in , , ,

6 Μυστικά για να Ανανεώσετε την Εμφάνισή σας Χωρίς Σαλόνια Ομορφιάς ή Ακριβά Καλλυντικά

6 Μυστικά για να Ανανεώσετε την Εμφάνισή σας Χωρίς Σαλόνια Ομορφιάς ή Ακριβά Καλλυντικά
6 Μυστικά για να Ανανεώσετε την Εμφάνισή σας Χωρίς Σαλόνια Ομορφιάς ή Ακριβά Καλλυντικά

Οι ειδικοί ομορφιάς πιθανότατα θα πουν ότι πρέπει να τρώτε υγιεινά, να πηγαίνετε γυμναστήριο και να επισκέπτεστε έναν κοσμετολόγο σε τακτική βάση. Προφανώς, έχουν δίκιο. Όμως υπάρχουν μερικά μικρά μυστικά ομορφιάς μπορούν να σας βοηθήσουν να ανανεώσετε ολόκληρη την εμφάνισή σας σε μόλις ένα μήνα. 6 Μυστικά Ομορφιάς για Υγιή Μαλλιά που Λίγοι Γνωρίζουν

Για το σώμα

Βραστή σαλάτα παντζαριών

Ο χυμός παντζαριών καθαρίζει το αίμα και τις αρτηρίες. Και υπάρχει μια προφανής σχέση μεταξύ του υγιούς αίματος και της εμφάνισής σας. Εξάλλου, μια σαλάτα παντζαριων βελτιώνει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και την ποιότητα του δέρματος.

© HandmadePicture/depositphotos, © pixdesign123/depositphotos

Scrub με κρέμα γάλακτος και αλάτι

Ανακατέψτε θαλασσινό αλάτι με ένα ποτήρι κρέμα γάλακτος. Αφού κάνετε ντους το βράδυ, κάντε μασάζ στο σώμα με το μείγμα και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το scrub κάθε μέρα.

Το αλάτι, γνωστό για τις απολυμαντικές του ιδιότητες, αφαιρεί το νεκρό δέρμα και τα μικρά σπυράκια. Η κρέμα γάλακτος θρέφει τα κύτταρα του δέρματος και ανακουφίζει την επίδραση του αλατιού στο δέρμα. Αυτό το scrub δεν θα γρατσουνίσει ή θα βλάψει το δέρμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα scrub με αλάτι εάν: έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα, το δίκτυο των αιμοφόρων αγγείων και των τριχοειδών αγγείων βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος, υπάρχουν ουλές, γρατζουνιές και φλεγμονές στο δέρμα σας.

© rafer76/depositphotos, © ajafoto/depositphotos

Για τα νύχια

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε γερά νύχια και υγιή λαμπερά μαλλιά είναι να αρχίσετε να τρώτε τουλάχιστον 50 γραμμάρια ξηρών καρπών κάθε μέρα. Επιλέξτε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο: φουντούκια, κάσιους, αμύγδαλα, καρύδια ή φιστίκια Αιγίνης.

Όλοι οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Αυτό ακριβώς χρειάζεστε για υγεία και ομορφιά.

© nanka-photo/depositphotos, © pioneer111/depositphotos

Για τα μαλλιά

Μάσκα μαλλιών με μουστάρδα σε σκόνη και λάδι

Οι ειδικοί ομορφιάς συνιστούν την εφαρμογή μιας τέτοιας μάσκας τουλάχιστον μία φορά κάθε 3 ημέρες. Για να φτιάξετε τη μάσκα, ανακατέψτε τη σκόνη μουστάρδας με το φυτικό λάδι μέχρι να αποκτήσετε τη συνοχή μιας πάστας. Εφαρμόστε την πάστα σε ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά και αφήστε τη για 30 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

© akulamatiau/depositphotos, © Mr.Prof/depositphotos

Τα μαλλιά σας θα μεγαλώσουν πιο γρήγορα και θα γίνουν πιο όμορφα αν χρησιμοποιείτε αυτή τη μάσκα σε τακτική βάση.

Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μάσκα εάν έχετε: υπέρταση, τυχόν προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τη λειτουργία της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων, ψωρίαση, τραυματισμοί, κοψίματα και φλεγμονές στο τριχωτό της κεφάλης, ,αλλεργία στη μουστάρδα και είστε έγκυος.

Νερό με μενθόλη

© marilyna/depositphotos, © puhhha/depositphotos

Αντί να χρησιμοποιείτε ένα κανονικό μαλακτικό μαλλιών, μπορείτε να φτιάξετε και να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό νερό. Απλώς προσθέστε 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο μενθόλης σε 1 λίτρο νερό. Αφού πλύνετε τα μαλλιά σας, ξεπλύντε τα με αυτό το νερό.

Το αιθέριο έλαιο μενθόλης καταπραΰνει το δέρμα και φωτίζει τα μαλλιά. Μπορεί επίσης να βοηθήσει αν έχετε πονοκέφαλο. Εάν έχετε λιπαρές ρίζες, ένα τέτοιο νερό μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται φρέσκα και όμορφα πολύ περισσότερο.

Δείτε ακόμη Μακιγιέρ διάσημων γυναικών αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς για να φαίνεστε νεότερες μετά τα 50

Για το πρόσωπο

1 ώρα πριν πάτε για ύπνο εφαρμόστε μείγμα γλυκερίνης και βιταμίνης Ε σε καθαρό δέρμα προσώπου. Για να φτιάξετε το μείγμα, θα χρειαστεί να προσθέσετε 10 κάψουλες βιταμίνης Ε σε 30 ml γλυκερίνης (απλώς πιέστε το υγρό από τις κάψουλες βιταμίνης Ε τρυπώντας τις με μια βελόνα).

© vostorg/depositphotos, © Vitaina/depositphotos

Μπορείτε επίσης να κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας με μια απαλή βούρτσα πριν εφαρμόσετε το μείγμα σε αυτό. Έτσι τα κύτταρα θα απορροφήσουν περισσότερα ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά.

Τα κύτταρα του δέρματός σας θα θρέψουν πολύ, οι μικρές ρυτίδες θα γίνουν λιγότερο ορατές και η επιδερμίδα σας θα γίνει ομοιόμορφη.

Πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου: το μείγμα δεν πρέπει να αποθηκεύεται και βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε γλυκερίνη υψηλής ποιότητας σε φαρμακείο. Η αλλεργία στη βιταμίνη Ε είναι πολύ σπάνια, αλλά οι αλλεργικές αντιδράσεις μπορεί να προκληθούν από άλλα συστατικά που περιέχονται στις κάψουλες. Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί σε κανένα από αυτά εφαρμόζοντας πρώτα το υγρό της κάψουλας στον καρπό σας ή στο εσωτερικό του αγκώνα σας.

Για τα πόδια

Αφού κάνετε ένα βραδινό ντους, απλώστε στα πόδια σας μεγάλη ποσότητα βουτύρου αναμεμειγμένο με αιθέριο έλαιο μέντας. Φορέστε ένα ζευγάρι κάλτσες από φυσικά υλικά. Χρησιμοποιήστε βαμβακερές κάλτσες το καλοκαίρι και μάλλινες κάλτσες το χειμώνα. Και κοιμηθείτε.

© starast/depositphotos

Το βούτυρο μαλακώνει και λειαίνει το δέρμα. Μετά από ένα μήνα φροντίδας, τα πόδια σας θα γίνουν πολύ απαλά και όμορφα.

Για τις βλεφαρίδες

Ήρθε η ώρα να φροντίσετε και τις βλεφαρίδες σας. Πάρτε ένα άδειο σωληνάριο μάσκαρα και καθαρίστε το σωστά με ένα πινέλο. Όταν στεγνώσει, στάξτε σε αυτό λάδι φύτρων σιταριού. Απλώστε το λάδι στις βλεφαρίδες σας αμέσως πριν πάτε για ύπνο.

© violanda/depositphotos

Σε μόλις ένα μήνα θα εκπλαγείτε όταν δείτε τις υπέροχες μακριές βλεφαρίδες σας.

Δείτε επίσης 9 Μυστικά Ομορφιάς για Άψογο Δέρμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Σωστό καθάρισμα: 5 βασικοί κανόνες από Σουηδέζες νοικοκυρές για ένα πεντακάθαρο σπίτι

Σωστό καθάρισμα: 5 βασικοί κανόνες από Σουηδέζες νοικοκυρές για ένα πεντακάθαρο σπίτι

φροντίδα παπουτσιών,συμβουλές για παπούτσια,χρήσιμα,

7 Οικονομικοί Τρόποι για να Φαίνονται τα Παπούτσια σας σαν Καινούργια