in , , , , ,

Ο Σπύρος Σούλης Προτείνει: Τα 7 Πράγματα που Μπορείτε να Βάψετε για να Μεταμορφώσετε την Κουζίνα σας

Ο Σπύρος Σούλης Προτείνει: Τα 7 Πράγματα που Μπορείτε να Βάψετε για να Μεταμορφώσετε την Κουζίνα σας
Ο Σπύρος Σούλης Προτείνει: Τα 7 Πράγματα που Μπορείτε να Βάψετε για να Μεταμορφώσετε την Κουζίνα σας

Σας έχουμε μιλήσει πολύ κατά καιρούς για τη δύναμη της μπογιάς και αυτό γιατί με λίγη από αυτή μπορείτε να μεταμορφώσετε έναν ολόκληρο χώρο. 

Δείτε τι μπορείτε να βάψετε μέσα στην κουζίνα σας για να νιώσετε σαν να είναι ολοκαίνουργια.

Το παράθυρο Αν η κουζίνα σας έχει παράθυρο τότε μπορείτε να βάψετε την κάσα του σε ένα πολύ έντονο χρώμα για να δώσετε έμφαση και χαρακτήρα στην κουζίνα σας. Προτιμήστε ένα έντονο μπλε, ένα κίτρινο ή ακόμα και ένα δυναμικό πράσινο.

Bάψτε τα ντουλάπια Μια υπέροχη ιδέα που θα ανανεώσει και θα μεταμορφώσει την κουζίνα σας είναι να βάψετε τα ντουλάπια της. Διαλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση της κουζίνας σας και δώστε της μια παιχνιδιάρικη εικόνα που θα σας φτιάχνει τη διάθεση με το που τη βλέπετε.

Το εσωτερικό των ντουλαπιών Μπορεί να μην φαίνεται με το που μπαίνει κάποιος στην κουζίνα σας αλλά σίγουρα θα φτιάχνει τη δική σας διάθεση το χρώμα στο εσωτερικό των ντουλαπιών σας με το που ανοίγετε τα ντουλάπια σας.

Βάλτε χρώμα στους τοίχους: Αντί να βάψετε ντουλάπια, παράθυρα κλπ δώστε χρώμα στην κουζίνα σας απλά βάφοντας έναν. Το βάψιμο του τοίχου σε ένα σημείο όπου έχετε ράφια θα φρεσκάρει και να ανανεώσει τον χώρο σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Το ψυγείο Αν έχετε ένα πολύ παλιό ψυγείο το οποίο δεν μπορείτε να βλέπετε πλέον στα μάτια σας τότε μπορείτε απλά να το βάψετε σε ένα έντονο χρώμα. Θα το ερωτευτείτε ξανά και θα αγαπήσετε και πάλι την κουζίνα σας.

Το ταβάνι Αν δεν το έχετε ακούσει μέχρι σήμερα καλό θα είναι να ξέρετε πως το ταβάνι είναι ο πέμπτος τοίχος ενός δωματίου… ακόμα και της κουζίνας. Στην κουζίνα της φωτογραφίας έχει βαφτεί το ταβάνι σε ένα έντονο ή πιο σκούρο χρώμα πράγμα που κάνει τον χώρο να δείχνει πιο δραματικός και πιο ενδιαφέρον.

Τις καρέκλες Αν δεν θέλετε ή σας φαίνεται πολύ δύσκολο να πειράξετε την κουζίνα σας χρωματικά τότε μπορείτε απλά να βάψετε τις καρέκλες σας.

via spirossoulis

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 76

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

τατουάζ γάτας,ιδέες για τατουάζ,Lifestyle,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

30 Χαριτωμένα Τατουάζ Γάτας που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Έχει Τουλάχιστον Ένα

14 Τρόποι για να Φέρετε το Φενγκ Σούι στο Υπνοδωμάτιό σας για Αρμονία και Ισορροπία

14 Τρόποι για να Φέρετε το Φενγκ Σούι στο Υπνοδωμάτιό σας για Αρμονία και Ισορροπία