in , , , ,

Τα 11 Καλύτερα Μυρωδικά που Πρέπει να Καλλιεργήσετε στο Σπίτι για Νόστιμα Αυγά

μυρωδικά για αυγά,συμβουλές κηπουρικής,σπιτική καλλιέργεια μυρωδικών,για τον κήπο,χρήσιμα,
μυρωδικά για αυγά,συμβουλές κηπουρικής,σπιτική καλλιέργεια μυρωδικών,για τον κήπο,χρήσιμα,

Αν θέλετε να βελτιώσετε τη γεύση των συνταγών αυγών για να τις κάνετε πιο υγιεινές και νόστιμες πρέπει να προσθέσετε αυτά τα 11 μυρωδικά που μπορείτε να καλλιεργήσετε στο σπίτι! 20 Βότανα και Λαχανικά για να Καλλιεργήσετε στο Νερό

Θυμάρι

balconygardenweb

Το θυμάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε αποξηραμένη όσο και σε φρέσκια μορφή σε πιάτα με αυγά. Προσθέτει μια γλυκιά, ξυλώδη, χορταριώδη γεύση με άρωμα λουλουδιών. Προσθέστε ολόκληρους μίσχους ενώ ετοιμάζετε ομελέτες, τηγανητά ή σκραμπλ αυγά.

Δεντρολίβανο

planteresting

Αυτό το αρωματικό και πικάντικο μυρωδικό δίνει μια γεύση λεμονιού-πεύκου στα αυγά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε φρέσκια όσο και σε αποξηραμένη μορφή. Μπορείτε να αναμείξετε φρέσκο δεντρολίβανο με τριμμένη παρμεζάνα και θυμάρι για ένα υπέροχο μείγμα.

Μαϊντανός

planteresting

Αυτό το μυρωδικό έχει εξαιρετική γεύση στα πιάτα με αυγά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για γαρνίρισμα ή να το προσθέσετε ενώ χτυπάτε τα αυγά. Οι μίσχοι μαϊντανού μπορούν επίσης να προστεθούν για μια λεπτή γεύση.

Εστραγκόν

shutterstock/Serhii Ivashchuk

Προσθέτει μια ήπια γεύση γλυκόριζας στα πιάτα με αυγά. Προσθέστε ψιλοκομμένα ή ολόκληρα φύλλα όταν τα αυγά είναι έτοιμα για σερβίρισμα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αποξηραμένο εστραγκόν κατά το μαγείρεμα.

Σχοινόπρασο

balconygardenweb

Οι μακριοί πράσινοι μίσχοι του σχοινόπρασου έχουν μια γήινη γεύση. Χρησιμοποιήστε τους φρέσκους σε πιάτα με αυγά για μια ήπια γεύση σαν κρεμμύδι. Απλά ψιλοκόψτε το σχοινόπρασο και γαρνίρετε μετά το μαγείρεμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Αυτά είναι τα 9 Μυρωδικά που Μπορείτε να Καλλιεργήσετε σε Γυάλινα Βάζα και να έχετε φρέσκα κάθε μέρα στην κουζίνα

Κόλιανδρος

balconygardenweb

Ένα μείγμα κόλιανδρου δίνει μια γεύση εσπεριδοειδών στα πιάτα με αυγά. Προσθέστε φρέσκα φύλλα και μίσχους ψιλοκομμένα πριν το σερβίρετε για ένα δροσιστικό άρωμα.

Άνηθος

alsipnursery

Αυτό το μυρωδικό προσθέτει μια διακριτικά γλυκιά γεύση στα πιάτα με αυγά. Πασπαλίστε αποξηραμένο άνηθο σε σκράμπλ αυγά και ομελέτες ή προσθέστε ψιλοκομμένο άνηθο για άρωμα στο γεύμα σας.

Μέντα

balconygardenweb

Γνωστή για τη γλυκιά γεύση και τη δροσερή της αίσθηση, η μέντα προσθέτει μια γλυκιά-πικάντικη γεύση στα πιάτα με αυγά. Προσθέστε φρεσκοκομμένα φύλλα κατά το μαγείρεμα. Μπορείτε επίσης να πασπαλίσετε ομελέτες και σάντουιτς με αποξηραμένα φύλλα.

Βασιλικός

balconygardenweb

Ο βασιλικός φέρνει μια λεπτή πιπεράτη γεύση στα πιάτα με αυγά με πικάντικη πινελιά γλυκόριζας. Προσθέστε ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού σε σκράμπλ και ψημένα αυγά για γεύση.

Ρίγανη

balconygardenweb

Η ρίγανη προσθέτει μια πικάντικη, γήινη γεύση στα πιάτα με αυγά με μια πρέζα πικρίας. Ταιριάζει με όλες σχεδόν τις συνταγές αυγών.

Φασκόμηλο

balconygardenweb

πηγή

Δείτε επίσης 15 Θεραπευτικά Φυτά που Μπορείτε να Καλλιεργήσετε στο Σπίτι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Που Δεν Μπορείς να Χρησιμοποιείς τα Μωρομάντιλα

Που Δεν Μπορείς να Χρησιμοποιείς τα Μωρομάντιλα

Διακοσμήτρια Εσωτερικών Χώρων Αποκαλύπτει 10 Πράγματα που Δεν θα Είχε Ποτέ στο Σαλόνι της

Διακοσμήτρια Εσωτερικών Χώρων Αποκαλύπτει 10 Πράγματα που Δεν θα Είχε Ποτέ στο Σαλόνι της