13 Καθημερινά Πράγματα που Κάνετε Λάθος Χωρίς να το Συνειδητοποιείτε

Μερικές φορές, είμαστε τόσο συνηθισμένοι να κάνουμε μια συγκεκριμένη πράξη που το μυαλό μας την κάνει αυτόματα. Όμως υπάρχουν μερικά καθημερινά πράγματα που κάνετε λάθος χωρίς να το συνειδητοποιείτε. 14 Αλάνθαστα Κόλπα για την Καθημερινότητα που θα ευχόσασταν να γνωρίζατε νωρίτερα

Φάτε ένα cupcake σαν επαγγελματίας.

© Scapegoatspacegoat/Imgur, © Unknown user/Reddit.

Ο σωστός τρόπος για να φάτε ένα cupcake είναι να το κόψετε στη μέση. Τοποθετήστε το κάτω μέρος στο πάνω μέρος και φάτε το σαν σάντουιτς.

Πως να μεταφέρετε σωστά τον καθημερινό σας καφέ.

brightside

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να κρατάτε μια κούπα καφέ είναι από τη λαβή. Αλλά κρατώντας το με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να χυθεί στα ρούχα σας όταν περπατάτε. Για να το αποφύγετε, ο καλύτερος τρόπος είναι να την πιάσετε από πάνω με τα δάχτυλά σας.

Οδοντικό νήμα για να κόψετε μια τούρτα και να διατηρήσετε το γλάσο ανέπαφο.

brightside

Το οδοντικό νήμα μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε να κόψετε μια τούρτα. Ωστόσο, η χρήση του αντί για μαχαίρι είναι μια εξαιρετική ιδέα όταν θέλετε να κόψετε τέλειες φέτες και να μην καταστρέψετε το γλασό στο κέικ.

Αλλάξτε πού βάζετε τα αυγά σας.

© jarabee123 / Shutterstock.com, © SLAVYNKA / Shutterstock.com

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι τα περισσότερα ψυγεία έχουν ένα σημείο στην πόρτα για την αποθήκευση των αυγών. Η αλήθεια όμως είναι ότι η πόρτα του ψυγείου και τα πάνω ράφια του είναι πιο ζεστά από άλλους χώρους. Έτσι, το καλύτερο μέρος για να αποθηκεύσετε τα αυγά και να τα διατηρήσετε πιο δροσερά, θα ήταν στο κάτω ράφι, προς τα πίσω.

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας ξεκινώντας από το τριχωτό της κεφαλής για πιο λαμπερή εμφάνιση.

© Yan Krukov / Pexels, © Yan Krukov / Pexels

Το βούρτσισμα των μαλλιών είναι μια από αυτές τις δραστηριότητες που κάνουμε καθημερινά. Αντί να βουρτσίζετε από κάτω προς τα πάνω, ξεκινήστε από το τριχωτό της κεφαλής. Αυτό θα βοηθήσει στη διανομή των φυσικών ελαίων στα μαλλιά σας και στην ενυδάτωσή τους. Επίσης θα αποτρέψει το λιπαρό τριχωτό της κεφαλής.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τη θήκη ποτηριών από χαρτόνι πάνω από την ποτηροθήκη του αυτοκινήτου σας και θα ταιριάζει τέλεια.

© lifelongmission/Reddit, © jcsunag/Reddit

Το πιθανότερο είναι ότι όταν αγοράζετε ροφήματα και μετά πρέπει να οδηγείτε, δεν ξέρετε πού να βάλετε τη χάρτινη ποτηροθήκη. Αντί να τη βάζετε στο πάτωμα ή στο κάθισμα, χρησιμοποιήστε την ποτηροθήκη του αυτοκινήτου και θα πρέπει να ταιριάζει ακριβώς.

Δείτε ακόμη 10 Σπιτικά Κόλπα που θα Κάνουν την Καθημερινότητά σας πιο Εύκολη

Related Post

Ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε μια φουρκέτα.

© Duntrune Studios / Shutterstock.com

Αν είχατε ποτέ πρόβλημα να φορέσετε φουρκέτες, επειδή είναι δύσκολο να τις κρατήσετε στη θέση τους, ο λόγος είναι ότι μπορεί να τις χρησιμοποιούσατε λάθος όλο αυτό το διάστημα. Ο σωστός τρόπος χρήσης τους είναι να τις πιέζετε στο τριχωτό της κεφαλής με την κυματιστή πλευρά προς τα κάτω καθώς έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί τα μαλλιά και να τα εμποδίζει να γλιστράνε.

