in , , , , , ,

Δεν θα Ξαναπετάξεις Ποτέ τις Μπανανόφλουδες

οφέλη μπανανόφλουδας,μπανανόφλουδα και ομορφιά,μπανανόφλουδα και υγεία,συμβουλές ομορφιάς,συμβουλές υγείας,καθαρισμός,υγεία,ομορφιά,
Για πιο Λόγο Δεν θα Ξαναπετάξετε Ποτέ τις Μπανανόφλουδες

Πιθανώς να πετάτε τις μπανανόφλουδες στα σκουπίδια, ωστόσο θα το ξανασκεφτείτε καθώς έχουν αντιμυκητιακές, αντιβιοτικές και ενζυματικές ιδιότητες και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε παντού. Περιέχουν θρεπτικές βιταμίνες Β6, Β12, μαγνήσιο και κάλιο. Επιπλέον, είναι ενυδατικές και θρεπτικές. Μην Πετάς τις φλούδες Μπανάνας: Γίνονται φανταστικό Σπιτικό Λίπασμα σε Σκόνη

Για πιο Λόγο Δεν θα Ξαναπετάξετε Ποτέ τις Μπανανόφλουδες

Καθαρίστε τα φυτά εσωτερικού χώρου

Έχετε σκονισμένα ή βρώμικα φύλλα στα φυτά εσωτερικού χώρου σας; Μην χρησιμοποιήσετε νερό που απλώς απλώνει τη βρωμιά. Σκουπίστε κάθε φύλλο με το εσωτερικό μέρος μιας μπανανόφλουδας.

Γυάλισμα υποδημάτων

Ένα υπέροχο βερνίκι για τα παπούτσια είναι μια μπανανόφλουδα. Πρέπει να τρίψετε το παπούτσι με το εσωτερικό της φλούδας. Μετά από αυτό, γυαλίστε τα παπούτσια με ένα καθαρό ύφασμα. Τα υποδήματά σας θα διαρκέσουν περισσότερο, καθώς τα αγνά έλαια της μπανάνας εμποτίζουν το δέρμα.

Σπυράκια

Μπορείτε να τρίψετε τη φλούδα της μπανάνας πριν τον ύπνο για να μειώσετε τον ερεθισμό και να σταματήσετε τα σπυράκια.

Λευκαίνει το σμάλτο των δοντιών

Το κάλιο στη φλούδα της μπανάνας θεωρείται ότι βοηθά στη λεύκανση του σμάλτου. Πρέπει να επιλέξετε μια μπανάνα που φαίνεται απλά ώριμη καθώς έχει περισσότερο κάλιο.

Τρίψτε το εσωτερικό της φλούδας παράλληλα με τα δόντια μέχρι να επικαλυφθούν πλήρως μέσα στην πάστα μπανάνας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πρέπει να εφαρμόσετε για περίπου 2 λεπτά και αφήστε για 10 λεπτά. Μετά από 10 λεπτά, βουρτσίστε τα δόντια με οδοντόκρεμα για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα.

Δείτε ακόμη 14 Χρήσεις Φλουδών Μπανάνας στην Κηπουρική

Μυρμηγκιές

Η φλούδα της μπανάνας μπορεί ακόμη και να εξαλείψει τις μυρμηγκιές. Εφαρμόστε λίγη φλούδα μπανάνας και δέστε με έναν επίδεσμο ή μπορείτε απλά να τρίψετε την εσωτερική πλευρά της φλούδας.

Τσιμπήματα ζωυφίων

Πρέπει να τρίψετε μια φλούδα μπανάνας σε τσιμπήματα ζωυφίων για να μειώσετε τον κνησμό και να καταπραΰνετε το δέρμα.

Ψωρίαση

Σε λίγες μέρες η μπανανόφλουδα μπορεί να θεραπεύσει ακόμη και την ψωρίαση. Τρίψτε λίγη δύο φορές την ημέρα. Επιπλέον ανακουφίζει τον κνησμό, ενυδατώνει το δέρμα και Θα θεραπεύσει την ψωρίαση σε λίγες μόνο ημέρες.

Εξανθήματα και φαγούρα

Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μπανανόφλουδα για την ανακούφιση από εξανθήματα και φαγούρα. Απλώς τρίψτε 2 φορές την ημέρα μέχρι να φύγει τελείως.

Πονοκέφαλο

Λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε κάλιο, μπορεί να διευκολύνει την αντιμετώπιση της βασικής αιτίας πίσω από τον πονοκέφαλο. Πάρτε τη φλούδα και βάλτε την πάνω από τα φρύδια σας.

Βοηθά στις αιμορροΐδες

Η μπανανόφλουδα είναι εκπληκτικά αποτελεσματική σε περίπτωση αιμορροΐδων. Το μόνο που είναι σημαντικό να κάνετε είναι να την εφαρμόζετε για περίπου 5 λεπτά, τέσσερις έως πέντε φορές την ημέρα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Ασυνήθιστοι Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε τις Μπανανόφλουδες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 19

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

42 Διαχρονικές Ιδέες Ασπρόμαυρης Διακόσμησης Κουζίνας

42 Διαχρονικές Ιδέες Ασπρόμαυρης Διακόσμησης Κουζίνας

Γιατί Δεν Πρέπει να Αφήνετε την Πόρτα του Υπνοδωματίου σας Ανοιχτή τη Νύχτα

Γιατί Δεν Πρέπει να Αφήνετε την Πόρτα του Υπνοδωματίου σας Ανοιχτή τη Νύχτα