in ,

ΟΜΟΡΦΙΑ ΝΥΧΙΑ: 12 Διαφορετικά Σχήματα Νυχιών για να Δοκιμάσετε

σχήματα νυχιών,συμβουλές για νύχια,μανικιούρ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
σχήματα νυχιών,συμβουλές για νύχια,μανικιούρ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Υπάρχουν τόσα πολλα διαφορετικά σχήματα νυχιών που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αναλόγως τι θα επιλέξετε, θα έχει διαφορετική εμφάνιση στα χέρια και τα νύχια σας. Οπότε η επιλογή του αγαπημένου χρώματος νυχιών δεν πρέπει να είναι η μόνη απόφαση όταν κάνετε μανικιούρ. 40 Ιδέες για Χρυσά Νύχια με πολυτέλεια!

Στρογγυλό

Το στρογγυλο σχήμα είναι ένας από τους καλύτερους τύπους ακρυλικών νυχιών και ιδανικό για κοντά νύχια. Έχει πολλά οφέλη όπως η ανθεκτικότητα. Δεν είναι εύκολο να σπάσουν, κάτι που είναι ιδανικό για όσες έχουν αδύναμα νύχια και τους αρέσει να τα διατηρούν κοντά.

Τετράγωνο οβάλ

Αυτό το σχήμα των νυχιών είναι το καλύτερο για όλες και θεωρείται το πιο ομαλό και επίπεδο σχήμα νυχιών.

Μπαλαρίνα

Είναι καλύτερο για δυνατά και μακριά νύχια που μπορούν να διατηρήσουν το σχήμα τους.

Κορυφή βουνού (Mountain Peak)

Πιο έντονα μυτερά από τα νύχια σε σχήμα αμυγδάλου, είναι ένα ασυνήθιστο και τολμηρό σχήμα νυχιών! Μπορεί να γίνει μόνο στα τεχνητά νύχια, επειδή τα φυσικά νύχια είναι ευάλωτα στη θραύση.

Καμπάνα (Flare)

Ονομάζεται έτσι επειδή το ελεύθερο άκρο του νυχιού είναι πιο φαρδύ από το κάτω μέρος και θυμίζει τα παντελόνια καμπάνα. Το σχήμα προσφέρει έναν ευρύτερο καμβά για τέχνη νυχιών και μια μοναδική εμφάνιση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κραγιόν (Lipstick)

Αυτό το σχήμα είναι καλύτερο για όσες έχουν στενά νυχιά, ακρυλικά νύχια και λεπτα δάχτυλα. Έχει την μορφή ενός ολοκαίνουργιου κραγιόν το οποίο είναι διαγώνιο στη μύτη και επιμηκύνει οπτικά τα δάχτυλα. Δεν είναι κατάλληλο σε όσες φορούν φακούς επαφής αλλά και όσες χρησιμοποιούν πολύ τα χέρια τους.

Δείτε ακόμη ΝΥΧΙΑ: Τέλος το μανό όπως το γνωρίζατε! Η νέα ΤΑΣΗ που κάνει το βάψιμο Παιχνίδι!

Οβάλ

Είναι κομψό, εύκολο στη συντήρηση και λιγότερο επιρρεπές σε ατύχημα και ταιριάζει σε όλα τα μήκη των νυχιών. Είναι ιδανικό για οσες εργάζονται σε γραφείο, αλλά και για όσες χειρίζονται υπολογιστή. Ιδιαίτερα, τα κοντά οβάλ νύχια δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Μύτη του βέλους (Arrowhead)

Χρησιμοποιείται για να δημιουργηθούν ευθείες πλευρές που στη συνέχεια καταλήγουνε απότομα σε σχήμα V.

Μύτη (Edge)

Το σχήμα αυτό είναι μεταξύ του στιλέτου και του τετραγώνου, όπου η μύτη του έχει κωνική μορφή με μια κορυφή στην μέση. Μοιάζει σα να έχει τσακιστεί το νύχι στη μέση.

Τετράγωνο

Τα μακριά τετράγωνα νύχια είναι η τελευταία λέξη της μόδας και ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες. Δεν προτείνεται σε όσες έχουν κοντά δάχτυλα ή φαρδιά βάση νυχιού, καθώς δεν φαίνονται καθόλου κολακευτικά. Στο φυσικό νύχι αυτό το σχήμα θέλει πολλή συντήρηση, δεν ισχύει το ίδιο και στα ακρυλικά νύχια, που δεν φθείρονται ούτε χαλάνε.

Στιλέτο

Θα πρέπει να έχετε πολύ μακρυα νύχια για αυτό το σχήμα, το οποίο είναι εύθραυστο και δεν μπορεί διατηρηθεί για πάνω από λίγες μέρες χωρίς να σπάσει. Είναι προτιμότερο σε ακρυλικά νύχια. Το λεπτό και μυτερό τους σχήμα τα καθιστά ακατάλληλα για οσες κάνουν πολλές χειρωνακτικές εργασίες ή φορούν φακούς επαφής. Προσφέρει μια εντυπωσιακή εμφάνιση, όμως δεν είναι βολικό στην καθημερινότητα.

Αμύγδαλο

Το σχήμα αμύγδαλο είναι κάτι ενδιάμεσο του οβάλ και του στιλέτο. Είναι σχετικά μυτερό, η άκρη του όμως είναι στρογγυλεμένη. Λόγω της λεπτής του μύτης είναι εύθραυστο και γι’ αυτό και συνήθως εφαρμόζεται σε τεχνητά νύχια (ακρυλικά ή τζελ). Εάν τα δάχτυλά σας είναι λεπτά και τρυφερά, τότε αυτό το σχήμα θα ενισχύσει την ομορφιά των όμορφων χεριών σας. Είναι μια επιλογή που θα κάνει τα δάχτυλά σας να φαίνονται μακριά και θηλυκά και συνδυάζεται πολύ όμορφα με σκούρα βερνίκια.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 41 εκπληκτικά σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2021

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση εξωτερικού χώρου, για τον κήπο,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου

Πως να Κάνετε τον Εξωτερικό Χώρο σας Φιλόξενο – 27 Ιδέες

κόλπα για ισχυρό σήμα Wi-Fi,συμβουλές για ισχυρό σήμα Wi-Fi,χρήσιμα

7 Κόλπα για να Έχετε Ισχυρό Σήμα Wi-Fi στο Σπίτι