15 Κόλπα Μαγειρικής που θα σας Κάνουν Επαγγελματία της Κουζίνας

Οι μαγειρικες δεξιότητες είναι απαραίτητες για όλους – από αυτούς που ζουν μόνοι, μέχρι τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που έχουν οικογένεια να ταΐσουν – ωστόσο οι περισσότεροι αποφεύγουν να μαγειρεύουν καθώς το βρίσκουν πολύ κουραστικό. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά κόλπα που θα βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία και τις δεξιότητές σας στη μαγειρική. 19 έξυπνα κόλπα μαγειρικής που ξέρουν μόνο επαγγελματίες σεφ και δύσκολα μοιράζονται με όλους τους άλλους

Ξεφλουδίστε το σκόρδο με τον εύκολο τρόπο

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Για να ξεφλουδίσετε το σκόρδο βάλτε το σε φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Όταν το βγάλετε, η φλούδα θα πρέπει να γλιστρήσει κατευθείαν.

Ο σωστός τρόπος για να ξεφλουδίσετε το τζίντζερ

© Pampered Chef & Cooking with Judy Emmons / facebook

Οι λείες άκρες ενός κουταλιού είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγάλετε τη φλούδα δέρμα του τζίντζερ.

Ψήστε το ψάρι στη σχάρα πάνω από φέτες λεμονιού.

© Computa Therapyst / facebook

Το ψάρι τείνει να κολλάει στη σχάρα και μπορεί ακόμη και να σπάσει όταν τοποθετηθεί σε αυτή. Για να τα αποφύγετε, βάλτε το ψάρι πάνω σε φέτες λεμονιού και ψήστε το στη σχάρα. Το λεμόνι θα προσθέσει επίσης μια λεμονάτη γεύση στο ψάρι.

Πώς να ζεστάνετε ξανά την πίτσα

© Elite Readers / facebook

Για να ξαναζεστάνατε την πίτσα, ο καλύτερος τρόπος είναι να τοποθετήσετε μαζί ένα ποτήρι νερό στο φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό αποτρέπει το στέγνωμα της πίτσας.

Χρησιμοποιήστε 2 πιάτα για να κόψετε τα ντοματίνια με μια κίνηση.

© Easylife Kitchens Randburg / facebook

Εάν φτιάχνετε μια σαλάτα και πρέπει να κόψετε ένα ολόκληρο μάτσο ντοματίνια στη μέση, απλώς βάλτε τα ανάμεσα σε 2 πιάτα και κόψτε τα με ένα μαχαίρι.

Παγώστε το κρεμμύδι πριν το κόψετε για να αποφύγετε τα δάκρυα.

brightside

Η κατάψυξη του κρεμμυδιού επιβραδύνει την απελευθέρωση των ημι-τοξικών χημικών ουσιών που προκαλούν δάκρυα.

Related Post

Διαφορετικοί τύποι τσαγιού πρέπει να παρασκευάζονται σε διαφορετικές θερμοκρασίες για διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

© unknown / imgur

Τυλίξτε μεμβράνη τροφίμων γύρω από το κοτσάνι μιας μπανάνας για να αποτρέψετε την υπερβολική ωρίμανση.

© Herbert William Kitchens / facebook

Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι μεμβράνης τροφίμων στο μέγεθος της γροθιάς σας για να τυλίξετε σφιχτά το κοτσάνι μιας μπανάνας. Αυτό το κόλπο θα σας δώσει άλλες 3 με 5 ημέρες πριν οι μπανάνες ωριμάσουν πολύ για να τις απολαύσετε.

Δείτε ακόμη 14 Μυστικά Μαγειρικής από Σεφ για Εξοικονόμηση Χρόνου

Χρησιμοποιήστε το τσοφλι αυγού για να αφαιρέσετε τα μικρά κομμάτια του που πέφτουν μέσα στο σκεύος.

© Londis Ireland / facebook

Έτσι ψήνετε το πιο ζουμερό μπιφτέκι.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα μπιφτέκια συχνά στεγνώνουν όταν ψήνονται στη σχάρα. Για να τα διατηρήσετε υγρα και ζουμερα, βάλτε ένα παγάκι στο κέντρο τους και ψήστε τα.

Χρησιμοποιήστε ψαλίδι κουζίνας για να κόψετε και να ψιλοκόψετε γρήγορα.

© James Gaminde / facebook

Χρησιμοποιήστε αντικολλητικό χαρτί για να αφαιρέσετε εύκολα τα κέικ και το ψωμί από τη φόρμα.

© Depositphotos.com

Πριν προσθέσετε το μείγμα, στρώστε το ταψί ή τη φόρμα με 2 φαρδιές λωρίδες αντικολλητικό χαρτί, η μία στρωμένη κατά μήκος και η άλλη κατά πλάτος. Αφήστε λίγο από κάθε λωρίδα να κρέμεται από την άκρη. Οι άκρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως λαβές για να σηκώσετε το ψωμί ή το κέικ χωρίς να τα θρυμματίσετε.

Αν κατά λάθος παραψήσατε τη γαλοπούλα σας, περιχύστε την με ζεστό ζωμό κοτόπουλου.

© Cherryjoy Malinao Anabesa / facebook

Για να κρυώσετε γρήγορα τα αναψυκτικά, τυλίξτε τα σε υγρή χαρτοπετσέτα και βάλτε τα στο ψυγείο.

© Jeannie Lopez / facebook

Διατηρήστε τα μπισκότα σας μαλακά με μια φέτα μήλου.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα μπισκότα θα απορροφήσουν την υγρασία από τη φέτα του μήλου και θα παραμείνουν μαλακά και φρέσκα για πολύ περισσότερο.

Δείτε επίσης 15 κόλπα μαγειρικής που θα σας Λύσουν τα χέρια

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

5 Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα Λεκέδες σε Καπελάκια Τζόκεϊ

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More

30 Απριλίου, 2024

Τα 10 λάθη καθαρισμού μπάνιου που δεν πρέπει να κάνουμε

Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More

30 Απριλίου, 2024

Πώς να Καθαρίσετε μια Ακρυλική Μπανιέρα Χωρίς Τρίψιμο και Χημικές Ουσίες

Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More

29 Απριλίου, 2024

Γιατί Πρέπει να Βάλετε Οδοντόκρεμα στο Καζανάκι της Τουαλέτας

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More

29 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα