in , , , ,

6 Τρόφιμα που Μπορούν να Χρησιμοποιηθούν ως Μάσκες Προσώπου

τρόφιμα ως μάσκες προσώπου,σπιτικές μάσκες προσώπου,DIY μάσκες προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
6 Τρόφιμα που Μπορούν να Χρησιμοποιηθούν ως Μάσκες Προσώπου

Η κουζίνα είναι ο προορισμός σας όταν πεινάτε ή θέλετε ένα σνακ. Ωστόσο, είναι επίσης γεμάτο με σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Μερικά τρόφιμα αποδεικνύεται ότι έχουν εκπληκτικά οφέλη για την τόνωση του δέρματος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μάσκες προσώπου. 3 Σπιτικές Μάσκες Προσώπου Σανταλόξυλου που Πρέπει να Δοκιμάσει Κάθε Γυναίκα

Πλιγούρι βρώμης για λάμψη

6 Τροφιμα που Μπορούν να Χρησιμοποιηθούν ως Μάσκες Προσώπου

Περισσότερο από ένα υγιεινό σνακ, το πλιγούρι βρώμης μπορεί να σώσει το δέρμα σας από το να δείχνει θαμπό και άτονο. Χάρη στην τραχιά υφή του, είναι ένα εξαιρετικό απαλό απολεπιστικό. Μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να προστατεύσετε το ξηρό, ερεθισμένο δέρμα από βλάβες με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε δερματικές παθήσεις όπως η ψωρίαση, η ακμή και το έκζεμα με ένα μείγμα πλιγούρι βρώμης και μια ενυδατική κρέμα. Για να δημιουργήσετε μια μάσκα προσώπου, απλώς αλέστε 2 με 3 κουταλιές της σούπας πλιγούρι βρώμης και ανακατέψτε το με νερό μέχρι να έχετε μια πηχτή πάστα. Εφαρμόστε στο δέρμα σας και αφήστε το για 10 λεπτά πριν ξεπλύνετε.

Φυστικοβούτυρο για θρέψη

Το φυστικοβούτυρο έχει πολλά φυσικά έλαια και βιταμινες που μπορούν να θρέψουν το δέρμα σας. Το φυστικέλαιο προσφέρει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη για τον φραγμό του δέρματος. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια μάσκα προσώπου συνδυάζοντας 1 κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο, 1 κουταλιά της σούπας μέλι και ένα αυγό. Κάντε μασάζ με το μείγμα σε καθαρή επιδερμίδα και αφήστε το για 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό μετά.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτή τη μέθοδο, πάρτε βιολογικό. Οι μάρκες φυστικοβούτυρου των σούπερ μάρκετ περιέχουν συχνά αλάτι και ζάχαρη, που μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα σας.

Κανέλα για τόνωση

Περισσότερο από ένα νόστιμο μπαχαρικό, η κανέλα έχει επίσης θερμαντική ποιότητα που μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος και να γεμίσει το δέρμα σας. Απλώς ανακατέψτε αλεσμένη κανέλα με μέλι για να δημιουργήσετε ένα απαλό scrub για το πρόσωπό σας. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό μετά από 10 λεπτά. Αυτό το μείγμα θα απολεπίσει το νεκρό δέρμα και θα ενθαρρύνει την επούλωση των σπυριών και των κηλίδων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη Απαλλαγείτε από τις Ρυτίδες και τις Λεπτές Γραμμές: Φτιάξε τις δικές σου Μάσκες Προσώπου με Ρύζι

Γάλα αγελάδας για καταπραϋντικό

Το γαλακτικό οξύ είναι ένα κοινό συστατικό σε προϊόντα περιποίησης δέρματος, το οποίο μπορεί να βρεθεί στο αγελαδινό γάλα. Είναι ένα απαλό απολεπιστικό που προάγει την αποβολή των κυττάρων του δέρματος. Όταν συνδυάζεται με όλες τις πρωτεΐνες και τα λίπη στο αγελαδινό γάλα, μπορεί να είναι ένα εκπληκτικό τονωτικό για να δώσει στο δέρμα σας μια μεταξένια αίσθηση. Μπορείτε να αναμίξετε το γάλα με το αλεύρι για να δημιουργήσετε μια μάσκα ή να προσθέσετε 1 ή 2 φλιτζάνια στο μπάνιο σας για μια περιποίηση σε όλο το δέρμα.

Καφές για απολέπιση

Ο καφές είναι ένα εξαιρετικό φυσικό απολεπιστικό. Μπορεί να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, να μειώσει τα σπυράκια του σώματος και να θεραπεύσει τις ραγάδες με την πάροδο του χρόνου. Η καφεΐνη στον καφέ διεγείρει επίσης τη ροή του αίματος, η οποία μπορεί να κάνει το δέρμα σας να λάμπει και να αποτρέψει τα λακκάκια. Αφού φτιάξετε το φλιτζάνι του καφέ σας, κρατήστε το χρησιμοποιημένο καφέ. Απλώστε τον στο σώμα σας και στη συνέχεια κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας τα χέρια σας. Ξεπλύνετε τα για να αποκτήσουν λαμπερό δέρμα.

Κουρκουμάς για επούλωση του δέρματος

Ο κουρκουμάς είναι γνωστός για τις αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές του ιδιότητες. Μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία κλεισίματος τραύματος και να μειώσει τη φλεγμονή. Μπορείτε να αναμίξετε τον κουρκουμά με μέλι, αλεύρι ή γάλα για να τον χρησιμοποιήσετε σαν μάσκα προσώπου. Αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι ο κουρκουμάς μπορεί να κηλιδώσει πιο ανοιχτούς τόνους δέρματος. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το συστατικό εάν είστε αλλεργικοί σε αυτό. Πάντα να κάνετε ένα patch test και να περιμένετε 24 έως 48 ώρες για να δείτε πώς αντιδρά το δέρμα σας πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε μέθοδο.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Ρυτίδες Αντιμετώπιση με Φυσικό Τρόπο: Το Καλύτερο Σπιτικό Αντιγηραντικό Τόνερ Προσώπου για τις Ρυτίδες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Φενγκ Σούι,μυστικά του Φενγκ Σούι,Φενγκ Σούι και χρήματα,Φενγκ Σούι και επιτυχία,συμβουλές Φενγκ Σούι,χρήσιμα,

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: 12 Μυστικά για να Προσελκύσετε Χρήματα και Επιτυχία

Πεθαίνουν τα φυτά σας; 7 λάθη που κάνουν οι περισσότεροι και τα "σκοτώνουν" - Πώς να τα επαναφέρετε

Πεθαίνουν τα φυτά σας; 7 λάθη που κάνουν οι περισσότεροι και τα “σκοτώνουν” – Πώς να τα επαναφέρετε