Το ξύλο θεωρειται παραδοσιακά μη πρακτικό για μπάνια και άλλους χώρους με υγρασία για συγκεκριμένους λόγους, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε πόσο όμορφα φαίνονται εκεί και πόσο χαλαρωτικό κάνουν τον χώρο. Πριν επιλέξετε ένα ξύλινο έπιπλο νιπτήρα που θα αλλάξει την όψη στο μπάνιο σας δείτε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. 27 Μοντέρνες Ιδέες Επιτοίχιου Νιπτήρα

43 Ιδέες για Ξύλινα Έπιπλα Νιπτήρα

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των ξύλινων επίπλων νιπτήρα

Το ξύλο φέρνει ζεστασιά σε ένα δωμάτιο που έχει μέταλλο, γυαλί, πέτρα, πλακάκι και βινύλιο καθώς έχει καλές ιδιότητες συγκράτησης της θερμότητας. Το ξύλο δεν σπάει και σε σύγκριση με κάποια άλλα υλικά είναι οικονομικό.

Τα ξύλινα έπιπλα νιπτήρα μπορούν να ταιριάξουν κυριολεκτικά με οποιοδήποτε μπάνιο, από vintage έως μινιμαλιστικό, από εκλεπτυσμένο μοντέρνο έως ρουστίκ. Το σχέδιο και το χρώμα του ξύλου εξαρτώνται από την εμφάνιση που θέλετε. Υπάρχουν μικρά και μεγάλα, κομψά και ιδιότροπα, ανοιχτόχρωμα και σκουρόχρωμα, οπότε ο καθένας θα βρει κάτι για το μπάνιο του.

Δείτε ακόμη 37 Πρακτικές Ιδέες Νιπτήρα Κονσόλα

Ποια είναι τα μειονεκτήματα των ξύλινων επίπλων νιπτήρα

Το ξύλο είναι ευάλωτο στην υγρασία περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο υλικό και επηρεάζεται αρνητικά από τον ατμό από το ντους και τη συμπύκνωση των υδρατμών που συγκεντρώνεται σε ένα τυπικό μπάνιο, μαζί με τις καθημερινές πιτσιλιές νερού που πέφτουν στο έπιπλο. Μπορείτε να μειώσετε αυτήν την ευπάθεια στεγανοποιώντας σωστά το ξύλο και αερίζοντας το μπάνιο.

Related Post

Το ξύλο απαιτεί συντήρηση. Το φινίρισμα σε ένα ξύλινο έπιπλο νιπτήρα φθείρεται με την πάροδο του χρόνου και χρειάζεται περισσότερη συντήρηση από άλλα υλικά για να διατηρείται γυαλιστερό και να προστατεύεται. Μπορεί επίσης να χρειάζεται περιοδικό φινίρισμα. Ακόμα κι αν το ξύλο έχει υποστεί επεξεργασία για να αντέχει στην υγρασία (που είναι τα περισσότερα), το νερό μπορεί να διεισδύσει στην προστατευτική επίστρωση εάν δεν σκουπιστεί.

Το ξύλο υφίσταται βαθουλώματα και γρατσουνιές: όντας ένα σχετικά μαλακό υλικό, το ξύλο υφίσταται μεγαλύτερη ζημιά από κρούση από άλλα υλικά. Ίσως χρειαστεί να φινιρίσετε ξανά το ξύλο για να απαλλαγείτε εντελώς από βαθουλώματα και γρατσουνιές.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης DIY Ιδέες για Επιτοίχια Έπιπλα Νιπτήρα

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

Η Θαυματουργή Λύση με Αιθέρια Έλαια για τους Μύκητες Νυχιών Ποδιών

Οι μύκητες των νυχιών ποδιών μπορεί να είναι ένα επίμονο και ενοχλητικό πρόβλημα, επηρεάζοντας την… Read More

17 Μαΐου, 2024

Υπάρχουν 4 Τύποι Γήρανσης και Μπορείτε να Παραμείνετε Νέοι αν Γνωρίζετε το Δικό σας

Σήμερα οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν περισσότερο. Μέχρι το 2050, ο παγκόσμιος πληθυσμός,… Read More

17 Μαΐου, 2024

Ακρυλαμίδιο: Η τοξική ουσία που “κρύβεται” στο air fryer – Είναι τελικά τόσο αθώο το μαγείρεμα;

Το air fryer είναι η “φριτέζα” που σχεδόν κάθε σπίτι πλέον έχει, αφού έχει λύσει… Read More

17 Μαΐου, 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Το κορίτσι του “Maestro” μας δείχνει το minimal σαλόνι της

Η Κλέλια Ανδριολάτου που πολλοί την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "Maestro"… Read More

17 Μαΐου, 2024

Παρβοϊός του Σκύλου: Τι είναι, συμπτώματα και πώς αντιμετωπίζεται

Ο Παρβοϊός του σκύλου (CPV) ή αλλιώς παρβοϊωση του σκύλου είναι ιογενής μεταδοτική ασθένεια και… Read More

17 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα