in , , , ,

8 Κόλπα για να Είναι οι Κάλτσες πιο Μοδάτες

κόλπα για μοδάτες κάλτσες,μοδάτες κάλτσες,συμβουλές μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα
8 Κόλπα για να Είναι οι Κάλτσες πιο Μοδάτες

Μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει απλούστερη ή πιο ασήμαντη λεπτομέρεια στην εμφάνισή μας από τις κάλτσες – το να είναι καθαρες είναι η μόνη απαίτηση. Αλλά αυτή η γνώμη είναι λάθος. Στην πραγματικότητα, αυτό το απλό είδος μπορεί να χαλάσει δραστικά την εμφάνιση ενός ατόμου εάν δεν ακολουθήσει μερικά κόλπα σχετικά με τη χρήση τους. 10 Ξεπερασμένα Καλοκαιρινά Ενδύματα,Υποδήματα και Αξεσουάρ

Οι κάλτσες δεν είναι μόνο εσώρουχα αλλά και αξεσουάρ.

© Depositphotos.com

Εάν οι κάλτσες δεν φαίνονται θα πρέπει να τις αντιμετωπίζετε σαν εσώρουχα. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό που μετράει είναι η ζεστασιά και η άνεσή τους. Εάν οι κάλτσες είναι ορατές, τότε καλύτερα να τις επιλέξετε πιο προσεκτικά, επειδή, σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμεύουν ως αξεσουάρ, το οποίο μπορεί να βελτιώσει ή να καταστρέψει τη συνολική εμφάνισή σας. Το χρώμα και το υλικό των καλτσών δεν πρέπει να ταιριάζουν μόνο με τα παπούτσια αλλά και να αντιστοιχούν στη ενδυμασία σας.

Τα ανοιχτά παπούτσια μπορούν μερικές φορές να φορεθούν με κάλτσες.

© Depositphotos.com, © PacificCoastNews / East News

Ο ίδιος κανόνας ισχύει για τα γυναικεία στυλ. Το να φοράτε σανδάλια, καλοκαιρινά παπούτσια και παπούτσια με κάλτσες είναι μια σύγχρονη τάση. Οι σημερινές τάσεις της μόδας ενδιαφέρονται για την άνεση και την υγιεινή. Πολλές διασημότητες, όπως η Katy Perry και η Rihanna, δεν ντρέπονται να φοράνε κάλτσες με κομψά παπούτσια.

© Invision for Staples / East News, © Devone Byrd, PacificCoastNews / East News

Οι νάιλον κάλτσες στο χρώμα του δέρματος καταστρέφουν την εμφάνιση.

brightside

Οι μητέρες μας θεωρούσαν ντροπή να φορούν κάλτσες με ανοιχτά υποδήματα. Γι’ αυτό φορούσαν νάιλον κάλτσες στο χρωμα του δέρματος για να προστατεύσουν τα πόδια τους από φουσκάλες.

Ωστόσο, οι ειδικοί της μόδας λένε ότι αυτή η λύση είναι λανθασμένη καθώς οι μπεζ κάλτσες δίνουν την εντύπωση ατημέλειας. Είναι ορατές και άσχημες. Όταν πρόκειται για κλειστά υποδήματα, προτιμήστε κάλτσες από φυσικά υλικά. Οι νάιλον κάλτσες στο χρώμα του δέρματος είναι κατάλληλες μόνο σε καταστήματα παπουτσιών για να δοκιμάσετε υποδήματα.

Οι χρωματιστές κάλτσες φοριούνται καλύτερα με ρούχα σε ουδέτερους τόνους.

© Herv / East News, © Depositphotos.com

Εάν οι χρωματιστές κάλτσες πρόκειται να είναι ορατές στους γύρω σας, άλλα στοιχεία της ένδυσής σας δεν θα πρέπει να είναι πολύ εντυπωσιακά. Είναι καλύτερα να επιλέξετε επίσημο παντελόνι με ουδέτερα χρώματα ή σκούρα τζιν. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι οι χρωματιστές κάλτσες θα προσελκύσουν μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνισή σας, που σημαίνει ότι πρέπει τα ρούχα σας φαίνονται άψογα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη 10 Συμβουλές για Ρούχα για να Φαίνεστε 10 Χρόνια Νεότερες

Η κάλτσα πρέπει να ταιριάζει άνετα στο πόδι.

© PacificCoastNews / East News

Δεν συνιστάται να γυρίσετε το πάνω μέρος των καλτσών προς τα κάτω καθώς οι κλωστές θα κρέμονται έξω. Οι κάλτσες πρέπει να εφαρμόζουν στα πόδια σας. Οι ζεστές κάλτσες σε συνδυασμό με μπότες είναι η μόνη εξαίρεση – σε αυτήν την περίπτωση, είναι αποδεκτό να γυρίσετε ελαφρώς το κάτω μέρος των καλτσών.

Κάθε τύπος παπουτσιού φοριέται με κάλτσες συγκεκριμένου μήκους.

© Depositphotos.com

Ένα άτομο που νοιάζεται για τη συνολική του εμφάνιση θα επιλέξει συγκεκριμένους τύπους καλτσών για διαφορετικά παπούτσια. Οι κάλτσες μεσαίου μήκους ενδείκνυται με οποιονδήποτε τύπο υποδημάτων. Οι αθλητικές κάλτσες αστραγάλου συνήθως φοριούνται με αθλητικά και πάνινα. Οι βαμβακερές κάλτσες συνήθως φοριούνται με μοκασίνια. Τα καλσόν φοριούνται με παπούτσια και ρούχα για ρούχα γραφείου. Υπάρχει επίσης ένας κανόνας για τους άνδρες που λέει ότι εάν φοράτε γραβάτα, οι κάλτσες σας πρέπει να φτάνουν στις γάμπες.

Είναι καλύτερα να καλύψετε τους αστραγάλους σας σε κρύο καιρό.

© Depositphotos.com, © Aleksmfoto / Depositphotos.com

Το κοντό παντελόνι που φοριέται σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες έχει παραμείνει στην κορυφή της μόδας για πολλά χρόνια. Τόσο μεταξύ των εποχών όσο και κατά τη διάρκεια κρύου καιρού, μπορούμε να δούμε fashionistas να περπατούν με γυμνούς αστραγάλους. Δεν πρέπει να υπάρχει κενό μεταξύ των παπουτσιών και των ποδιών του παντελονιού σε κρύο καιρό, πράγμα που σημαίνει ότι οι κοντές κάλτσες πρέπει να αντικατασταθούν με κάλτσες μεσαίου μήκους. Και φορώντας κάλτσες με φωτεινά και πολύχρωμα μοτίβα θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε κομψοί.

Τα λευκά αθλητικά και πάνινα παπούτσια είναι τα υποδήματα του 21ου αιώνα, αλλά η επιλογή καλτσών για αυτά θα πρέπει επίσης να γίνει με σύνεση.

© Alones / Shutterstock, © Pokryvka / Shutterstock

Σήμερα, τα λευκά αθλητικά και πάνινα παπούτσια είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Ταιριάζουν σε οποιοδήποτε στυλ, είτε είναι ρομαντικό, επίσημο ή σπορ – αρκεί να ταιριάζει σωστά με τις κάλτσες. Φορέστε λευκές κάλτσες όταν πηγαίνετε σε μια συνάντηση ή μια συνέντευξη και επιλέξτε χρωματιστές όταν πηγαίνετε για μια βόλτα. Εάν προτιμάτε να φοράτε επίσημα μαύρα κοστούμια, τότε λευκά πάνινα παπούτσια και μαύρες κάλτσες θα είναι η καλύτερη επιλογή.

Δείτε επίσης 12 Ρούχα που Δεν Πρέπει να Φορά Καμία Γυναίκα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήσεις μολυβιού στον κήπο,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα

Ξύστε τα μολύβια σας στις Γλάστρες: 7 Απίστευτες Χρήσεις των Μολυβιών για τον Κήπο

μπάνια με μισούς τοίχους,ιδέες για μπάνια με μισούς τοίχους,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου

64 Ιδέες για Μπάνια με Μισούς Τοίχους