Μην περιμένετε να κρυώσει το ζεστό φαγητό πριν το βάλετε στο ψυγείο.

© Manu Reyes / Shutterstock.com, © Ahanov Michael / Shutterstock.com

Συνήθως περιμένουμε να κρυώσει το φαγητό πριν το βάλουμε στο ψυγείο, αλλά τα τρόφιμα δεν πρέπει να μένουν πάνω από 2 ώρες εκτός ψυγείου. Αντίθετα, χωρίστε μεγάλες παρτίδες φαγητού σε μικρότερα δοχεία για να κρυώσουν γρήγορα και βάλτε τα στο ψυγείο αμέσως.

Εξοικονομήστε χρόνο ξεπαγώνοντας τον κιμά.

© Merrimon Crawford / Shutterstock.com, © Unknown user/Reddit

Για ευκολότερη και ταχύτερη απόψυξη, ισιώστε τον κιμά σε μια επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα και μετά καταψύξτε τον. Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε τον κιμά, απλά τοποθετήστε τη σακούλα σε νερό και θα είναι έτοιμη σε λίγα λεπτά.

Πως να κρατήσετε όλη την οδοντόκρεμα προς το άνοιγμα.

© JeromySpokeInClassToday/Imgur, © mostdelicatemoss/Reddit

Ένα καλό κόλπο που θα σας βοηθήσει να σταματήσετε να παλεύετε με ένα σωληνάριο οδοντόκρεμας είναι να τοποθετήσετε μια φουρκέτα σε κάθε πλευρά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα κλιπ. Αυτό θα εξασφαλίσει πώς θα βγάλετε και την τελευταία οδοντόκρεμα από το σωληνάριο.

Αλλάξτε την κατεύθυνση του ανεμιστήρα οροφής εποχιακά.

© Det_BlutoMindpretzel/Reddit

Οι ανεμιστήρες οροφής μπορούν επίσης να είναι χρήσιμοι κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Απλώς γυρίστε το διακόπτη στη βάση του ανεμιστήρα σας, ώστε να περιστρέφεται δεξιόστροφα. Αυτό θα σπρώξει τον ζεστό αέρα προς τα κάτω, διατηρώντας το δωμάτιο πιο ζεστό.

Αφήστε το ζελέ να σταθεί ανάποδα.

© nicknack605/Reddit

Ένα κόλπο που θα σας βοηθήσει να φάτε το ζελέ σας πιο εύκολα είναι να τοποθετηθεί ανάποδα στο καπάκι. Αυτό θα διευκολύνει το βγάλετε.

Χρησιμοποιείστε το σουρωτήρι για να στραγγίξετε τα ζυμαρικά.

brightside

Το θέμα είναι να τοποθετήσετε το σουρωτήρι πάνω από τα μαγειρεμένα ζυμαρικά και το νερό. Μετά τα κρατάτε όλα μαζί και ρίχνετε το νερό μέσα από το σουρωτήρι.

Δείτε επίσης 15 Κόλπα που Αλλάζουν την Καθημερινότητά σας προς το Καλύτερο

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

10 Σημάδια ότι το Σώμα σας Μπορεί να σας Προειδοποιεί για ένα Πρόβλημα Υγείας

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τυχόν νέες συνήθειες, ειδικά εάν εμφανίζονται απότομα και χωρίς προφανή αιτία.… Read More

16 Μαΐου, 2024

Αλάτι και Υγρό Πιάτων: “Ξεκλείδωσε” την Εκπληκτική Καθαριστική Δύναμη – Αντισυμβατικό αλλά δουλεύει

Η ανάμειξη υγρού πιάτων με αλάτι μπορεί να ακούγεται αντισυμβατική, αλλά αυτός ο συνδυασμός μπορεί… Read More

15 Μαΐου, 2024

Γιαπωνέζικο Νερό για να Κάψετε Όλο το Λίπος από τη Μέση

Το καλοκαίρι έρχεται και αν έχετε μερικά παραπανίσια κιλά στη μέση το θαυματουργό γιαπωνέζικο νερό… Read More

15 Μαΐου, 2024

Σπιτικό Φυτικό Λάδι για τη Θρέψη των Μαλλιών σας

Η δημιουργία του δικού σας φυτικού λαδιού είναι ένας υπέροχος τρόπος για να θρέψετε τα… Read More

15 Μαΐου, 2024

Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι οθόνες ανακαλύψτε τη δύναμη του μαϊντανού για όραση που αψηφά την ηλικία

Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι οθόνες και η καταπόνηση των ματιών, η διατήρηση της… Read More

15 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα