in , , , ,

10 Ταξιδιωτικά Κόλπα για να Εξοικονομήσετε Χρόνο και Ενέργεια

ταξιδιωτικά κόλπα,ταξιδιωτικές συμβουλές,χρήσιμα
ταξιδιωτικά κόλπα,ταξιδιωτικές συμβουλές,χρήσιμα

Όταν σχεδιάζουμε ένα ταξίδι, συνήθως είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεχνάμε τα μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Καθώς πλησιάζει η περίοδος αιχμής των καλοκαιρινών διακοπών, είναι η τέλεια στιγμή για τα πιο χρήσιμα ταξιδιωτικά κόλπα που μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε όπου κι αν πάτε. Ακόμα κι αν έχετε κλείσει ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, υπάρχουν τρόποι να κάνετε τη διαμονή σας ακόμα πιο υπέροχη. Με αυτή την Ελληνική ΕΦΑΡΜΟΓΗ για το ΚΙΝΗΤΟ μπορείς να υπολογίζεις τα έξοδα ταξιδιού! Διόδια, βενζίνες κτλ.

Ελέγχετε πάντα το μπάνιο.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Πριν καν κλείσετε δωμάτιο ξενοδοχείου, φροντίστε να ελέγξετε λεπτομέρειες που μπορούν να αποκαλύψουν εάν επιλέγετε το σωστό μέρος. Τις περισσότερες φορές μπορείς να κρίνεις αν ένα ξενοδοχείο είναι καλό ή κακό απλά ελέγχοντας το μπάνιο. Ένα καλό ξενοδοχείο δεν θα βάλει βούρτσα ή βεντούζα μέσα στο μπάνιο, γιατί δίνει την εντύπωση ότι το μπάνιο είναι κακοσυντηρημένο ή δεν είναι καθαρό.

Χρησιμοποιήστε σκουφάκια ντους για να πακετάρετε βρώμικα παπούτσια.

© m44rt3np44uw / Reddit

Αντί να σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας καθαρίζοντας τα παπούτσια σας πριν μαζέψετε τα πράγματά σας, πάρτε μερικά επιπλέον σκουφάκια μπάνιου. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν δεν έχετε αρκετά μεγάλες πλαστικές σακούλες. Η ελαστική ταινία στα σκουφάκια του ντους τα κάνει ιδανικά για να τυλίγετε βρώμικα παπούτσια, ώστε να μην μεταφέρετε βρωμιά στα ρούχα στη βαλίτσα σας.

Κάντε ρολό τα ρούχα σας αντί να τα διπλώσετε.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να πακετάρετε τα ρούχα σε μια βαλίτσα για να βελτιστοποιήσετε τον χώρο και πολλοί τα κάνουν ρολό. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για παντελόνια, casual φορέματα, μπλουζάκια, πιτζάμες και μαγιό. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μην λειτουργεί τόσο καλά με ογκώδη ρούχα, όπως τα πουλόβερ, επειδή μπορούν να πιάσουν περισσότερο χώρο όταν τυλίγονται.

Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό από βραστήρα για να καθαρίσετε τα αντικείμενα πριν από τη χρήση.

© Joyja_Lee / Shutterstock.com

Όσοι από εσάς δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα αυτό το απλό κόλπο. Για να βεβαιωθείτε ότι τα φλιτζάνια, τα ποτήρια και τα σκεύη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας είναι πεντακάθαρα και χωρίς μικρόβια, απλώς βράστε λίγο νερό στον βραστήρα και ξεπλύνετε τα πάντα πριν τα χρησιμοποιήσετε.

Δείτε ακόμη Ταξίδια: Πραγματικότητα Εναντίον Προσδοκίας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ελέγξτε την έξοδο κινδύνου μόλις φτάσετε.

© Avirut S / Shutterstock.com

Μόλις φτάσετε στο ξενοδοχείο σας και αφήσετε τα υπάρχοντά σας στο δωμάτιο, περπατήστε στους διαδρόμους του ξενοδοχείου για να αποκτήσετε μια αίσθηση του χώρου. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, δεν θα έχετε χρόνο να το κάνετε αυτό, επομένως βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πού βρίσκονται οι οδοί διαφυγής και πώς να φτάσετε με ασφάλεια στην έξοδο κινδύνου. Είναι επίσης καλή ιδέα να πραγματοποιήσετε μερικές δοκιμαστικές κλήσεις από το σταθερό τηλέφωνο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, για κάθε ενδεχόμενο. Όταν φτάσετε, δοκιμάστε να καλέσετε τη ρεσεψιόν για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους εάν κάτι πάει στραβά.

