in , , ,

10 Καθημερινά Αντικείμενα που Συνήθως Καταλήγουν να Μαζεύουν Σκόνη

Η αφθονία επιλογών στην αγορά προϊόντων μπορεί να καταπλήξει τους καταναλωτές, οι οποίοι καταλήγουν να αγοράζουν πολλά ακριβά και μερικές φορές άχρηστα πράγματα που καταλήγουν σε μια άκρη να μαζεύουν σκόνη. Σκόνη στο σπίτι: 20 εγγυημένοι τρόποι για να την εξαφανίσετε μια και καλή ακόμη και από τα πιο δύσκολα σημεία

Αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων

brightside

Νέα αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων εμφανίζονται κατά δεκάδες κάθε χρόνο: εξαρτήματα κάμερας, ασύρματοι φορτιστές, βάσεις τηλεφώνου για το αυτοκίνητο, τρίποδα κ.λπ. Κάποια στιγμή, τα selfie sticks ήταν πολύ δημοφιλή. Και τώρα, ένα φωτιστικό δαχτυλίδι βρίσκεται στο αποκορύφωμα της δημοτικότητάς του χάρη στο TikTok. Ωστόσο, αξίζει να αναρωτηθείτε πριν κάνετε μια αγορά: «Θα χρησιμοποιήσω πραγματικά αυτήν τη συσκευή ή θα μαζεύει απλώς σκόνη;»

Χειροποίητα σαπούνια

brightside

Δεν είναι τόσο εύκολο να χρησιμοποιήσετε μια μπάρα σαπουνιού που έχει σύνθετο σχήμα. Μια κανονική μπάρα σαπουνιού ή υγρό σαπουνι είναι πολύ πιο βολικά. Ωστόσο, ακόμα κι αν σας ενδιαφέρει ένα ορισμένο άρωμα ή συστατικά, είναι πιο εύκολο να αγοράσετε μια μπάρα σαπουνιού σε παραδοσιακό σχήμα , η οποία θα είναι ελαφρώς φθηνότερη.

Αμφισβητούμενα προϊόντα ομορφιάς

© Tina Yong / YouTube, © Chloe Morello / YouTube

Συχνά γνωρίζουμε διαισθητικά ότι το προϊόν ομορφιάς που βλέπουμε είναι απλώς πολυδιαφημισμένο. Αλλά είναι τόσο εύκολο να πέσετε στην παγίδα. Ελπίζετε ότι το διπλοσάγονό σας θα εξαφανιστεί σε 5 μόλις λεπτά χάρη σε μια νέα μάσκα ανύψωσης ή ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα ή να κολλήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες επειδή υπάρχουν μαγνητικές βλεφαρίδες.

Αλλά τελικά, πρέπει να αποδεχτείτε την πικρή αλήθεια ότι όλα αυτά τα πράγματα απλά δεν λειτουργούν. Έτσι, την επόμενη φορά που θα θέλετε να αγοράσετε κάτι τέτοιο, αξίζει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να θυμηθείτε την προηγούμενη αρνητική σας εμπειρία.

Εμφιαλωμένο νερό

Aisyaqilumar / Depositphotos

Το εμφιαλωμένο νερό σε πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια ή άλλα εξελιγμένα δοχεία έχουν σχεδιαστεί για να τραβούν την προσοχή μας σε ένα κατάστημα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι μια στιγμιαία ικανοποίηση από αυτήν την αγορά δεν αξίζει την τιμή της. Το εμφιαλωμένο νερό είναι ένα αμφισβητήσιμο εξοδο. Εάν το αγοράζετε συχνά, αξίζει να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα παγούρι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Συσκευές κουζίνας για συγκεκριμένες εργασίες

brightside

Ένας βραστήρας αυγών, βαφλιέρα, παρασκευαστής γιαουρτιού, κ.λπ. Όλοι μπορεί να έχουμε αγοράσει τουλάχιστον μια συσκευή όπως αυτή, η οποία αργότερα καταληγει στην απώτατη γωνιά των ντουλαπιών μας.

Προσπαθήσετε να σκεφθείτε δύο φορές σχετικά με το πόσο πραγματικά χρειάζεστε κάποια από αυτές τις συσκευές προτού τις αγοράσετε.

Δείτε ακόμη Πώς να Διατηρήσετε το Γραφείο σας Χωρίς Σκόνη

Κηρόχαρτο

brightside

Η τάση για φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα μας κάνει να αγοράζουμε συνεχώς νέα πράγματα, όπως ξύλινα μαχαιροπίρουνα ή οδοντόβουρτσες από μπαμπού. Ωστόσο, ορισμένα από αυτά τα μπορεί να είναι εντελώς άχρηστα.

