in , , , , ,

Μεταμερισμός: 29χρονη αγόρασε Πράσινο σκούφο και έγινε Καφέ μέχρι να πάει στο σπίτι. Γιατί είναι σημαντικός ο φωτισμός στο μαγαζί που ψωνίζουμε

Μεταμερισμός: 29χρονη αγόρασε Πράσινο σκούφο και έγινε Καφέ μέχρι να πάει στο σπίτι. Γιατί είναι σημαντικός ο φωτισμός στο μαγαζί που ψωνίζουμε
Μεταμερισμός: 29χρονη αγόρασε Πράσινο σκούφο και έγινε Καφέ μέχρι να πάει στο σπίτι. Γιατί είναι σημαντικός ο φωτισμός στο μαγαζί που ψωνίζουμε

Viral στα social media έγινε μία γυναίκα που ανέβασε ένα βίντεο με ένα σκούφο που αγόρασε, ο οποίος αλλάζει χρώματα όσο η ίδια μετακινείται.

Συγκεκριμένα μια γυναίκα προκάλεσε χαμό στα κοινωνικά δίκτυα με το βίντεο του σκούφου που αγόρασε και ως δια μαγείας σε άλλους μοιάζει πράσινος και σε άλλους καφέ. .

9 Κόλπα που Χρησιμοποιούν τα Καταστήματα Ρούχων για να Ξοδεύουμε Περισσότερα Χρήματα

«Λοιπόν, αγόρασα αυτό το πράσινο σκουφί στο μαγαζί σήμερα και όταν το έφερα σπίτι σκέφτηκα: Ώπα, γιατί είναι καφέ αυτό το πράγμα;» λέει η Οτέλια Κάρμεν, στο βίντεό της στο TikTok.

«Μετά κατάλαβα: Μεταμερισμός. Γι’ αυτό είναι τόσος σημαντικός ο φωτισμός στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων» συνέχισε η διακοσμήτρια.

Ο μεταμερισμός είναι το φαινόμενο της διαφορετικής αντίληψης των χρωμάτων ενός αντικειμένου λόγω των διαφορετικών φασματικών εκπομπών από διαφορετικές πηγές φωτός.

Αγόρασε έναν πράσινο σκούφο, αλλά μέχρι να πάει σπίτι είχε γίνει καφέ

@oteliacarmen Why lighting should be just as important as color/material selections!! #interiordesign #learnontiktok #designertips #colortheory #shopwithme ♬ Do It To It – ACRAZE

Πολλοί χρήστες που είδαν το βίντεο την κατηγόρησαν ότι επεξεργάστηκε το βίντεο, ωστόσο η ίδια προκειμένου να τους πείσει ότι δεν επρόκειτο για απάτη, δημοσίευσε μερικά ακόμα, στα οποία φαίνεται σε αληθινό χρόνο ότι το σκουφάκι αλλάζει χρωματισμούς.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

@oteliacarmen Reply to @shaunmacl The magic hat in natural daylight, not what I expected 😅 #colortheory #metamerism #dayinmylife #shopwithme #STEMtok ♬ Stuck In The Middle – Tai Verdes

Στην περίπτωση της Οτέλια, είναι ο φωτισμός που κάνει τον σκούφο να φαίνεται πράσινος στο μαγαζί όπου τον αγόρασε και κόκκινος ή καφέ όταν τον έβγαλε από τη σακούλα στο σπίτι.

Ακόμα και στα διάφορα δωμάτια του σπιτιού της, το σκουφί άλλαζε από πράσινο στο υπνοδωμάτιο σε κόκκινο κεραμιδί στο φως της τραπεζαρίας.

Τελικά, η γυναίκα έβγαλε τον σκούφο στο φως της μέρας, όπου τελικά ανακάλυψε ότι ήταν στην πραγματικότητα ένα καφέ σκουφί.

Τι είναι ο μεταμερισμός

Φαινόμενο κατά το οποίο ένα ξευγάρι χρωμάτων μοιάζει το ίδιο κάτω από μια ή περισσότερες συνθήκες, φυσικές ή τεχνιτές.

Αυτή η γυναίκα δοκιμάζει τα ίδια ρούχα σε 11 δοκιμαστήρια καταστημάτων και θα εκπλαγείτε με τις διαφορές!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 11

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa Team

Μας αρέσει να γράφουμε για καλά νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο. Ψάχνουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης και ο,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη!

χρήσεις καλσόν στον κήπο,για τον κήπο,επαναχρησιμοποίηση,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

Παλιά Καλσόν: Μην τα Πετάς – Πως να τα Χρησιμοποιήσετε στον Κήπο και τα φυτά σας θα σας ευχαριστήσουν

Γιατί μια Μάσκα Ύπνου Μπορεί να Βελτιώσει τον Ύπνο σας και να σας Αναζωογονήσει