in , , ,

Ιδανικοί Συνδυασμοί Χρωμάτων για Μικρή Κουζίνα

συνδυασμοί χρωμάτων για μικρή κουζίνα,συμβουλές διακόσμησης μικρής κουζίνας,διακόσμηση μικρής κουζίνας,διακόσμηση,
Ιδανικοί Συνδυασμοί Χρωμάτων για Μικρή Κουζίνα

Όταν θέλετε να διακοσμήσετε μια μικρή κουζίνα, μπορεί να νομίζετε ότι οι χρωματικές σας επιλογές είναι περιορισμένες. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να κάνουν την υπέρβαση και να επιδείξουν την προσωπικότητά τους όταν υπάρχει τόσο λίγος χώρος. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι όλα φαίνονται καλά και ότι οι χρωματικές επιλογές δεν συρρικνώνουν οπτικά τον χώρο. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μια μικρή κουζίνα. Μικρή Κουζίνα; 10+ μεγάλες ιδέες για να κερδίσεις χώρο!

Ιδανικοί Συνδυασμοί Χρωμάτων για Μικρή Κουζίνα

Λευκό, κίτρινο και μπλε του αυγού Robin

Αν είστε λάτρης των φωτεινών χρωμάτων γενικά, θα ερωτευτείτε αυτόν τον συνδυασμό.

Το λευκό, το κίτρινο και το μπλε του αυγού Robin μπορούν να είναι υπέροχα μαζί, ειδικά αν αντιστοιχίσετε ένα χρώμα σε κάθε στοιχείο του δωματίου. Οι τοίχοι, η πλάτη της κουζίνας, τα ντουλάπια και η οροφή μπορεί να είναι λευκά. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε κίτρινα πιάτα, μπλε ράφια και σκαμπό. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων θα αντανακλά εκπληκτικά το φως και θα κάνει την κουζίνα να φαίνεται μεγαλύτερη.

Πράσινο και χρυσό

Το πράσινο είναι ένα χαλαρωτικό χρώμα που μπορεί να μετατρέψει την κουζίνα σας σε ένα καταφύγιο ηρεμίας με φυσική εμφάνιση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διαφορετικά αντικείμενα, όπως ντουλάπια, τοίχους, νησίδες κουζίνας κ.λπ. Μπορείτε είτε να επιλέξετε την ίδια πράσινη απόχρωση για κάθε επιφάνεια της κουζίνας για να μην έχετε αντιθέσεις ή μπορείτε να επιλέξετε ελαφρώς διαφορετικά πράσινα για τον τοίχο και το ντουλάπι κουζίνας .

Συνδυάστε το πράσινο με χρυσά φωτιστικά και βρύσες και ο χώρος μαγειρέματος σας θα φαίνεται σίγουρα μαγικός.

Δείτε ακόμη 19 Υπέροχες Ιδέες για Μικρή Κουζίνα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ουδέτερα χρώματα

Οι μικρές κουζίνες φαίνονται εκπληκτικές με ουδέτερα χρώματα και όλα οφείλονται στο γεγονός ότι μπορούν να αντανακλούν καλύτερα το φως. Οι ουδέτερες ή σιωπηρές αποχρώσεις θα βελτιώσουν τον φωτισμό σας και θα κάνουν τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος.

Θερμη απόχρωση ξύλου, πορτοκαλοκίτρινο και τυρκουάζ

Μια πραγματικά ωραία και παραδοσιακή εμφάνιση μπορεί να επιτευχθεί συνδυάζοντας υφές κίτρινου, τιρκουάζ και ξύλου.

Το ξύλο είναι εξαιρετικό για ντουλάπια και δάπεδα, αλλά και για καρέκλες. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα τραπεζοκαθίσματα στην κουζίνα, καθώς και τα ανοιχτά ράφια και να τα βάψετε σε κίτρινες και τυρκουάζ αποχρώσεις.

Καφέ, μαύρο και σκούρα απόχρωση πετραδιού

Ακριβώς επειδή μια κουζίνα είναι μικρή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε πιο σκούρες αποχρώσεις για αυτήν. Δεν πρέπει να φοβάστε γιατί είναι εύκολο να αποκτήσετε μια ζεστή και φιλόξενη εμφάνιση με σκούρα και καφέ χρώματα.

Τα σκούρα χρώματα απορροφούν έξυπνα το φως ενός χώρου, κάνοντας τη διαίρεση μεταξύ των τοίχων να φαίνεται ασαφής. Αυτό προσθέτει βάθος και διάσταση σε ένα δωμάτιο, έτσι ώστε ο χώρος να φαίνεται μεγαλύτερος, αντί να είναι πιο στενός, όπως φοβούνται ορισμένοι.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 100 Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Κουζίνας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

γαλλική τραπεζαρία,γαλλική διακόσμηση τραπεζαρίας,διακόσμηση τραπεζαρίας,ιδέες διακόσμησης τραπεζαρίας,διακόσμηση,

75 Εκλεπτυσμένες Ιδέες Για Γαλλική Τραπεζαρία

Ματώνουν συχνά τα ούλα σας; Για ποιες 4 νόσους θα πρέπει να ανησυχήσετε