Όπως το κηρόχαρτο για παράδειγμα. Αυτό είναι χαρτί καλυμμένο με μελισσοκέρι και χρησιμοποιείται για το τύλιγμα των τροφίμων αντί για αλουμινόχαρτο ή μεμβράνη. Αλλά γιατί δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε το φαγητό σας σε πλαστικά δοχεία ή σε δοχεία από ανοξείδωτο χάλυβα φιλικά προς το περιβάλλον; Είναι απλά στη χρήση και πολύ φθηνότερα από το να αγοράζετε συνεχώς κηρόχαρτο.

Σακουλάκια συσκευασίας Ziploc

© TUNDRA / AliExpress

Μερικές φορές, αυτά τα σακουλάκια συσκευασίας είναι πολύ βολικά, για παράδειγμα, αν τα χρησιμοποιείτε αντί για πλαστικά δοχεία για να μεταφέρετε σπιτικό φαγητό στη δουλειά.

Αλλά αν τα χρησιμοποιείτε απλώς για να καταψύξετε τρόφιμα ή να αποθηκεύσετε τυρί, ψωμί ή λαχανικά, τότε είναι πολύ φθηνότερο να χρησιμοποιήσετε κανονικά πλαστικά σακουλάκια, τα οποία μπορείτε να πετάξετε στην ανακύκλωση μετά.

Εξειδικευμένα μαγειρικά εργαλεία

brightside

Υπάρχουν πολλά χρήσιμα μαγειρικά εργαλεία χωρίς τα οποία δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εκείνα που πιθανότατα θα χρησιμοποιήσουμε μόνο μία φορά και είναι αρκετά φθηνά που τα αγοράζουμε χωρίς να το σκεφτούμε δύο φορές. Συνήθως, καταλαμβάνουν χώρο στα ράφια μας.

Βρεφικά παπούτσια

brightside

Όσο χαριτωμένα και μικροσκοπικά και να είναι αυτά τα παπούτσια, το γεγονός παραμένει ότι τα μωρά δεν χρειάζονται παπούτσια κατά τον πρώτο χρόνο της ζωής τους. Εάν θέλετε τα πόδια του μωρού σας να αναπτυχθούν σωστά, είναι καλύτερο να αφήσετε το μωρό σας να μπουσουλήσει ή να κάνει τα πρώτα του βήματα ξυπόλητο.

Τα παπούτσια χρειάζονται μόνο για την προστασία των ποδιών ενός μωρού από κρύες ή τραχιές επιφάνειες, αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να αγοράζετε αντιολισθητικές κάλτσες ή παντόφλες για μωρά. Επίσης, η αγορά ακριβών επώνυμων παπουτσιών για ένα μωρό είναι σπατάλη χρημάτων, επειδή θα μεγαλώσουν πολύ γρήγορα.

Γυναικεία ξυράφια

© CB Shaves / YouTube

Τα γυναικεία ξυράφια φαίνονται όμορφα και διατίθενται σε όμορφα χρώματα. Αλλά αξίζει πραγματικά να πληρώσετε περισσότερα για αυτά; Επιπλέον, δώστε προσοχή στο πόσο κοστίζουν τα ανταλλακτικα ξυραφια. Τελικά, θα ξοδέψετε πολλά χρήματα σε κάτι που δεν χρειάζεστε πραγματικά.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν μεταλλικά ξυραφάκια για τα οποία τα ανταλλακτικά λεπίδων είναι πολύ φθηνότερα. Παρόλο που διατίθενται στην αγορά ως προϊόν για άνδρες, δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικά στην κάλυψη των αναγκών των γυναικών. Θα τα βρείτε ιδιαίτερα βολικά αν χρησιμοποιείτε αφρό ξυρίσματος επειδή, σε αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεστε ξυράφι με τη λιπαντική λωρίδα που έχουν πολλά γυναικεία ξυράφια.

Δείτε επίσης 13 Πράγματα που Γεμίζουν το Σπίτι Σκόνη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY μίνι τέχνη τοίχου,διακόσμηση τοίχου,διακοσμητικά τοίχου,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

DIY Ιδέες για Μίνι Τέχνη Τοίχου

τάσεις διακόσμησης μπάνιου 2023,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση,

Οι πιο Καυτές Τάσεις Διακόσμησης Μπάνιου για το 2023 και 50 Ιδέες