Οι μαγειρικες δεξιότητες είναι απαραίτητες για όλους – από αυτούς που ζουν μόνοι, μέχρι τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που έχουν οικογένεια να ταΐσουν – ωστόσο οι περισσότεροι αποφεύγουν να μαγειρεύουν καθώς το βρίσκουν πολύ κουραστικό. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά κόλπα που θα βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία και τις δεξιότητές σας στη μαγειρική. 19 έξυπνα κόλπα μαγειρικής που ξέρουν μόνο επαγγελματίες σεφ και δύσκολα μοιράζονται με όλους τους άλλους
Για να ξεφλουδίσετε το σκόρδο βάλτε το σε φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Όταν το βγάλετε, η φλούδα θα πρέπει να γλιστρήσει κατευθείαν.
Οι λείες άκρες ενός κουταλιού είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγάλετε τη φλούδα δέρμα του τζίντζερ.
Το ψάρι τείνει να κολλάει στη σχάρα και μπορεί ακόμη και να σπάσει όταν τοποθετηθεί σε αυτή. Για να τα αποφύγετε, βάλτε το ψάρι πάνω σε φέτες λεμονιού και ψήστε το στη σχάρα. Το λεμόνι θα προσθέσει επίσης μια λεμονάτη γεύση στο ψάρι.
Για να ξαναζεστάνατε την πίτσα, ο καλύτερος τρόπος είναι να τοποθετήσετε μαζί ένα ποτήρι νερό στο φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό αποτρέπει το στέγνωμα της πίτσας.
Εάν φτιάχνετε μια σαλάτα και πρέπει να κόψετε ένα ολόκληρο μάτσο ντοματίνια στη μέση, απλώς βάλτε τα ανάμεσα σε 2 πιάτα και κόψτε τα με ένα μαχαίρι.
Η κατάψυξη του κρεμμυδιού επιβραδύνει την απελευθέρωση των ημι-τοξικών χημικών ουσιών που προκαλούν δάκρυα.
Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι μεμβράνης τροφίμων στο μέγεθος της γροθιάς σας για να τυλίξετε σφιχτά το κοτσάνι μιας μπανάνας. Αυτό το κόλπο θα σας δώσει άλλες 3 με 5 ημέρες πριν οι μπανάνες ωριμάσουν πολύ για να τις απολαύσετε.
Δείτε ακόμη 14 Μυστικά Μαγειρικής από Σεφ για Εξοικονόμηση Χρόνου
Τα μπιφτέκια συχνά στεγνώνουν όταν ψήνονται στη σχάρα. Για να τα διατηρήσετε υγρα και ζουμερα, βάλτε ένα παγάκι στο κέντρο τους και ψήστε τα.
Πριν προσθέσετε το μείγμα, στρώστε το ταψί ή τη φόρμα με 2 φαρδιές λωρίδες αντικολλητικό χαρτί, η μία στρωμένη κατά μήκος και η άλλη κατά πλάτος. Αφήστε λίγο από κάθε λωρίδα να κρέμεται από την άκρη. Οι άκρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως λαβές για να σηκώσετε το ψωμί ή το κέικ χωρίς να τα θρυμματίσετε.
Τα μπισκότα θα απορροφήσουν την υγρασία από τη φέτα του μήλου και θα παραμείνουν μαλακά και φρέσκα για πολύ περισσότερο.
Δείτε επίσης 15 κόλπα μαγειρικής που θα σας Λύσουν τα χέρια
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα