in , , ,

Τι Είναι η Ρουστίκ Διακόσμηση – 35 Ιδέες

ρουστίκ διακόσμηση,ιδέες ρουστίκ διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού
Τι Είναι η Ρουστίκ Διακόσμηση - 35 Ιδέες

Το ρουστίκ ήταν, είναι και θα είναι από τα πιο δημοφιλή στυλ διακόσμησης σπιτιού. Αλλά τι είναι αυτό το στυλ και πώς να ενσωματώσετε ρουστίκ χαρακτηριστικά στη διακόσμηση του σπιτιού σας; Πώς να Διακοσμήσετε με Ρουστίκ Στιλ το Μπάνιο

Τι Είναι η Ρουστίκ Διακόσμηση – 35 Ιδέες

Τι είναι το ρουστίκ στυλ διακόσμησης

Είναι ένα στυλ φυσικό, παλαιωμένο, οργανικό και ίσως ακόμη και λίγο φθαρμένο. Είναι το αντίθετο του μοντέρνου ή σύγχρονου στυλ διακόσμησης. Θα πρέπει να φαίνεται φιλόξενο και άνετο, με μια χρωματική παλέτα που είναι ήρεμη και παραδοσιακή. Τα φυσικά, ουδέτερα χρώματα όπως το μπεζ, το λευκό, το καφέ και το γκρι είναι όλα βασικά, αλλά επιλέξτε τις πιο θέρμες αποχρώσεις. Δεν θα βρείτε πολλές πινελιές έντονου χρώματος σε ένα ρουστίκ σπίτι, γι’ αυτό διατηρήστε το μονόχρωμο και σιωπηλό.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ρουστίκ στυλ

Ξύλο

Από ξύλινα δάπεδα με φαρδιές σανίδες μέχρι τραπέζια αγροικίας από ανακυκλωμένο ξύλο, ο ρουστίκ σχεδιασμός συχνά βάζει το ίδιο το υλικό στην πρώτη γραμμή της διακόσμησης. Μην φοβάστε να επιλέξετε κομμάτια που είναι λίγο φθαρμένα ή σπασμένα – η ρουστίκ διακόσμηση σπάνια είναι τέλεια, και αντ’ αυτού βρίθει σε ατέλειες και τραχύτητα.

Υφή

Καθώς η ρουστίκ διακόσμηση χρησιμοποιεί πολλά φυσικά υλικά, θα έχει μεγάλη ποικιλία υφών. Τραχιά ξύλα με εμφανή κόκκους, χαλιά από γιούτα ή δέρμα ζώων ή τζάκια από ακατέργαστη πέτρα. Αποφύγετε οτιδήποτε έχει εμφανή λούστρο—θέλετε να μπορείτε να δείτε και να νιώσετε την υφή σε έναν ρουστίκ χώρο.

Δείτε ακόμη Διακόσμηση Κουζίνας σε Ρουστίκ Στιλ με Ξύλινα Κιβώτια

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χειροποίητα έπιπλα και διακοσμητικά

Τα στοιχεία της ρουστίκ διακόσμησης είναι συχνά μοναδικά και δεν μοιάζουν με κανένα άλλο κομμάτι, γι’ αυτό επιλέξτε χειροποίητα κομμάτια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε μερικά από κατάστημα, αλλά όταν πρόκειται για τα κεντρικά διακοσμητικά του σπιτιού σας, προσπαθήστε να βρείτε κάτι με λίγο χαρακτήρα.

Εκτεθειμένα ξύλινα δοκάρια

Εάν έχετε εκτεθειμένα ξύλινα δοκάρια, αφηστε τα έτσι και αν δεν έχετε – προσθέστε μερικά ψεύτικα! Είτε πρόκειται για μια ρουστίκ αγροικία στην εξοχή είτε για ένα παραθαλάσσιο σπίτι σε στυλ Τοσκάνης, τα εκτεθειμένα δοκάρια φανερώνουν ρουστίκ διακόσμηση.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 17 Καλύτερες Ιδέες για Ρουστίκ Νησίδες Κουζίνας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οφέλη κρεμμυδιών,καθημερινή κατανάλωση κρεμμυδιών,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας

Τι θα Συμβεί αν Τρώτε Κρεμμύδια Κάθε Μέρα

γλουτένη,κόψιμο γλουτένης,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας

Τι θα Συμβεί εάν Σταματήσετε να Τρώτε Γλουτένη