in , ,

6 Μαθήματα Μόδας από την Angelina Jolie

μαθήματα μόδας,Angelina Jolie,συμβουλές μόδας,μόδα,lifestyle
6 Μαθήματα Μόδας από την Angelina Jolie

Για πολλούς ανθρώπους, η Angelina Jolie είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή ταλαντούχα ηθοποιός. Εκτός όμως από την ανιδιοτελή δέσμευσή της στη φιλανθρωπία, αυτή η πανέμορφη γυναίκα έχει να μας διδάξει μερικά μαθήματα στυλ. Είτε στα βραβεία Όσκαρ είτε απλώς στο δρόμο για να αγοράσει κάποια είδη παντοπωλείου, η Angelina Jolie δείχνει πάντα καταπληκτική και δίνει μαθήματα μόδας. 10 Κόλπα Μόδας Διασημοτήτων για να Φαίνεστε Πανέμορφες

Η Αντζελίνα Τζολί φοράει συχνά nude γόβες ώστε τα πόδια της να φαίνονται πιο μακριά.

© AP/East News, © Sthanlee Mirador/Sipa USA/East News

Η Angelina Jolie επιλέγει συχνά υποδήματα σε nude αποχρώσεις, είτε πρόκειται για μπεζ ψηλοτάκουνα παπούτσια που συνδυάζει με βραδινά φορέματα είτε άνετες μπεζ παντόφλες που φοράει στις διακοπές. Το κόλπο είναι απλό αλλά ιδιοφυές: τα nude παπούτσια κάνουν οπτικά τα πόδια να φαίνονται μακρύτερα, σε συνδυασμό με το χρώμα του δέρματος. Επιλέξτε παπούτσια σε χρώμα που είναι πιο κοντά στον φυσικό τόνο του δέρματός σας.

© David Livingston/Getty Images Entertainment/Getty Images

Προτιμά μαύρα, λευκά και παστέλ ρούχα.

© AFP/EAST NEWS, © AFP/EAST NEWS

Το άλλο μυστικό της Jolie για να είναι η πιο καλοντυμένη σε κάθε περίσταση είναι το χρώμα των ρούχων που φοράει. Σπάνια τη βλέπουμε να φοράει έντονα και κορεσμένα χρώματα. Τις περισσότερες φορές, είναι ντυμένη με ασπρόμαυρα κλασικά ή σύνολα από γκρι, μπεζ και παστέλ χρώματα. Αυτά τα χρώματα αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της Jolie και τη βοηθούν να δείχνει κατάλληλα ντυμένη σε κάθε περίσταση.

© AdMedia/SIPA/EAST NEWS, © Piovanotto Marco/ABACA/Abaca/East News

Η Angelina ξέρει τι σημαίνει «power dressing».

© Luiz Rampelotto/Sipa USA/East News, © Anthony Behar/Sipa USA/East News

Η Angelina Jolie είναι η απόλυτη έμπνευση όσον αφορά το power dressing, και αυτό είναι το ντύσιμο που βοηθά μια γυναίκα να εδραιώσει την εξουσία της στον επιχειρηματικό, επαγγελματικό και πολιτικό τομέα της ζωής. Η Τζολί ξέρει πώς να κάνει τη σωστή εντύπωση στον κόσμο της εξουσίας, της πολιτικής και των επιχειρήσεων. Για να πετύχει τους στόχους της, φορά κομψές φούστες και παντελόνια, συνδυάζοντάς τα με μινιμαλιστικά αξεσουάρ. Συχνά επιλέγει αυτό το στυλ και για εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά αλλάζει τα επαγγελματικά σακάκια με δελεαστικές μεταξωτές μπλούζες.

© AA/ABACA/EAST NEWS, © AA/ABACA/EAST NEWS

Δείτε ακόμη 13 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Τέλειες

Τεχνικές μακιγιάζ που της ταιριάζουν καλύτερα.

© Sthanlee Mirador/Sipa USA/East News

Οι αγαπημένες τεχνικές μακιγιάζ της Angelina Jolie είναι ένα λεπτό eyeliner, ανοιχτά και βαριά smokey eyes, απίστευτα μακριές βλεφαρίδες και υγιές λαμπερό δέρμα. Όσον αφορά το κραγιόν, τα χαρακτηριστικά της χρώματα είναι το έντονο κόκκινο, το κόκκινο του μούρου, το έντονο ροζ και το κοραλί. Ο συνδυασμός του λαμπερού δέρματος, των κόκκινων χειλιών, των smokey eyes και των ελαφρώς ανακατωμένων μαλλιών συνθέτουν το εμβληματικό στυλ της Jolie όπου κι αν πάει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

© Andy Kropa/Invision/AP/East News

Χρησιμοποιεί κοσμήματα για να τονίσει τα κομψά χαρακτηριστικά της.

© AFP/EAST NEWS, © East News

Στην καθημερινή ζωή και στις επαγγελματικές εκδηλώσεις, η Jolie λατρεύει να φοράει κομψά και μινιμαλιστικά σκουλαρίκια, αλλά όσον αφορά το κόκκινο χαλί, της αρέσει να φορά κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. Για να συνοδεύσει τα βραδινά της φορέματα, επιλέγει συχνά μακρόστενα σκουλαρίκια που αναδεικνύουν το σχήμα των ματιών της και κάνουν τον λαιμό της να φαίνεται ακόμα πιο μακρύς. Το 2009, η ηθοποιός ξεσήκωσε το πλήθος όταν φόρεσε γιγάντια σμαραγδένια σκουλαρίκια σε σχήμα αχλαδιού για τα Όσκαρ (η αριστερή φωτογραφία πάνω).

© Invision/Invision/East News

Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που η επιλογή των αξεσουάρ της Jolie προκάλεσε πολύ θόρυβο. Το 2021, η ηθοποιός έκλεψε την παράσταση όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα ασυνήθιστο αξεσουάρ – μια επιχρυσωμένη μανσέτα στο πηγούνι.

Επιλεγεί το τέλειο βραδινό φόρεμα.

© VALERIE MACON/AFP/East News, © AP/East News

Η ηθοποιός συχνά επιλέγει μακριά φορέματα που κάνουν τη σιλουέτα της να φαίνεται ακόμα πιο λεπτή. Αυτά είναι φορέματα με αυτοκρατορική μέση, φορέματα με έναν ώμο με πτυχώσεις στη μέση, φορέματα με διάφανες επικαλύψεις από σιφόν και φορέματα διακοσμημένα με κρύσταλλα και πέτρες.

© Gilbert Flores/Broadimage/EAST NEWS, © Richard Shotwell/Invision/AP/East News

Δείτε επίσης 10 στιλιστικές συμβουλές από τους ειδικούς που θα σε κάνουν να μοιάζεις 10 χρόνια νεότερη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μυρίζει άσχημα το μπάνιο; 10 Πάμφθηνα και έξυπνα κόλπα για να μη μυρίζει που θα σας εντυπωσιάσουν

Μυρίζει άσχημα το μπάνιο; 10 Πάμφθηνα και έξυπνα κόλπα για να μη μυρίζει που θα σας εντυπωσιάσουν

DIY κηροπήγια,DIY κατασκευές,DIY διακοσμητικά

26 DIY Κηροπήγια για να Ζωντανέψετε τον Χώρο σας