in , , ,

9 Τεχνικές Ομορφιάς που Μπορούν να Καταστρέψουν την Εμφάνισή σας

9 Τεχνικές Ομορφιάς που Μπορούν να Καταστρέψουν την Εμφάνισή σας
9 Τεχνικές Ομορφιάς που Μπορούν να Καταστρέψουν την Εμφάνισή σας

Ενώ προσπαθούμε να δείχνουμε μοντέρνα, μπορούμε μερικές φορές να αλλάξουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά που κάνουν την εμφάνισή μας μοναδική και ελκυστική. Υπάρχουν μερικοί τύποι μακιγιάζ και χτενίσματα μπορούν πραγματικά να καταστρέψουν την εμφάνισή σας, σύμφωνα με επαγγελματίες μακιγιέρ και στυλίστες. 6 λάθη που πρέπει να σταματήσουμε ΑΜΕΣΩΣ κατά την περιποίηση των νυχιών μας

Φρύδια πολύ στενά

Invision / Invision / East News

Μερικές γυναίκες είναι ευλογημένες με γεμάτα, πυκνά φρύδια. Για όσες έχουν φυσικά λεπτά φρύδια, οι μακιγιέρ συνιστούν να χρησιμοποιούν μολύβι φρυδιών. Μερικοί άνθρωποι συχνά συνδέουν τα στενά φρύδια με μεγαλύτερη ηλικία, ενώ τα πυκνά φρύδια είναι σημάδι νεότητας.

Παχύ eyeliner

Jordan Strauss / Invision / East News, Burston Cole / Canadian Press / ABACA / Abaca / East News

Οι μακιγιέρ συνιστούν να αποφεύγετε το παχύ eyeliner, ειδικά κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες σας. Διαφορετικά, μπορείτε να τονίσετε τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια σας.

Ταυτόχρονα, εάν το eyeliner εφαρμοστεί σωστά, αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα εφέ lifting. Συνιστάται η χρήση eyeliner μόνο κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων και στις γωνίες των ματιών. Και αν μουτζουρώσετε λίγο τη γραμμή, αυτό μπορεί να σας δώσει μια πιο απαλή εμφάνιση.

Ματ κραγιόν

Gilbert Flores / Broadimage / EAST NEWS, AFP / EAST NEWS

Το ματ κραγιόν, που είναι πολύ μοντέρνο στις μέρες μας, μπορεί να είναι αρκετά προβληματικό. Το γεγονός είναι ότι όταν τα χείλη στερούνται γυαλάδας και «ζουμάδας», το πρόσωπο μπορεί να φαίνεται πιο ώριμο.

Ρουζ που είναι πολύ φωτεινό

Jordan Strauss / Invision / AP / East News, Hahn Lionel / ABACA / EAST NEWS

Μια φυσική, νεανική, ομοιόμορφη εμφάνιση είναι πάντα αυτό που θέλετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να μην το παρακάνετε επιλέγοντας ένα χρώμα που είναι πολύ φωτεινό ή που έχει αστραφτερό φινίρισμα. Και ένα κρεμ ρουζ είναι ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά χρώματος και φρεσκάδας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 10 στιλιστικές συμβουλές που θα σε κάνουν να δείχνεις και να νιώθεις 10 χρόνια νεότερη

Μαλλιά ίσια

brightside

Σύμφωνα με τους κομμωτές, τα ίσια μαλλιά και τα αμβλεία άκρα μπορούν να κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται «βαρύ» και να χαλάσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Ταυτόχρονα, οι μεγάλες στρώσεις, ο απαλός όγκος και η πολλή κίνηση θα σας βοηθήσουν να πλαισιώσετε το πρόσωπό σας και να απαλύνετε τις σκληρές γραμμές.

Σκούροι, ψυχροί τόνοι μαλλιών

brightside

Αυτοί οι τόνοι μαλλιών μπορούν να αναδείξουν γκρίζες, τέφρες αποχρώσεις στο δέρμα σας. Οι κομμωτές συνιστούν να επιλέγετε θερμούς τόνους, ειδικά για μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπό σας. Αυτό θα φωτίσει το δέρμα σας και θα σας κάνει να φαίνεστε πιο ενεργές.

Extension βλεφαρίδων με αφύσικη όψη

Berzane Nasser / ABACA / Abaca / East News, Sebastien Courdji / KCS / East News

Τα extensions βλεφαρίδων με φυσική όψη είναι μια από τις τελευταίες τάσεις ομορφιάς. Τα κουκλίστικα μάτια με τις σούπερ μακριές, πυκνές βλεφαρίδες δεν είναι πλέον μοντέρνα. Ένας επαγγελματίας μπορεί να επιλέξει extensions σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου και των ματιών σας.

Κραγιόν που έχει πολύ σκούρο χρώμα

Matrix Media Group / face to face / FaceToFace / REPORTER / East News, Invision / Invision / East News

Τα σκούρα, τολμηρά χείλη πάντα τραβούν την προσοχή – αλλά αυτό σημαίνει ότι προσελκύετε την προσοχή και στις ρυτίδες γύρω από το στόμα, τα δόντια, τη γραμμή του σαγονιού και τα σπυράκια σας. Από την άλλη πλευρά, ένα ουδέτερο κραγιόν σε ροζ απόχρωση μπορεί να κολακεύσει όλους τους τόνους του δέρματος και να φωτίσει το πρόσωπό σας.

Αποχρώσεις μέικ-απ που είναι πολύ θέρμες ή πολύ ψυχρές

Invision / Invision / East News, CHRIS DELMAS / AFP / East News

Όταν επιλέγετε την απόχρωση του μέικ-απ σας, οι στυλίστες συνιστούν να κοιτάξετε το χρώμα των φλεβών στο εσωτερικό του αντιβραχίου σας. Αν φαίνονται μπλε, έχετε πιο ψυχρό τόνο και αν είναι πρασινωποί, μπορείτε να επιλέξετε πιο θέρμες αποχρώσεις.

Ένας άλλος τρόπος για να ορίσετε τον τύπο του χρώματός σας είναι να θυμηθείτε εάν τα χρυσά ή ασημένια κοσμήματα σας φαίνονται καλύτερα. Αν είναι ασημί, ο τύπος σας είναι ψυχρός και αν είναι χρυσός, ο τύπος σας είναι θερμός. Αν ο χρυσός και το ασήμι σας κολακεύουν εξίσου, τότε ο τύπος σας είναι ουδέτερος. Οι περισσότερες μάρκες μέικ-απ έχουν τα γράμματα “W” (θερμό), “C” (ψυχρό) ή “N” (ουδέτερο) στη συσκευασία τους, οπότε δώστε προσοχή σε αυτό όταν ψωνίζετε.

πηγή

Δείτε επίσης Λαδωμένα μαλλιά: Τα 3 λάθη που κάνουν όλες και το κόλπο για να θέλετε λούσιμο μόνο 2 φορές την εβδομάδα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 13

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Νύχι που σου μπαίνει στο δέρμα; Αυτό μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου

Νύχι που σου μπαίνει στο δέρμα; Αυτό μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου

Αυτό Είναι Το Μυστικό Υπερόπλο για τον Καθαρισμό Λεκέδων Μακιγιάζ από τα Ρούχα