in , , , , , ,

Είσαι Τυχερός και Έχεις Πισίνα; Δες Πώς να την Διακοσμήσεις!

διακόσμηση πισίνας,ιδέες διακόσμησης πισίνας,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κηπου,διακόσμηση
διακόσμηση πισίνας,ιδέες διακόσμησης πισίνας,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κηπου,διακόσμηση

Μπορώ ήδη να φανταστώ τον εαυτό μου ξαπλωμένο δίπλα στην πισίνα και να απολαμβάνω ένα δροσερό ποτήρι κοκτέιλ κατά τη διάρκεια του καυτού καλοκαιριού. Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να έχω μια πισίνα! Μπορεί να θεωρείται πολυτέλεια αλλά πλέον είναι διαθέσιμη για όλους, ειδικά με όσες δεν απαιτούν σκάψιμο. Δεν έχει σημασία τι είδους πισίνα έχετε, αυτές οι ιδέες διακόσμησης σίγουρα θα πυροδοτήσουν τη φαντασία σας! 25 Χαλαρωτικές Ανοιξιάτικες Βεράντες

Σκεφτείτε μινιμαλιστικά.

Μερικές φορές το λιγότερο είναι περισσότερο. Μην το παρακάνετε τα έπιπλα και τις διακοσμήσεις εάν ο εξωτερικός σας χώρος είναι πολύ μικρός. Δύο ξαπλώστρες, ένα διαχωριστικό και ένα ξύλινο δάπεδο είναι αρκετά για να κάνουν αυτό το σημείο του σπιτιού εκπληκτικό.

Source

Τοποθετήστε διάφορα καθίσματα δίπλα στην πισίνα για μέγιστη απόλαυση.

Σας αρέσει να μαζεύεστε δίπλα στην πισίνα με την οικογένεια και τους φίλους σας; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε σίγουρα πρέπει να δημιουργήσετε μια τραπεζαρία, ένα σαλόνι και μια άλλη περιοχή με ξαπλώστρες. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα θέλατε να αφήσετε την πισίνα σας για οτιδήποτε στον κόσμο.

Source

Γεμίστε την πισίνα με δέντρα και φυτά.

Το πράσινο δεν θα προσθέσει μόνο στη διακόσμηση της πισίνας, αλλά θα προσφέρει ζωντάνια και φρεσκάδα. Επενδύστε σε μερικούς φοίνικες και άλλα μεγάλα φυτά που θα σας προσφέρουν και σκιά επίσης.

Source

Επενδύστε στα σωστά έπιπλα.

Πριν αγοράσετε έπιπλα, σκεφτείτε τα πράγματα που θα κάνατε δίπλα στην πισίνα και τον χρόνο που θα περνάτε. Ίσως θέλετε να προσθέσετε ταυτόχρονα έναν καναπέ, μερικές πολυθρόνες και ξαπλώστρες! Επιπλέον, εάν οι φίλοι σας έρχονται συχνά, θα έχετε μια θέση για όλους.

Source

Προσθέστε διαχωριστικά.

Τα διαχωριστικά εξωτερικών χωρών είναι σωτήρια, ειδικά αν ζείτε σε μια γειτονιά που περιβάλλεται από πολλά σπίτια. Θα κρατήσουν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων και σίγουρα θα αισθανθείτε πιο χαλαροί και ήρεμοι. Μπορείτε να προσθέσετε δέντρα, ξύλινα καφασωτά ή ό, τι σας αρέσει περισσότερο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Source

Δείτε ακόμη DIY Μίνι Κήποι με Παλιά Αυτοκίνητα

Source

Μην φοβάστε να προσθέσετε χρώμα στο χώρο της πισίνας.

Πινελιές χρώματος θα κάνουν τον χώρο της πισίνας πιο παιχνιδιάρικο, συναρπαστικό και διασκεδαστικό. Τα έντονα χρώματα φαίνονται υπέροχα ειδικά το καλοκαίρι, οπότε μην φοβάστε να πειραματιστείτε και να το δοκιμάσετε. Σας αρέσουν τα κίτρινα μαξιλάρια δίπλα στην πισίνα;

Source

Κατασκευάστε μια πέργκολα δίπλα στο χώρο της πισίνας.

Μια πέργκολα δίπλα στην πισίνα είναι μια εξαιρετική ιδέα. Μπορείτε να κρυφτείτε «μέσα» εκεί όταν είναι κάνει πολύ ζεστή ή όταν βρέχει. Προσθέστε ένα κρεβάτι ή μερικά μαξιλάρια, ένα χαλί και θα έχετε έναν άνετο χώρο δίπλα στην πισίνα.

Source

Κάντε τη νυχτερινή κολύμβηση δυνατή με τον κατάλληλο φωτισμό

Εάν οι νύχτες είναι πολύ καυτές, πιθανότατα θέλετε να δροσιστείτε και να κάνετε μια βραδινή βουτιά κάθε φορά (αν όχι κάθε βράδυ), έτσι δεν είναι; Ο ελαφρύς φωτισμός θα κάνει την πισίνα πιο φιλόξενη και ευχάριστη. Κεριά και κρεμαστά φωτάκια λειτουργούν επίσης.

Source

Μια στέγη Raffia θα δώσει στη πισίνα εξωτική όψη.

Θέλετε να καλύψετε μέρος της πισίνας και του καθιστικού γύρω από αυτήν; Επιλέξτε μια στέγη Raffia για μια ξεχωριστή και εξωτική όψη.

Source

Προσθέστε εστία φωτιάς δίπλα στην πισίνα.

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μην ξεχάσετε να προσθέσετε μια εστία φωτιάς δίπλα στην πισίνα. Θα κάνει σίγουρα τις ψυχρές νύχτες καλύτερες!

Source

Δείτε επίσης 22 Ιδέες Διακόσμησης Κήπου με Άσπρο Χαλίκι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

43 Ιδέες Παραθαλάσσιας Διακόσμησης Σπιτικού Γραφείου

43 Ιδέες Παραθαλάσσιας Διακόσμησης Σπιτικού Γραφείου

9 Τρόποι να Λειτουργεί Καλά το Πεπτικό σας Σύστημα

Καλή Χώνεψη:9 Τρόποι να Λειτουργεί Καλά το Πεπτικό σας Σύστημα