in , , ,

6 Μικρά Πράγματα που θα σας Κάνουν Αμέσως 10 Φορές πιο Ελκυστικές

6 Μικρά Πράγματα που θα σας Κάνουν Αμέσως 10 Φορές πιο Ελκυστικές
6 Μικρά Πράγματα που θα σας Κάνουν Αμέσως 10 Φορές πιο Ελκυστικές

Όταν πρόκειται για τα γούστα των ανθρώπων, τα πράγματα δεν είναι πάντα προβλέψιμα. Αυτό που είναι ελκυστικό για ένα άτομο μπορεί να μην είναι ελκυστικό για ένα άλλο. Ωστόσο, κάποια μικρά και ασήμαντα πράγματα με κάποιο τρόπο καταφέρνουν να προσελκύουν τους ανθρώπους, όπως οι μαγνήτες. 10 στιλιστικές συμβουλές που θα σε κάνουν να δείχνεις και να νιώθεις 10 χρόνια νεότερη

Κόκκινο κραγιόν

face to face/FaceToFace/REPORTER/East News

Το κόκκινο συνδέεται με ζεστασιά και θετική ενέργεια. Τα μάτια, τα χείλη και τα φρύδια γίνονται πιο χλωμά με την πάροδο του χρόνου, έτσι το κόκκινο κραγιόν κολακεύει την επιδερμίδα σας. Το υγρό κόκκινο κραγιόν δίνει επίσης όγκο και υφή σε πιο λεπτά χείλη.

Γέρνοντας το κεφάλι

VALERIE MACON/AFP/East News

Σύμφωνα με έναν ειδικό στη γλώσσα του σώματος, το να γέρνετε ελαφρώς το κεφάλι σας προς τα δεξιά είναι μια κλασική τεχνική φλερτ που τονώνει την εμφάνισή σας. Όταν το κάνετε αυτό, οι μύες του προσώπου σας χαλαρώνουν και το χαμόγελό σας γίνεται πιο συμμετρικό και φυσικό.

Χαμογελώντας με τα μάτια

0000003/Reporter/East News

Το να χαμογελάτε με τα μάτια σας κάνει αμέσως πιο φωτογενή και ελκυστικές. Αν και ένα γνήσιο χαμόγελο προκαλεί το πόδι της χήνας, ανασηκώνει τα ζυγωματικά και κάνει τις γραμμές χαμόγελου γύρω από το στόμα και τη μύτη πιο εμφανείς, εξακολουθεί να θεωρείται ελκυστικό. Τα ψεύτικα χαμόγελα απομακρύνουν τους ανθρώπους και μπορούν να μειώσουν την εσωτερική σας ευτυχία.

Δείτε ακόμη 10 Συμβουλές Φροντίδας Σώματος για να Βελτιώστε την Εμφάνισή σας

Ουλές

face to face/FaceToFace/REPORTER/East News

Οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από άνδρες με σημάδια στο πρόσωπο, σύμφωνα με την επιστήμη. Τα αντιλαμβάνονται ως σημάδι αρρενωπότητας, δύναμης και γενναιότητας. Οι γυναίκες, ωστόσο, βαθμολογήθηκαν εξίσου όμορφες με ή χωρίς ουλές. Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότεροι λένε ότι ένα τέτοιο χαρακτηριστικό προσθέτει χαρακτήρα και δείχνει εμπιστοσύνη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κοκκίνισμα

face to face/FaceToFace/REPORTER/East News

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι γυναίκες με ροδαλά μάγουλα θεωρήθηκαν πιο υγιείς και πιο ελκυστικές από τις γυναίκες με χλωμή επιδερμίδα. Επιπλέον, οι άντρες αισθάνονται επίσης πιο προστατευτικοί όταν βλέπουν ένα κορίτσι που κοκκινίζει.

Ζιβάγκο

© WENN Rights Ltd / Alamy Stock Photo

Μπορεί να θεωρούσατε αυτό το ρούχο άβολο, ωστόσο, σας κάνει να φαίνεστε ελκυστικές, μυστηριώδεις και χαριτωμένες. Σας κάνουν επίσης να δείχνετε πιο αδύνατες, τονίζουν το πρόσωπο και επιμηκύνουν τη σιλουέτα.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 9 Λάθη Μανικιούρ που Μπορούν να Καταστρέψουν την Εμφάνισή σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ξύλινα έπιπλα νιπτήρα,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση,

43 Ιδέες για Ξύλινα Έπιπλα Νιπτήρα

Σκούρες Μασχάλες: 6 Σπιτικές Θεραπείες Ομορφιάς για να τις Λευκάνετε

Σκούρες Μασχάλες: 6 Σπιτικές Θεραπείες Ομορφιάς για να τις Λευκάνετε