in ,

Ο Απόλυτος Οδηγός για Χειμερινά Παπούτσια: Τι να Φοράτε όταν Κάνει Κρύο και τι να Αποφεύγετε όταν Έχει Χιόνι

οδηγός για χειμερινά παπούτσια,συμβουλές για παπούτσια,μόδα,συμβουλές μόδας,
Ο Απόλυτος Οδηγός για Χειμερινά Παπούτσια: Τι να Φοράτε όταν Κάνει Κρύο και τι να Αποφεύγετε όταν Έχει Χιόνι

Το χειμώνα οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν κομψές και να νιώθουν άνετες ταυτόχρονα χωρίς να κρυώνουν. Και το πιο σημαντικό είναι να διατηρούν τα πόδια τους ζεστά. Κάθε γυναίκα θα πρέπει να γνωρίζει τι παπούτσια να φοράει όταν κάνει κρύο και τι να αποφεύγει όταν έχει χιόνι. 14 Απλά αλλά πολύ δραστικά κόλπα για να Διατηρήσετε τα Ρούχα και τα Παπούτσια σας σε Τέλεια Κατάσταση

UGG μπότες

brightside

Αρχικά, οι μπότες Ugg σχεδιάστηκαν για τους σέρφερ για να ζεσταίνουν τα πόδια τους στην παραλία ή σε εσωτερικούς χώρους. Για παράδειγμα, οι Αυστραλοί, όπου το σερφ είναι πολύ δημοφιλές, τις φορούν σαν παντόφλες.

Όμως όταν έχει χιόνι το αλάτι που ρίχνουν στους δρόμους φαίνεται πάνω τους και τα πόδια μπορεί να βραχούν. Αντίθετα, μπορείτε να αγοράσετε μπότες τύπου Ugg, οι οποίες είναι αδιάβροχες και κατασκευασμένες από σουέτ για να σας κρατούν ζέστες.

Μπότες σε στιλ Timberland

Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News

Αυτά τα παπούτσια είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχα υλικά και είναι ζεστά. Αρχικά, αυτές οι μπότες θεωρούνταν κατάλληλες μόνο για άνδρες, ειδικά για όσους εργάζονται σε εργοστάσια ή κατασκευές. Σήμερα, όμως, είναι και για γυναίκες και υπάρχουν πολλοί τρόποι να τις φορέσετε, όπως με ελαφριά φορέματα ή με στενά τζιν το φθινόπωρο και το χειμώνα. Τέτοιες μπότες φαίνονται υπέροχες με κολάν και χειμωνιάτικα παλτό.

Μποτάκια αστραγάλου

PacificCoastNews / EAST NEWS

Υπάρχουν πολλοί τύποι μποτάκια: κλασικά, στιλέτο, τετράγωνο τακούνι και πολλά άλλα. Τα πιο δημοφιλή σήμερα είναι το καουμπόικο και το Chelsea. Και μάλλον φοριούνται καλύτερα με φορέματα, τζιν και φούστες.

Φαίνονται καλύτερα με τζιν και οι ειδικοί συνιστούν να τυλίξετε το τζιν μέσα μία ή δύο φορές για να αναδείξετε περισσότερη μπότα ή να αφήσετε τα στριφώματα όπως είναι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
everett225 / Depositphotos.com

Για να φαίνονται καλά τέτοιες μπότες με φορέματα, πρέπει να λάβετε υπόψη πολλά πράγματα, όπως το στυλ ντυσίματος και τον τύπο μπότας καθώς αυτοί είναι καθοριστικοί παράγοντες. Τα στενά, κομψά μποτάκια ταιριάζουν με κάθε midi φόρεμα. Ένα τακούνι θα βοηθήσει στην επιμήκυνση της εμφάνισής σας. Αποφύγετε τα μίντι φορέματα που καταλήγουν στο μεγαλύτερο μέρος της γάμπας με μποτάκια, καθώς μπορούν να κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται κοντά.

Μπότες κάτω από το γόνατο

everett225 / Depositphotos.com

Οι μπότες κάτω από το γόνατο έγιναν δημοφιλείς το 2019. Μπορούν να φορεθούν από το φθινόπωρο έως την άνοιξη και να διαμορφωθούν σε κάθε περίσταση.

Τα κολάν είναι μια εξαιρετική επιλογή αν δεν είστε σίγουρες τι να φορέσετε με αυτές τις μπότες. Μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικά στυλ τέτοιων μπότες και να χρησιμοποιηθούν τόσο για το γραφείο όσο και για μια βραδινή έξοδο. Αν θέλετε να πειραματιστείτε λίγο, μπορείτε να επιλέξετε μπότες κάτω από το γόνατο με σορτς και μακρύ παλτό.

PacificCoastNews / EAST NEWS

Όταν κάνει κρύο, είναι υπέροχο να φορέσετε αυτές τις μπότες με ένα μάξι φόρεμα ή ένα μακρύτερο πουλόβερ. Επίσης με ένα χαριτωμένο σακάκι ή παλτό και ένα κασκόλ!

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι ένα μακρύ φόρεμα ή μήκους 3 τετάρτων είναι αρκετά για να καλύψει τις μπότες. Διαφορετικά, αυτά θα προσθέσουν αντιαισθητικό όγκο κάτω από τα φορέματά σας. Οι πιο στενές μπότες είναι μια καλή λύση.

Δείτε ακόμη 11 Τρόποι για να Κάνετε Άνετα τα Άβολα Παπούτσια

Μπότες πάνω από το γόνατο

ENTERPRISE1701 / Depositphotos.com

Είναι πολύ ελκυστικές που οι επιλογές σας είναι απεριόριστες. Ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε δέρμα ή σουέντ, ίσια τακούνια ή τεράστιες γόβες, τέτοια παπούτσια είναι απαραίτητα.

Για περισσότερη αντίθεση, μπορείτε να φορέσετε ανοιχτόχρωμες μπότες με σκούρα ρούχα. Ή μπορείτε να πάρετε ένα μαύρο μίνι φόρεμα και να το συνδυάσετε με ένα μαύρο μίντι παλτό.

Μποτάκια κάλτσες

brightside

Το επάνω μέρος, που μιμείται μια κάλτσα, λειτουργεί σαν δεύτερο δέρμα για τις γάμπες, καθιστώντας αυτά τα παπούτσια ιδανικά για βόλτες μεγάλων αποστάσεων. Βεβαιωθείτε ότι τα ρούχα που φοράτε φτάνουν μόνο στη μέση της γάμπας για να διατηρούνται ορατά τα παπούτσια.

Οι μαύρες μπότες κάλτσας είναι μια καλή επιλογή για όποιον θέλει μια λεπτή σιλουέτα. Συνδυάστε τα με ένα μάλλινο παντελόνι 7/8 ή ένα λεπτό ή ίσιο τζιν, προσπαθήστε να βρείτε ένα κόψιμο που τελειώνει πάνω από τον αστράγαλό σας. Ανάλογα με τον καιρό, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές παραλλαγές. Το χειμώνα, μπορείτε να συνδυάσετε τις μπότες σας με ένα δερμάτινο μπουφάν και ένα φόρεμα με στάμπες λουλουδιών για μια κομψή ροκ εμφάνιση ή να επιλέξετε ένα μακρύ παλτό ή μια καμπαρντίνα για ένα πιο κλασικό ντύσιμο.

Μπότες καουμπόι

JOCE / Associated Press / East News, AGCreativeLab / Depositphotos.com

Οι καουμπόικες μπότες είναι κλασικά χειμωνιάτικα παπούτσια, που ποικίλλουν σε σχέδια και στυλ. Μπορούν να είναι από σουέτ, δέρμα μοσχαριού ή ακόμα και από δέρμα προβάτου. Προορίζονται να φορεθούν πάνω από μάλλινες κάλτσες.

Οι μπότες με χαμηλό τακούνι και στρογγυλεμένη άκρη είναι πιο άνετες και πρακτικές για το χιόνι και τον πάγο. Μπορείτε να τιε συνδυάσετε σχεδόν με οτιδήποτε, όπως στενό τζιν και κολάν ή ένα παλτό για μια κλασική εμφάνιση —ή ακόμα με φόρεμα ή φούστα για ένα πιο θηλυκό στυλ.

Μπότες χιονιού

brightside

Οι μπότες χιονιού είναι χειμωνιάτικες μπότες που είναι ιδανικές για περπάτημα στο χιόνι, είναι αδιάβροχες και ζεστές. Ορισμένα στυλ έχουν ακόμη και διαβάθμιση θερμοκρασίας που δείχνει πόσο κρύο μπορείτε να αντέξετε με τις μπότες. Οι μπότες χιονιού έχουν εξαιρετική πρόσφυση στην εξωτερική σόλα για να αποτρέπουν την ολίσθηση στον πάγο και το χιόνι. Μερικές έχουν ακόμη και σχάρες σόλα και καρφιά για να σας βοηθήσουν να περπατήσετε σε ακραίες συνθήκες.

brightside

Δείτε επίσης 10 Κανόνες για τα Παπούτσια που Πιθανόν να Έχετε Παραβιάσει Ακούσια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY διακοσμητικά κήπου,διακόσμηση κήπου,DIY κατασκευές κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,για τον κήπο,

21 DIY Διακοσμητικά για να Προσθέσετε Ενδιαφέρον στον Κήπο σας

ιδέες διακόσμησης με φυτά,διακόσμηση με φυτά πίσω από καναπέ,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

18 Καλύτερες Ιδέες Διακόσμησης με Φυτά Πίσω από τον Καναπέ