in , , , ,

13 Θεϊκά Κόλπα για να Φωτογραφίζετε με το Κινητό σας σαν Επαγγελματίες

13 Θεϊκά Κόλπα για να Φωτογραφίζετε με το Κινητό σας σαν Επαγγελματίες
13 Θεϊκά Κόλπα για να Φωτογραφίζετε με το Κινητό σας σαν Επαγγελματίες

Το μυστικό πίσω από μια καλή φωτογραφία δεν είναι η κάμερα με την οποία τραβιέται, αλλά το μάτι. Παίζοντας με διαφορετικές προοπτικές, γωνίες, συνθέσεις και στυλ μπορεί να μετατρέψετε τη φωτογραφία σας σε έργο τέχνης. Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας φωτογράφος για να φωτογραφίσετε με το κινητό σας και να εντυπωσιάσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρκούν μερικά απλά κόλπα. Αυτός Είναι ο Λόγος που Έχετε Κόκκινα Μάτια στις Φωτογραφίες

Δημιουργήστε το δικό σας εφέ αντανάκλασης

13 Κόλπα για να Φωτογραφίζετε με το Κινητό σας σαν Επαγγελματίες

Πάρτε 2 κινητά. Τραβήξετε τη φωτογραφία με το ένα και γυρίσετε το άλλο με την οθόνη προς τα πάνω. Χρησιμοποιήστε την οθόνη του κινητού ως «καθρέφτη» και δημιουργήστε ένα εφέ αντανάκλασης στη φωτογραφία σας.

Πώς να πετύχετε μια αιωρούμενη φωτογραφία

Τοποθετήστε το κινητό σας στο έδαφος με ενεργοποιημένη την μπροστινή κάμερα. Ανεβείτε σε ένα σκαλί. Μετακινήστε τα πόδια σας ελαφρώς πάνω από την άκρη και τραβήξτε τη φωτογραφία σαν να αιωρούστε πάνω από την κάμερα.

Περιστρέψτε την κάμερα για μια φωτογραφία με καθρέφτισμα

Όταν έχετε ήδη ένα ωραίο σημείο όπου μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία με φυσικό καθρέφτισμα, κάντε το ακόμα πιο ενδιαφέρον περιστρέφοντας την κάμερα κατά 90°.

Τραβήξτε ένα πορτρέτο σε στυλ ρετρό

Θα χρειαστείτε ένα CD και έναν φακό. Ζητήστε από έναν φίλο να κρατήσει το CD στη μία πλευρά της κάμερας και να ανάψει το φακό προς την κατεύθυνση του CD με το άλλο χέρι. Παίξτε με τα φώτα και τραβήξτε μια πρωτότυπη ρετρό φωτογραφία.

Βρέχει πέταλα

Ακολουθήστε αυτό βήμα-βήμα για να έχετε μια μαγική λήψη

Σταθείτε μπροστά σε έναν καθρέφτη. Ρίξτε μερικές σταγόνες νερό στον καθρέφτη.
Μειώστε τη φωτεινότητα της κάμερας στο μηδέν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ενεργοποιήστε το φλας και τοποθετήστε το χέρι σας κάτω από μερικές από τις σταγόνες.
Τραβήξτε τη φωτογραφία και θα έχετε μια μοναδική μαγική λήψη.

DIY φίλτρο κάμερας

Πάρτε μια διάφανη πλαστική σακούλα και βάλτε το κινητό σας μέσα σε αυτήν. Όπου βρίσκεται η κάμερα, χρωματίστε πάνω της με κόκκινο και μπλε μαρκαδόρο. Το αποτέλεσμα θα είναι μια φωτογραφία με φίλτρο φτιαγμένη από εσάς.

Δείτε ακόμη 18 Φωτογραφίες για Όσους Αγαπούν να Ανακαλύπτουν κάτι Νέο

Φτιάξτε το δικό σας φωτιστικό φωτογράφισης

Για να έχετε το τέλειο πορτρέτο, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας φωτιστικό φωτογράφισης χρησιμοποιώντας μια λευκή πλαστική σακούλα και μια λάμπα. Βάλτε τη λάμπα μέσα στη σακούλα και απολαύστε μια υπέροχη επαγγελματική φωτογραφία στούντιο.

Δημιουργήστε βροχερό εφέ

Τοποθετήστε το θέμα σας πίσω από ένα παράθυρο. Ρίξτε νερό στο παράθυρο, προσομοιώνοντας σταγόνες βροχής. Τραβήξτε τη φωτογραφία από το παράθυρο και δημιουργήστε μια εικόνα αντάξια χαρακτήρα μιας ταινίας.

Δοκιμάστε αυτό το κόλπο για να τραβήξετε μια πολύχρωμη φωτογραφία

Τοποθετήστε ένα μπολ με M & M’s και 2 ποτήρια σε ένα τραπέζι, ένα σε κάθε πλευρά του μπολ.
Από πάνω τους τοποθετήστε μια άδεια κορνίζα ή ένα κομμάτι γυαλί. Ρίξτε νερό πάνω του.

Κάντε ζουμ με την κάμερά σας στις σταγόνες νερού και τραβήξτε τη φωτογραφία σας.
Τραβήξτε μια πολύχρωμη φωτογραφία που μπορείτε να μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να το χρησιμοποιήσετε ως προφύλαξη οθόνης.

DIY φωτογραφικό κουτί

Διπλώστε ένα λευκό φύλλο από γωνία σε γωνία και στερεώστε το με ένα συνδετήρα. Τοποθετήστε το κάτω από ένα επιτραπέζιο φωτιστικό. Τοποθετήστε το προϊόν που θέλετε να φωτογραφίσετε μέσα και τραβήξτε μια φωτογραφία σε τέλειο λευκό φόντο.

Χρησιμοποιήστε την οθόνη του φορητού υπολογιστή σας για να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό φόντο

Θα χρειαστείτε μια οθόνη φορητού υπολογιστή, ένα μαύρο φύλλο χαρτιού και ένα κομμάτι γυαλί. Τοποθετήστε το μαύρο χαρτί και το γυαλί πάνω από το πληκτρολόγιο. Επιλέξτε ένα ελκυστικό φόντο στην οθόνη σας και τραβήξτε μια επαγγελματική φωτογραφία.

Δεν χρειάζονται δεξιότητες photoshop για αυτό το τέχνασμα

Ρυθμίστε το κινητό σας σε λειτουργία πανοραμικής προβολής. Τραβήξτε αργά την πανοραμική λήψη ώστε το θέμα σας να μπορεί να μετακινηθεί σε διαφορετικά σημεία της φωτογραφίας. Παίξτε με διαφορετικές θέσεις και πρόσωπα. Απλώς φροντίστε να μην περικόψετε το θέμα σας ενώ κινείστε!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 25 φωτογραφίες με προβλήματα στα ρούχα μας που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μαλλιά πλεξούδα,μαλλιά ράστα,χτενίσματα,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

20 Αξιολάτρευτα Στυλ Πλεξούδας που θα Λατρέψετε

Γυναίκα ανακαίνισε το σπίτι της και έγινε viral - Δείτε το πριν και το μετά. Θα εντυπωσιαστείτε. Όλα μπορούμε να τα αλλάξουμε

Γυναίκα ανακαίνισε το σπίτι της και έγινε viral – Δείτε το πριν και το μετά. Θα εντυπωσιαστείτε. Φωτογραφίες από όλους τους χώρους