in , , ,

5 Λόγοι για να Μην Φοράτε Σουτιέν

χωρίς σουτιέν,φροντίδα στήθους,συμβουλές υγείας,υγεία
5 Λόγοι για να Μην Φοράτε Σουτιέν

Τα σουτιέν υπάρχουν από την αρχαία Ελλάδα και σήμερα σχεδόν κάθε γυναίκα φοράει στην καθημερινότητά της. Αποτελεί έκπληξη ότι το να μην φοράτε σουτιέν είναι πιο ωφέλιμο για τη υγεία σας. Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν ένα Σουτιέν Δεν σας Ταιριάζει

Η κυκλοφορία του αίματος σας θα βελτιωθεί.

brightside

Θέλετε τα ρούχα σας να είναι άνετα, αλλά τα σουτιέν σας να εφαρμόζουν σφιχτά. Όλο αυτό το σφίξιμο και μπορεί να συμπιέσει τα αιμοφόρα αγγεία του μαστού και να εμποδίσει την κυκλοφορία του αίματος, όπως κάθε άλλο στενό ρούχο.

Το να μην φοράτε σουτιέν προφανώς θα κάνει το αίμα να ρέει ελεύθερα, δίνοντάς σας υγιέστερο στήθος και βελτιώνοντας τη συνολική ροή του αίματος στο σώμα.

Θα κοιμηθείτε καλύτερα.

© Breakfast at Tiffany’s / Paramount Pictures

Είναι μια κοινή πρακτική να φοράτε σουτιέν το βράδυ ενώ κοιμάστε. Αλλά αυτή η συνήθεια είναι ανθυγιεινή. Επηρεάζει τους κιρκάδιους ρυθμούς και τον ύπνο σας. Έτσι, το να βγάλετε το σουτιέν σας ενώ πηγαίνετε στο κρεβάτι και είναι σίγουρο ότι θα σας προσφέρει πιο ποιοτικό ύπνο.

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν Φοράτε Σουτιέν Καθημερινά

Μπορεί να αποκτήσετε οπτικά ένα μέγεθος παραπάνω.

© Darby Henjum / unsplash

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε πιο γεμάτο στήθος και ορατό ντεκολτέ είναι να βγάλετε εντελώς το σουτιέν σας. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν το στήθος κρέμεται φυσικά, αναγκάζει τους θωρακικούς μύες να αντισταθούν στη βαρύτητα. Έτσι, αν και το στήθος δεν θα μεγαλώσει πραγματικά, οι σφιγμένοι μύες θα κάνουν το στήθος σας να φαίνεται πιο γεμάτο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το στήθος σας θα γίνει πιο δυνατό και πιο σφριγηλό.

© shutterstock.com

Ο καθηγητής Jean-Denis Rouillon του Πανεπιστημίου Besanson πέρασε 15 χρόνια μελετώντας την ανατομία των γυναικών. Σύμφωνα με τα ευρήματά του, μετά από ένα χρόνο το στήθος σε όσες φορούσαν σουτιέν έπεσε κατά μέσο όρο 7 χιλιοστά περισσότερο από ό,τι εκείνες που δεν φορούσανε σουτιέν. Παρόμοια αποτελέσματα βρέθηκαν επίσης σε ιαπωνικές μελέτες.

Η συνολική υγεία του μαστού σας θα βελτιωθεί.

© shutterstock.com

Το να μην φοράτε σουτιέν μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση της υγείας του δέρματος και των μυών σας καθώς βελτιώνεται η ροή του αίματος, ο μυϊκός τόνος σφίγγει και ο ιδρώτας και η βρωμιά δεν μένουν πλέον παγιδευμένα κοντά στο δέρμα κάτω από τα υλικά του σουτιέν που δεν αναπνέουν. Το να φοράτε σουτιέν τακτικά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αποχρωματισμό του δέρματός σας ή να οδηγήσει σε ανομοιόμορφο τόνο δέρματος. Η εμφάνιση σκουρόχρωμων κηλίδων στο δέρμα σας είναι επίσης πιθανή.

Δείτε επίσης 15 πρακτικά τρικ για τα σουτιέν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα μαγειρικής,συμβουλές για γρήγορο μαγείρεμα,συμβουλές μαγερικής,χρήσιμα

11 Κόλπα για Οσους Δεν Θέλουν να Ξοδεύουν Πολύ Χρόνο στο Μαγείρεμα

βότανα που απωθούν τις αράχνες,εντομοαπωθητικά βότανα,απώθηση αραχνών,χρήσιμα

7 Βότανα που Απωθούν Αποτελεσματικά τις Αράχνες