in , ,

Ανοιξιάτικο μανικιούρ 2022: 15 υπέροχα σχέδια στα νύχια με τις κορυφαίες τάσεις της εποχής

Ανοιξιάτικο μανικιούρ 2022: 15 υπέροχα σχέδια στα νύχια με τις κορυφαίες τάσεις της εποχής
Ανοιξιάτικο μανικιούρ 2022: 15 υπέροχα σχέδια στα νύχια με τις κορυφαίες τάσεις της εποχής

Η άνοιξη μπήκε και οι τάσεις στα φετινά νύχια και στα χρώματα αλλάζουν φαίνεται ήδη να έχουν κλέψει τις πρώτες θετικές εντυπώσεις του κοινού.

Ο Μάρτιος του 2022 έφτασε και άλλη μία Άνοιξη μας περιμένει στην γωνία. Μπορεί ο Μάρτιος στην Ελλάδα να μην σημαίνει αναγκαστικά και ανοιξιάτικος καιρός, όμως σίγουρα οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η διάθεσή μας ακόμη περισσότερο.

Είναι λογικό λοιπόν τον Μάρτιο, να θέλουμε να βάλουμε ξανά χρώματα στην ζωή μας. Έτσι οι ανοιξιάτικες ιδέες για νύχια που βρήκαμε για εσάς είναι γεμάτες χρώμα, γκλίτερ αλλά και μοντέρνα σχέδια. Σε ροζ, μπλε, πράσινα αλλά και κλασικά χρώματα για να καλύψουμε όλα τα γούστα. Διαβάστε παρακάτω:

Νύχια Μαρτίου 2022: Ροζ νύχια με γκλίτερ

νύχια

Το ροζ είναι σίγουρα ένα ανοιξιάτικο χρώμα που μπορούμε να το υιοθετήσουμε τον Μάρτιο. Ένα φωτεινό ροζ χρώμα που θα αναδείξει το χρώμα της επιδερμίδας μας αλλά και το μανικιούρ μας. Φυσικά τα γκλίτερ είναι μέσα στο πρόγραμμα και ακόμη και τον Μάρτιο δε θα μπορέσουμε να τους αντισταθούμε.

Ματ λευκά νύχια με μπλε σχέδια


Τα γραμμικά σχέδια και οι παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ είναι στην μόδα για ακόμη μία χρονιά. Έτσι μπορούμε να επιλέξουμε μία λευκή ματ βάση και να αναδείξουμε τα νύχια μας τον Μάρτιο με μπλε ηλεκτρίκ σχέδια. Γραμμές, παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ και ό,τι άλλο μας αρέσει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μαύρα νύχια με animal print

νύχια


Μπορούμε να υιοθετήσουμε το animal print και στα νύχια μας και είναι ένα σχέδιο που σίγουρα ταιριάζει στην Άνοιξη που ξυπνά η φύση. Το μαύρο δεν έχει εποχή! Έτσι ακόμη και τον πρώτο μήνα της Άνοιξης μπορούμε να συνδυάσουμε το κλασικό μαύρο και το πρωτότυπο animal print.

Χακί νύχια με μοντέρνα σχέδια

νύχια

Το χακί είναι ένα χρώμα που έγινε τάση το 2022 κι έτσι ακόμη και τον Μάρτιο μπορούμε να το υιοθετήσουμε. Είναι ένα κλασικό χρώμα που μπορεί να αναδείξει τα άκρα μας και να μας απογειώσει σε κάθε μας εμφάνιση. Τα μοντέρνα σχέδια θα κάνουν τα νύχια μας να δείχνουν ακόμη πιο όμορφα.

Φούξια και ροζ νύχια με στρας

Φυσικά και μπορείς να συνδυάσεις το φούξια και το ροζ και να δημιουργήσεις τα πιο ανοιξιάτικα νύχια. Τα γκλίτερ και τα στρας θα είναι η τάση του 2022 οπότε μπορείς να τα επιλέξεις και τον Μάρτιο. Αξίζει να τα δοκιμάσεις.


νύχια
Μπεζ νύχια με γκλίτερ


Φυσικά μπορείς για τις καθημερινές σου εμφανίσεις και όχι μόνο να διαλέξεις ένα απαλό μπεζ και να προσθέσεις την λάμψη που του λείπει μέσα από διάσπαρτα γκλίτερ. Είναι πραγματικά εντυπωσιακά και μοντέρνα και δε θα μπορέσεις να τους αντισταθείς.

Μπλε με πολύχρωμα γκλίτερ

νύχια

Κι αν αγαπάς το χρώμα και ανυπομονείς να το ξανά βάλεις στην καθημερινότητά σου, σου έχουμε μία μοναδική πρόταση. Ένα υπέροχο και φωτεινό μπλε σε συνδυασμό με πολύχρωμα γκλίτερ.

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa Team

Μας αρέσει να γράφουμε για καλά νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο. Ψάχνουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης και ο,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη!

DIY διακοσμητικά,DIY διακοσμητικά με λουλούδια,DIY κατασκευές

3 DIY Διακοσμητικά με Λουλούδια

φυσική αποτοξίνωση πνευμόνων,συμβουλές υγείας,υγεία

Πως να Αποτοξινώσετε τους Πνεύμονές σας με Φυσικό Τρόπο