in , , , ,

6 Τάσεις στα Νύχια που Πρέπει να Δοκιμάσετε Αμέσως

τάσεις νυχιών 2022,συμβουλές για νύχια,μανικιούρ,φροντίδα νυχιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
6 Τάσεις στα Νύχια που Πρέπει να Δοκιμάσετε Αμέσως

Το 2022 είναι μια χρονιά με πολλές νέες τάσεις στη βιομηχανία της ομορφιάς. Οι φετινές τάσεις στα νύχια είναι ιδιαίτερα ποικίλες με έντονα χρώματα, μοναδικές υφές και σχήματα αλλά 6 πρέπει να τις δοκιμάσετε οπωσδήποτε. Ακρυλικά Νύχια: Τι είναι και πόσο κοστίζουν – 20 φοβερά σχέδια για να απογειώσετε το μανικιούρ σας

Διασκεδαστικά μοτίβα

Τα φωτεινά και εντυπωσιακά σχέδια νυχιών όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί, το μωβ και το μπλε είναι η νούμερο ένα επιλογή των περισσότερων γυναικών. Διαστικτά με μοναδικά, υπέροχα και δυναμικά μοτίβα θα βοηθήσουν τη συνολική εικόνα να γίνει πιο εντυπωσιακή και ελκυστική.

6 Τάσεις στα Νύχια που Πρέπει να Δοκιμάσετε Αμέσως

Τα λουλούδια δεν μπορούν να λείπουν

Τα φλοράλ μοτίβα είναι μια διαχρονική τάση. Το 2022, τα σχέδια νυχιών με άνθη ροδακινιάς, μαργαρίτες και τριαντάφυλλα είναι τα πιο δημοφιλή.

Δείτε ακόμη Νύχια 2022: Η απόλυτη τάση στα νύχια. 15 Όμπρε σχέδια για να διαλέξεις το δικό σου και να λάμψεις

Ombre χρωματικές διαβαθμίσεις

Το χρώμα ombre με τόνους από σκούρο έως ανοιχτό χρώμα κάνει τη συνολική εμφάνιση πιο ελκυστική, εντυπωσιακή και νέα. Οποιοσδήποτε χρωματικός τόνος μπορεί να χρησιμοποιήθει σε αυτό το χρωματικό συνδυασμό χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο για να διακοσμήσετε ή να βάψετε περίτεχνα νύχια.

Κρυστάλλινες πέτρες

Οι κρυστάλλινες πέτρες υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό και εξακολουθούν να αγαπιούνται από ορισμένες γυναίκες λόγω της κομψότητας, της λάμψης και της πολυτέλειας τους. Αυτό το σχέδιο νυχιών είναι κατάλληλο για νύφες και πολυτελή πάρτι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το nude χρώμα δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα

Τα nude σχέδια νυχιών όπως το ροζ και το κρεμ είναι επίσης πολύ δημοφιλή λόγω της φωτεινότητας και της απλότητάς τους. Ενισχύει την ομορφιά των χεριών χωρίς να είναι πολύ «υπερβολικό».

Μεταλλικοί τόνοι

Τα μεταλλικά μοτίβα είναι «δημοφιλή» και κάθε εποχή έχει πολλές διαφορετικές παραλλαγές. Αυτή τη στιγμή τα νυχιά μεταλλικού καθρέφτη με πολλά φανταχτερά σχήματα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης ΟΜΟΡΦΙΑ ΝΥΧΙΑ: 12 Διαφορετικά Σχήματα Νυχιών για να Δοκιμάσετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση σπιτιού με ρίγες,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση,

71 Διαχρονικές Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Ρίγες

ασπρόμαυροι τοίχοι γκαλερί,διακόσμηση με τοίχους γκαλερί,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,

47 Διαχρονικοί Ασπρόμαυροι Τοίχοι Γκαλερί