in , , ,

Ισχύει 100 τοις 100: Οινόπνευμα, χλωρίνη και σαπούνι σκοτώνουν άμεσα τις κατσαρίδες

Ισχύει 100 τοις 100: Οινόπνευμα, χλωρίνη και σαπούνι σκοτώνουν άμεσα τις κατσαρίδες
Ισχύει 100 τοις 100: Οινόπνευμα, χλωρίνη και σαπούνι σκοτώνουν άμεσα τις κατσαρίδες

Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο αλλά οι γυναίκες παθαίνουμε μια υστερία με την ιδέα και μόνο της κατσαρίδας. Τώρα που καλοκαιριάζει οι κατσαρίδες κάνουν την εμφάνιση τους – όχι ότι τον χειμώνα τον σνομπάρουν – αλλά όπως και να το κάνουμε ανοιχτές πόρτες, παράθυρα όλο και κάποια κατσαρίδα θα εισβάλλει και θα μας βάλει σε μπελάδες.

Μπορεί κάθε χρόνο να κάνουμε απολύμανση αλλά κανείς δεν μας υπογράφει ότι δεν θα δούμε να κόβει βόλτες αυτό το βλαβερό ζωύφιο μέσα στο σπίτι. Αν λοιπόν δείτε κατσαρίδα και δεν μπορείτε να την σκοτώσετε γιατί μέσα στο πανικό σας έχετε ανέβει σε ντιβάνια, καναπέδες, κρεβάτια, τότε υπάρχει τρόπος 100 τοις 100 δοκιμασμένος για να την δείτε ανάσκελα χωρίς καν να πλησιάσετε αρκετά.

Κόλπο που το έχω δοκιμάσει πολλές φορές με επιτυχία και γιατί δεν θέλω να χρησιμοποιώ χημικά σπρέι που εκτός από κατσαρίδα μπορεί να εξοντώσει και εμένα.

Φωτιστικό οινοπνευμα

Αν ρίξετε επάνω σε κατσαρίδα φωτιστικό οινόπνευμα μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα θα δείτε την κατσαρίδα να παραδίδει τα όπλα. Τώρα πώς θα την μαζέψετε είναι δική σας υπόθεση.

Χλωρίνη

Ναι και η χλωρίνη προκαλεί ακριβώς το ίδιο. Διαλύστε χλωρίνη μέσα σε ένα μπουκαλάκι σπρέι και μόλις δείτε κατσαρίδα ψεκάστε την. Δεν θα προλάβει να ειδοποιήσει τις άλλες.. trust me

Σαπούνι και νερό

Αν δεν έχετε τα παραπάνω τότε και απλό κρεμοσάπουνο με νεράκι μπορεί να κάνει δουλίτσα. Σε μπουκαλάκι σπρέι ανακατέψτε νερό και σαπούνι και ψεκάστε τον ένοχο. Το σαπούνι φράζει τους πόρους της κατσαρίδας και δεν μπορεί να αναπνεύσει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δοκιμάστε τα παραπάνω για άμεση αντιμετώπιση των κατσαρίδων και με ευχαριστείτε αργότερα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.6 / 5. Αξιολογήσεις: 24

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa Team

Μας αρέσει να γράφουμε για καλά νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο. Ψάχνουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης και ο,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη!

καφέ διακόσμηση μπάνιου,ιδέες καφέ διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση σπιτιού

30 Ιδέες Καφέ Διακόσμησης Μπάνιου

στάσεις ύπνου,συμβουλές για τον ύπνο,υγεία,συμβουλές υγείας

Σε Ποια Στάση είναι Καλύτερα να Κοιμάστε Σύμφωνα με την Επιστήμη