in , , , ,

Η Hipstoric Διακόσμηση Είναι Τάση για το 2023 Συνδυάζοντας Vintage με Μοντέρνο Στυλ

Hipstoric διακόσμηση,τάσεις διακόσμησης 2023,διακόσμηση 2023,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,
Hipstoric διακόσμηση,τάσεις διακόσμησης 2023,διακόσμηση 2023,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

Ένας συνδυασμός των λέξεων «hip» και «historic», η πρόσφατα επινοημένη τάση «hipstoric» διακόσμησης σπιτιού πρόκειται να κυριαρχήσει το 2023, σύμφωνα με τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων και τους ειδικούς στο Pinterest. Συνδυάζοντας το παλιό με το νέο, αυτή η δημοφιλής εκλεκτική αισθητική είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε μια μοναδική και προσωπική πινελιά στο σπίτι και να του εμφυσήσετε μια αίσθηση νοσταλγίας. Pantone 2023: Viva Magenta – 30 Μοντέρνες Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με το Χρώμα του 2023

Η Hipstoric Διακόσμηση Είναι Τάση για το 2023 Συνδυάζοντας Vintage με Μοντέρνο Στυλ

Η διακόσμηση με vintage κομμάτια είναι ένας εύκολος τρόπος για να αναδείξετε το μοναδικό σας στυλ, αλλά είναι επίσης μια από τις πιο βιώσιμες τάσεις διακόσμησης. Οι άνθρωποι είναι πιο συνειδητοποιημένοι για τη γρήγορη μόδα και τα φθηνά έπιπλα που καταλήγουν σε χωματερές. Τα παλιά έπιπλα αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Εάν μπορείτε να βρείτε ένα έπιπλο που είναι 100 ετών και εξακολουθεί να είναι ανθεκτικό, είναι πιθανό να διαρκέσει άλλα 100 χρόνια.

Για να καταφέρετε την hipstoric αισθητική, χρησιμοποιήστε τις καλύτερες συμβουλές της για την ενσωμάτωση vintage αντικειμένων σε ένα υπάρχον σχέδιο μοντέρνας διακόσμησης.

Ξεκινήστε από το μικρό και μετά πηγαίνετε στο μεγάλο

Ξεκινήστε με αξεσουάρ και φτάστε σε μεγαλύτερα κομμάτια. Αξεσουάρ, όπως μαξιλάρια, βάζα, στολίδια και καθρέφτες αναμειγνύονται εύκολα και μπορούν εύκολα να εναλλάσσονται μέσα και έξω από διαφορετικά δωμάτια ή χώρους. Αυτό σας επιτρέπει να παίξετε με πόσα vintage κομμάτια έχετε σε κάθε δωμάτιο και να πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε τη σωστή ισορροπία. Οι καρέκλες είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος καθώς υπαρχουν σε μια σειρά από κλίμακες και στυλ. Το πού κάθονται στο δωμάτιο και πώς αλληλεπιδρούν με αυτό μπορεί να είναι τόσο συναρπαστικό.

Δημιουργήστε ισορροπία με αναλογία 75:25

Όταν πρόκειται να συνδυάσετε παλιά και νέα κομμάτια, δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος. Γενικά ο κανόνας είναι αναλόγια 75% παλιό και 25% νέο ώστε να καθορίσετε τη συνολική αίσθηση που θέλετε να δημιουργήσετε για να επιτύχετε τη σωστή ισορροπία vintage και μοντέρνου. Αν δεν έχετε ξεκάθαρο όραμα για το χώρο, ο κανόνας 75:20 είναι μια ασφαλής αναλογία για να ξεκινήσετε.

Δείτε ακόμη 8 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που θα Είναι Εξαιρετικά Δημοφιλείς το 2023

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δώστε προσοχή στην κλίμακα

Η κλίμακα είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας όταν επιλέγετε διαφορετικά κομμάτια από διαφορετικές γενιές. Πριν πάτε για ψώνια, πρέπει να έχετε γενική ιδέα για το μέγεθος των επίπλων που θα ταιριάζουνε στον χώρο. Έχετε μια μεζούρα και μια κάτοψη του χώρου ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τις κατάλληλες διαστάσεις πριν από την αγορά.

Χρησιμοποιήστε ένα έργο τέχνης ως εστιακό σημείο

Η τέχνη είναι ένας εύκολος τρόπος για να ενσωματώσετε ένα vintage κομμάτι σε ένα μοντέρνο σπίτι. Η σύγχρονη τέχνη μπορεί να είναι δαπανηρή, αλλά η vintage εξακολουθεί να είναι αρκετά προσιτή. Μπορεί να βρείτε έναν υπέροχο πίνακα, αλλά ίσως χρειάζεται ένα νέο κάδρο ή το αντίστροφο. Τοποθετήστε πρώτα τα κύρια στοιχεία του χώρου και μετά ξεκινήστε να ψάχνετε για το σωστό έργο τέχνης, έχοντας κατά νου το ιδανικό μέγεθος και χρώμα. Μόλις βρείτε το ιδανικό, τοποθετήστε το σε ένα μοντέρνο κάδρο που ταιριάζει με τον υπόλοιπο χώρο. Αν βρείτε ένα νεότερο κομμάτι που αγαπάτε, ένα κλασικό επίχρυσο πλαίσιο είναι ένας απλός τρόπος για να δώσετε στο μοντέρνο έργο τέχνης μια vintage πινελιά και να δημιουργήσετε ένα εστιακό σημείο.

Χρησιμοποιήστε χρώμα για να ανανεώσετε vintage κομμάτια

Το χρώμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε ένα παλιό κομμάτι. Τα έπιπλα είναι το πλαίσιο και το χρώμα είναι ένα άλλο στρώμα από πάνω. Μπορείτε να παίξετε με τη μορφή των vintage επίπλων, τα οποία μπορεί να σχετίζονται με μια εποχή, και να τα επενδύσετε με ύφασμα μιας άλλης για να τους δώσετε μια απροσδόκητη ανανεωμένη όψη.

Πειραματιστείτε με τις στρώσεις

Τα στρώματα διαφορετικών μοτίβων και υφών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδυάσετε το παλιό με το νέο. Μπορείτε να προσθέτετε πράγματα και να βλέπετε πώς φαίνεται, κάνοντας επεξεργασία όσο προχωράτε. Οι πάρα πολλές φθαρμένες και παλαιωμένες υφές μπορούν να κάνουν έναν χώρο να φαίνεται απεριποίητος, επομένως είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε ισορροπία με κομψές και λείες επιφάνειες. Για παράδειγμα, μια ποικιλία από σύγχρονα μαξιλάρια και ένα χνουδωτό ριχτάρι μπορούν να ανανεώσουν αμέσως έναν παλιό και φθαρμένο καναπέ.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 14 Κορυφαίες Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2023 και 70 Ιδέες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Άσχημα νέα για όσους δεν κοιμούνται καλά: Οι 2 μεγάλοι κίνδυνοι και γιατί κινδυνεύουν πιο πολύ για έμφραγμα ή εγκεφαλικό

Άσχημα νέα για όσους δεν κοιμούνται καλά: Οι 2 μεγάλοι κίνδυνοι και γιατί κινδυνεύουν πιο πολύ για έμφραγμα ή εγκεφαλικό

Αποκριάτικες Στολές για όλη την οικογένεια - Φτιάξε τις με τα χεράκια σου και εντυπωσιάσε

Αποκριάτικες Στολές για όλη την οικογένεια – Φτιάξε τις με τα χεράκια σου και εντυπωσίασε