Να έχετε μαζί σας αυτοκόλλητη ταινία όπου κι αν πάτε.

© taewafeel/ Shutterstock.com

Η αυτοκόλλητη ταινία μπορεί να φανεί χρήσιμη σε διάφορες καταστάσεις. Για παράδειγμα, η απλή κάλυψη των πριζών με μερικές ταινίες μπορεί να αποτρέψει ατυχήματα. Μπορείτε επίσης να εξαλείψετε εύκολα τυχόν ενοχλητικά φώτα στο περιβάλλον σας απλά κολλώντας τους διακόπτες.

Χρησιμοποιήστε αποσμητικό αυτοκινήτου για να καλύψετε την άσχημη μυρωδιά.

© Malgorzata Surawska/ Shutterstock.com

Μια μυρωδιά μούχλας δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο στα δωμάτια του ξενοδοχείου, αλλά υπάρχει μια εύκολη λύση σε αυτό το πρόβλημα. Έχετε πάντα μαζί σας ένα μικρό αποσμητικό αυτοκινήτου που μπορείτε να το συνδέσετε εύκολα στη μονάδα AC στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας και να απαλλαγείτε από τη δυσάρεστη οσμή σε χρόνο μηδέν.

Σιδερώστε τα ρούχα σας χρησιμοποιώντας τον ατμό του ντους.

© leeeee77/ Shutterstock.com

Το σίδερο ταξιδιού είναι μια εξαιρετική εφεύρεση, αλλά θα υπάρξουν στιγμές που απλά ξεχάσετε να το πάρετε ή δεν έχετε αρκετό χώρο στη βαλίτσα σας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να κρεμάσετε τα ρούχα σας στο μπάνιο ενώ κάνετε ντους και να αφήσετε τον ατμό να κάνει τα μαγικά του. Ανάλογα με το ύφασμα, ο ατμός του ντους μπορεί να μειώσει ή να αφαιρέσει τις ζάρες από τα ρούχα σας εν ριπή οφθαλμού.

Χρησιμοποιήστε μια κούπα καφέ αντί για ηχείο.

© blandsrules / Reddit

Εάν καταλήξετε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που δεν διαθέτει πολλές επιλογές ψυχαγωγίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τέχνασμα χαμηλής τεχνολογίας που αυξάνει τον ήχο. Όταν η μεγιστοποίηση της έντασης στο τηλέφωνό σας δεν είναι αρκετή και όταν δεν έχετε κανένα είδος ηχείου, απλώς βάλτε το τηλέφωνό σας σε μια στεγνή, άδεια κούπα ή ένα φλιτζάνι και απολαύστε τη μουσική.

Βάλτε πρώτα τη βαλίτσα σας σε μια μπανιέρα.

© Myra Thompson / Shutterstock.com, © Depositphotos.com

Αντί να ανοίξετε τη βαλίτσα σας αμέσως όταν φτάσετε σε ξενοδοχείο, βάλτε πρώτα τις αποσκευές σας στο μπάνιο ή στην μπανιέρα. Στο μεταξύ, μπορείτε να πάτε να ελέγξετε γύρω από το δωμάτιό σας εάν υπάρχουν ζωύφια και έντομα. Δεν θα πλησιάσουν τις αποσκευές σας, επειδή το μπάνιο είναι το πιο ασφαλές μέρος πριν τα εξαλείψετε.

Δείτε επίσης Πώς να διατηρήσετε για περισσότερο χρόνο κατεψυγμένα προϊόντα έξω απο το ψυγείο (Χρήσιμο για ταξίδια)

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Αυτοκόλλητα στα Φρούτα

Έμεινα Έκπληκτος Οταν Εμαθα τι Σημαίνουν τα Αυτοκόλλητα στα Φρούτα. Δεν Είναι Απλώς μια Μικρή Λεπτομέρεια.

λεμονιές σε κούπα,diy διακοσμητικό,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα

Πως να Καλλιεργήσετε Λεμονιές σε μια Κούπα. Θα σας εντυπωσιάσει