτιών που θα Γίνουν τα Αγαπημένα σας Μόνιμα Αξεσουάρ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φράχτες μπαμπού,DIY κατασκευές κήπου,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,

25 Ιδέες με Φράχτες Μπαμπού για να Δωσετε μια Ρουστίκ Πινελιά στον Κήπο σας

άνθηση φυτών,συμβουλές κηπουρικής,για τον κήπο,χρήσιμα,

Δεν Ανθίζουν τα Φυτά Μου: Τι πρέπει να Κάνετε για να Γεμίσετε Χρώματα και Αρώματα