in , , , ,

Οι 5 πιο Αποτελεσματικές Μάσκες Μαλλιών με Μόνο 1 Συστατικό

μάσκες μαλλιών με 1 συστατικό,DIY μάσκες μαλλιών,σπιτικές μάσκες μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
μάσκες μαλλιών με 1 συστατικό,DIY μάσκες μαλλιών,σπιτικές μάσκες μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Το μόνο πράγμα που χρειάζονται τα μαλλιά σας για βαθιά περιποίηση είναι ένα προϊόν που μπορεί να υπάρχει ήδη στην κουζίνα σας και θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά προβλήματα όπως το φριζάρισμα και τη θαμπάδα. Ίσια Μαλλιά: Έτσι θα τα Ισιώσετε Μόνιμα με Φυσικό Τρόπο

Μαγιονέζα

Ποιος θα το φανταζόταν ότι το κλειδί για τα λαμπερά μαλλιά θα μπορούσε να βρεθεί στο συστατικό που κάνει τα πάντα νόστιμα! Για να αντιμετωπίσετε το φριζάρισμα και να αποτρέψετε το στατικό ηλεκτρισμό στα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε την ως μαλακτικό. Αλλά για καλύτερα αποτελέσματα, φτιάξτε σπιτική μαγιονέζα για να είστε σίγουροι για τα συστατικά. Απλώστε μισό φλιτζάνι μαγιονέζα κατά μήκος των μαλλιών σας. Πριν την ξεπλύνετε, αφήστε την για 30 με 40 λεπτά. Θα σας προσφέρει υπέροχα μαλλιά με μία μόνο χρήση κάθε εβδομάδα.

Γάλα καρύδας

Εκτός από τη θρέψη και την προστασία των μαλλιών, το γάλα καρύδας μπορεί να προάγει την ανάπτυξή τους και να καταπραΰνει τα ξηρά ή εύθραυστα μαλλιά. Το λαυρικό οξύ στο γάλα καρύδας διεισδύει στις τρίχες και τις θρέφει από μέσα προς τα έξω. Εφαρμόστε δύο κουταλάκια του γλυκού φρέσκο γάλα καρύδας στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά σας. Πριν πάτε για ύπνο, αφήστε το για δύο ώρες και μετά εφαρμόστε μάσκα μαλλιών ενώ κοιμάστε. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαμπουάν για να λούσετε τα μαλλιά σας το πρωί.

Δείτε ακόμη 7 Κόλπα για τα Μαλλιά που Κάθε Γυναικα Πρέπει να Γνωρίζει

Αλόη βέρα

Για να σταματήσετε την τριχόπτωση και να διατηρήσετε το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλια σας θρεμμένα, χρησιμοποιήστε φρέσκια αλόη βέρα. Αφαιρέστε το τζελ από ένα φύλλο και ανακατέψτε το σε μια πάστα. Απλώστε το στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά και μετά από μία ώρα ξεπλύνετε με νερό.

Ελαιόλαδο

Ένα από τα καλύτερα λάδια για την ενυδάτωση όλων των τύπων μαλλιών είναι το ελαιόλαδο. Επειδή μπορεί να διεισδύσει και να σφραγίσει την υγρασία. Με 4 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο μπορείτε να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής για να φτιάξετε μια εύκολη μάσκα μαλλιών. Αφού την αφήσετε όλη τη νύχτα, ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φρέσκια κρέμα

Η φρέσκια κρέμα είναι μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τα ευεργετικά λιπαρά της μαλακώνουν και προστατεύουν τα μαλλιά από το σπάσιμο. Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα από φρεσκοπαρασκευασμένη κρέμα (12 φλιτζάνια) στα μαλλιά σας για να δημιουργήσετε μια μάσκα. Ξεπλύνετε με ένα απαλό σαμπουάν αφού την αφήσετε για μία ώρα.

Δείτε επίσης Λαδωμένα μαλλιά: Τα 3 λάθη που κάνουν όλες και το κόλπο για να θέλετε λούσιμο μόνο 2 φορές την εβδομάδα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

βούτυρο βότκας,συμβουλές μαγειρικής,μαγειρική,

Τι Είναι το Βούτυρο Βότκας; Θα Αλλάξει τον Τρόπο που Μαγειρεύετε!

συμβουλές για πουλόβερ,συμβουλές μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές ένδυσης,

4 Εύκολες Συμβουλές Μόδας για να Φορέσετε με Στυλ ένα Πουλόβερ